Προς το περιεχόμενο

φθηνό παντελόνι μηχανής

johny135

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα, χρειαζομαι ενα φθηνο παντελονι μηχανης γιατι δινω για διπλωμα μηχανης την Πεμπτη που μας ερχεται και ο δασκαλος μου ειπε οτι δεν εχει στο νουμερο μου. αναγκαστικα πρεπει να αγορασω καθως θελω λιγο μεγαλυτερο νουμερο, εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι ή καποιο φθηνο παντελονι? ή μηπως γινονται σε κανενα μαγαζι ενοικιασεις για καποιες ωρες ή μερες μιας και το θελω μονο για την εξεταση την αλλη βδομαδα και δεν θελω να χαλασω πολλα λεφτα για μια φορα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα, χρειαζομαι ενα φθηνο παντελονι μηχανης γιατι δινω για διπλωμα μηχανης την Πεμπτη που μας ερχεται και ο δασκαλος μου ειπε οτι δεν εχει στο νουμερο μου. αναγκαστικα πρεπει να αγορασω καθως θελω λιγο μεγαλυτερο νουμερο, εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι ή καποιο φθηνο παντελονι? ή μηπως γινονται σε κανενα μαγαζι ενοικιασεις για καποιες ωρες ή μερες μιας και το θελω μονο για την εξεταση την αλλη βδομαδα και δεν θελω να χαλασω πολλα λεφτα για μια φορα.

Ο δάσκαλος σου να ψάξει να βρεί - δανειστεί από συνάδελφο του. Για 5 λεπτά που κρατάει η εξέταση θα δώσεις 50-150 ευρώ που κοστίζει το παντελόνι. Ημαρτον που λέει και ο Γεωργίου.

Πιεσέ τον να ψάξει να βρεί.

Ο δάσκαλος σου να ψάξει να βρεί - δανειστεί από συνάδελφο του. Για 5 λεπτά που κρατάει η εξέταση θα δώσεις 50-150 ευρώ που κοστίζει το παντελόνι. Ημαρτον που λέει και ο Γεωργίου.

Πιεσέ τον να ψάξει να βρεί.

του εχω πει ηδη 10 φορες και λεει πως δεν εχει ουτε αλλον γνωστο δασκαλο που να εχει το συγκεκριμενο νουμερο...και αναγκαστηκα πρεπει να παρω λεει...αρα δεν γινεται απο το δασκαλο μιας και του το εχω πει 100 φορες

Τώρα θέλουν κι ειδικό παντελόνι για τη μηχανή; Εγώ θυμάμαι με μπλου-τζιν είχα δώσει το 2011 για μηχανή. Αυτά είναι! ¨Ολα τυπικούρες μέχρι να πάρουμε το δίπλωμα μετά πάμε στο θρεντ ο ελληνάρας οδηγός! :-D

δυστυχως το παιζουν τυπικοι στην εξεταση της μιας ωρας και μετα οι πλειοψηφια δεν φοραει ουτε καν κρανος...σε λιγο θα ζητανε και στολη τυπου μοτο gp.

Καλά μην νομίζεις κι εδώ οι περισσότεροι ηθικολόγοι του ινσομνια συμβουλεύουν εξοπλισμό motogp για παπάκι -σκούτερ κι έξω είναι σαγιονάρα σορτσάκι κ κράνος αγκαζέ. Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το τοπίο που ένας κακομοίρης ζητούσε ένα απλό κράνος για σκουτερακι κλανια 50ρι κ του πρότειναν Arai k shoei... Λολ

• Like 1

Τι νούμερο φοράς; Ύψος / βάρος / περιφέρια μέσης;

Έχω ένα χειμωνιάτικο με αφαιρούμενη επένδυση και επιγονατίδες και ένα draggin jean με επένδυση kevlar χωρίς επιγονατίδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...