Buzzlighter Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε όλους.Έχω ένα πρόβλημα στην δουλειά και χρειάζομαι τα φώτα σας.Υπάρχει μια βάση δεδομένο με καταγεγραμένα κάποια ονόματα και στοιχεία για αυτά τα ονόματα. Αυτό γίνεται γιατί χτυπάμε κάρτα. Πριν από λίγες ημέρες το πρόγραμμα δεν αναγνώριζε τα barcodes από τις κάρτες και το πρόγραμμα γράφει σαν μήνυμα αντί για τα στοιχεία, ότι δεν αντιστοιχεί. σε αυτό το σημείο να αναφέρω πως το πρόγραμμα το είχε φτιάξει ένα παιδί το οποίο έχει φύγει όπως και την βάση, τα οποία όμως λειτουργούσαν κανονικά μέχρι προ λίγων ημερών. Το πρόγραμμα δεν γίνεται να το πειράξει κάποιος, αυτό είναι το μόνο στανταρ. Κ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι διαβάζει την βάση σαν Access αλλά δεν μπορεί να διαβάσει τα στοιχεία αυτής. Μπορεί κάποιος να με διευκολύνει;
argimeg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 backup του αρχείου δεν έχεις να το επαναφέρεις και τέλος; όσα χάθηκαν χάθηκαν. Εκτός και εάν κατάλαβ αλάθος και με το Access δεν εννοείς ms access αλλά κάτι άλλο.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Αν το πρόγραμμα ειναι οπως το λες μπορεί να υπάρχει ενσωματωμένος κάποιος κώδικας με ημερομηνία(ή κατι άλλο) καταστροφής. Τουλάχιστον αυτο εκανα εγω τοτε που προγραμμάτιζα.
Buzzlighter Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 δεν είναι ότι χάθηκε κάτι... απλώς είναι σαν να μην διαβάζει τις καρτέλες. έτσι ξαφνικά. και δυστιχώς αυτό έγινε 4 μέρες αφότου ανέλαβα αυτό το κομμάτι, στο οποίο δεν είχαν κάνει ποτέ backup. ακόμα και όταν κάνω αντιγραφή την βάση και φτιάχνω καινούργια μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα, ενώ σε αντίστοιχη αρκετά πιο παλιά δεν υπάρχει πρόβλημα. το θέμα είναι ότι έχουν διαφορά περίπου 700 ονόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα