Buzzlighter Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα.Προ λίγων ημερών ένας φίλος αγόρασε μια μεταχειρισμένη gtx1060 6gb 320 ευρώ η οποία ήταν όντως σε άριστη κατάσταση, με την αγορά της κάρτας να έχει γίνει γύρω στον απρίλιο ή μάιο αν θυμάμαι καλά. η τιμή που την αγόρασε για μεταχειρισμένη σε σχέση με το πόσο έχει καινούργια είναι ικανοποιητική για το συγκεκριμένο μοντέλο. Μόλις πήρε την απόδειξη στα χέρια του όμως προ εκπλήξεως η κάρτα είχε αγοραστεί 290 ευρώ!!!! Δηλαδή ο κύριος αυτός είχε αγοράσει την κάρτα λίγοτερο απ ότι την έδινε μεταχειρισμένη. Δεν γνωρίζω αν το μαρκετ που δουλεύει στα καινούργια έτσι, πρέπει να δουλεύει και στα μεταχειρισμένα αλλά θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας.Ευχαριστω
panos2171 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δε βρίσκω κάτι το κακό. Ελεύθερη αγορά έχουμε, ο καθένας πουλάει όσο θέλει. 2
argimeg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε καθόλου να αγόραζα κάτι στην τιμή που το θέλω και να δω ότι αγοράστηκε φθηνότερα αρκεί η εγγύηση του να ισχύει κανονικά. Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπως έγινε στο black friday που αρκετοί αγόρασαν 4-5 κινητά και τα πουλούσαν την επόμενη ημέρα ένα 50άρικο παραπάνω, το οποίο προσωπικά το βρίσκω αισχρό αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η αγορά. 1
lndarkedss Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εάν ο πωλητής είχε βάλει αγγελία στα 320€ και ο αγοραστής συμφώνησε τότε ποιο το πρόβλημα; Δεν είναι υποχρεωμένος ο πωλητής να δημοσιεύει και την απόδειξη στην αγγελία. Δεν την πούλησε σε άλλη τιμή από την οποία είχαν συμφωνήσει. Τώρα εάν είχε ο αγοραστής ζητήσει την απόδειξη με φωτό πριν την αγορά και ο πωλητής απέφυγε να του την δώσει για να μην φανεί η πραγματική τιμή εκεί ίσως να υπήρχε θέμα.
forgotten Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Τυγχαινει ωστοσο να εχει κανεις καποια εκπτωση ή ακομα και voucher λεφτων οπου και σου κοβουν πιστωτικο ,εμενα 3 φορες ως τωρα αντι να μου γυρισει το αμαζον τα λεφτα μου εκανε voucher και μιλαμε για 300+ λεφτα ,φανταζομαι οτι θα δινουν και με μικροτερο ποσο vouchers ,στη προκειμενη με την αγορα των καρτων γραφικων οι τιμες βγηκαν στα υψη πλεον ,μπορω πχ μια rx480 8gb να την δωσω 300 ενω την πηρα 250 διοτι κανουν mining ....
zacharias99 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Από τη μια έχουμε τους ανθρώπους που σπαταλάνε αρκετές ώρες στο PC ψάχνοντας για προσφορές και ευκαιρίες! Από την άλλη, τους "δε βαριέσαι σιγά μη κάτσω να ψάχνω για να γλιτώσω 20-30 ευρώ". Και τέλος τους θέλω "ΑΥΤΟ" και "ΤΩΡΑ" αλλά δεν έχω ιδέα, δε ρωτάω και δε πρόκειται να κάτσω να διαβάσω και να ενημερωθώ πριν το παραγγείλω! Ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του και διαλέγει ΜΟΝΟΣ του σε ποιά κατηγορία θέλει να ανήκει. Στη δική σου περίπτωση είναι λίγο διαφορετικό το πράγμα, αλλά από τη στιγμή που ανέβηκε τόσο η αξία των καρτών γιατί να μη τη δώσει με κέρδος! Με την ίδια λογική ανεβαίνουν και οι τιμές των μνημών, αλλά δε βλέπω να παραπονιέται κανείς! Υπάρχει τεράστια ζήτηση και όποιος θέλει GPU τώρα, θα πρέπει να πληρώσει τα "καπέλα" Και εγώ χρειάζομαι GPU (είμαι με την GPU του i5 6600k, αλλά κάνω υπομονή να πέσουν οι τιμές και να σκασει η φούσκα του mining για να πάρω κάρτα σε λογική τιμή! Φιλικά Ζάχος
keravnos21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Απο την στιγμη που αποδεχτηκε ο φιλος σου την τιμη πωλησης στην αγγελια και η καρτα ηταν οκ δεν βλεπω τον λογο να το κανεις θεμα.
Sakiz105 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Και εγώ χρειάζομαι GPU (είμαι με την GPU του i5 6600k, αλλά κάνω υπομονή να πέσουν οι τιμές και να σκασει η φούσκα του mining για να πάρω κάρτα σε λογική τιμή! πληροφοριακα εχει σκασει η φουσκα του mining,απλα αυτοι που τις πηραν 250-280 θελουν να βγαλουν και κερδος.Δες εχουν γεμισει οι αγγελιες με σειρα 400-500
zacharias99 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 πληροφοριακα εχει σκασει η φουσκα του mining,απλα αυτοι που τις πηραν 250-280 θελουν να βγαλουν και κερδος.Δες εχουν γεμισει οι αγγελιες με σειρα 400-500 Το γνωριζω απλα περιμενω να στοκαρουν παλι τα μαγαζια και να πεσουν οι τιμες. Σιγα μη παρω λιωμενες καρτες που "δεν" εχουν χρησιμοποιηθεί ποτε για mining hehe 2
forgotten Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Το γνωριζω απλα περιμενω να στοκαρουν παλι τα μαγαζια και να πεσουν οι τιμες. Σιγα μη παρω λιωμενες καρτες που "δεν" εχουν χρησιμοποιηθεί ποτε για mining hehe το να θεωρεις οτι οσοι ειχαν rx480-580 οτι εκαναν mining.... εγω προσωπικα δεν ασχολουμε γιατι θεωρω οτι και πολυ λιγα κερδιζεις και στο τελος εχεις μεγαλο ρισκο με ελαχιστο κερδος
Buzzlighter Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 σαφώς κ αφού συμφώνησαν σε αυτά τα λεφτά όλα καλά. απλώς μου φάνηκε τόσο περίεργο και ειρωνικό ταυτόχρονα να πουλήσει κάποιος κάτι μεταχειρισμένο, ακριβότερα απ΄ότι το αγόρασε. και εγώ έχω ανάγκη από μια κάρτα γραφικών αυτή την στιγμή διότι έχω μια σάπια πάνω στο μηχάνημα μου, έχω τα λεφτά αλλά προτιμώ να κάνω υπομονή να πέσουν λίγο οι τιμές. νομίζω ότι αξίζει ειδικά σήμερα να κάνεις υπομονή 1.5 μήνα για 100+ ευρώ διαφορά για κάτι.
Zaknafein Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δεν είναι τόσο περίεργο ή ειρωνικό... ο πληθωρισμός τιμών αυτό κάνει. Κάποτε συνέβαινε και στα αυτοκίνητα αυτό πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα