xtrmsnpr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Κυκλοφόρησε 10/7/17 σε PC(steam),από indie ομάδα κοστίζει 15€ turn based strategy game Antihero Λωποδύτες εναντίον λωποδυτών κοινώς,στην βικτωριανή εποχή(η μουσική τα χαλάει δεν έχει καμία σχέση ή έστω δεν θυμίζει προς τα κει) Έχει campaign(10 πίστες) αλλά και multiplayer και local multiplayer. Ενδιαφέρον και ευχάριστο μέχρι στιγμής που το παίζω. Διαμαντάκι!! SYSTEM REQUIREMENTS Windows Mac OS X MINIMUM: OS: Windows 7 or later Processor: Core i5 Memory: 2 GB RAM Graphics: Integrated video (Intel HD 4000 or later), 1 GB shared memory Storage: 500 MB available space Additional Notes: Display: 1280 x 720 RECOMMENDED: OS: Windows 7 or later Processor: Core i7 Memory: 4 GB RAM Graphics: Dedicated video, 1 GB VRAM Storage: 500 MB available space Additional Notes: Display: 1920 x 1080 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μου άρεσε πολύ ως ιδέα, αλλά βρίσκω το campaign πολύ σύντομο και καθώς είμαι κυρίως του single-player, το έχω αφήσει στην άκρη για την ώρα (αν και νομίζω πως το multiplayer μπορεί να τραβήξει σε βάθος χρόνου, δεν απαιτεί να είσαι ταυτόχρονα πάνω από τον υπολογιστή με τους συμπαίκτες σου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα