lampisd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Τους εστειλες εσύ κάποιο μήνυμα και σου είπαν για το user international?
Shadowjump Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Οχι, η εφαρμογη μεσα, οταν πας να μπεις στην καμερα, λεει china μπλα μπλα και απο κατω Complaint Εστειλα και εγω αυτα που μου ζητανε και πηρα αυτην την απαντηση: Dear customers, We appreciate your business. Unfortunately, your device unlock request was not been approved. However, you still can use your Spot in Mainland China. If you still want to unlock your Spot and use it outside of Mainland China, please follow the Device Unlock Guide resubmit you request. Αυτο, αφου τους εστειλα screenshot απο Aliexpress που εγινε η αγορα. Και τους απανταω: I have provided purchase records. The camera was bought from China, from Aliexpress. The store is this: https://www.aliexpress.com/store/1403246 Do you want a statement of the credit card I used in this store? Thank you. Περιμενω απαντηση τωρα.
cdrov Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Τι εννοείς την δεύτερη έκδοση; Έχουν κυκλοφορήσει 2 εκδόσεις. Η Βασίκη Διαφόρα είναι το chipset νομίζω. Όλες οι κάμερες που ανήκουν στην δεύτερη έκδοση η οποία έχει ένα qr από κάτω και κουμπάκι στο reset ξεκινούν με μακ 34... Η δεύτερη φαίνεται να έχει κάποιο είδος geo logging
stefanidisg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Επειδή μόλις παρελαβα από Tom top unregister χωρίς τελωνείο ,τιμή 15€ μπορώ να πω ότι είναι τίμια. Στο ένα κινητό έχω την έκδοση την τελευταία mi 4.1.41 με έκδοση Firmware 3.0.3.56, στο άλλο κινητό έχω την έκδοση 4.0.8 οπου την σεταρα με αυτό και παίζει αψογα και με τα δύο κινητά με διαφορετικές εκδοσεις,τώρα στο μέλλον τι θα γίνει δεν γνωρίζω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις