Shadowjump Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Το hack δεν μπορώ να το τρέξω πλέον Είμαι στο τελευταίο fw 3.2.0.30. Χθες παίζαμε κανονικά. Σήμερα αναγκάστηκα να την ξανασετάρω και τζίφος Μπορεις να κανεις downgrade στο προηγουμενο. Εγω αυτο ειχα κανει. Εμενα ακομα παιζει κανονικα, φτου φτου.
aiantas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 mac address 28..., firm v3.2.0.30, παίζει σωστά.
cdrov Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 εμένα Δυστυχώς δεν παίζει... Μακ 34 αποτελεί τη δεύτερη έκδοση
drdedus Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Με κλείδωσε εκτός σήμερα το πρωί. Άβυσσος η ψυχή της xiaomi Επειδή το έχω χάσει.Κλειδώνει και αυτή την κάμερα η xiaomi με το γνωστό μήνυμα στα κινέζικα ορι μπορείς να την δουλεύεις μόνο μέσα στην Κίνα? Εχω μια αρκετούς μήνες και οταν μου ζητάει αναβάθμιση την κάνω. Τώρα έλεγα να πάρω μια για ενα φιλο. Λάθος?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Επειδή το έχω χάσει. Κλειδώνει και αυτή την κάμερα η xiaomi με το γνωστό μήνυμα στα κινέζικα ορι μπορείς να την δουλεύεις μόνο μέσα στην Κίνα? Εχω μια αρκετούς μήνες και οταν μου ζητάει αναβάθμιση την κάνω. Τώρα έλεγα να πάρω μια για ενα φιλο. Λάθος? Δες τα προηγούμενα μηνύματα. Έγραψαν και παιδιά στους οποίους έπαιζε μια χαρά όταν λέγαμε πως είναι σκουπίδι που αχρηστεύεται όπως του καπνίσει, και τους κλείδωσε ... κατά την διάρκεια του θρεντ! Το θέμα είναι ότι ακόμα κι αν δεν κλειδώνει σήμερα, μπορεί να το κάνει αύριο. Από τη στιγμή που είναι κινέζικη έκδοση και είναι γνωστή η πολιτική της εταιρίας δεν αξίζει. Και διπλά δεν αξίζει να πάρεις το κινέζικο σκουπίδι σε φίλο. Πάρτου ένα πιτόγυρο , καλύτερο δώρο είναι.
drdedus Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 δεν με ενδιαφέρει ο πιτογυρος, με ενδιαφέρει ποιές εκδόσεις κλειδώνουν για να ξέρω ποιά θα αποφύγω
christakos07 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Πλέον πωλείται μόνο η έκδοση με mac address 34. Σε γενικές γραμμές είναι κλειδωμένη και χρειάζεται παίδεμα με το hack.
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Παιδια σας λεω εχει ταλαιπωρια. Μην κανετε αγορα, καλη,χρυση αλλα δεν κανει για ελλαδα.
Agathoklis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 να σας πω.... εμενα μου εβγαλε αν θελω να ζητησω να μου δωσουν αδεια για ιντερνασιοναλ user.... σας εχει τυχει ? το εχετε δοκιμασει? το δινει σε ολους ?
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 να σας πω.... εμενα μου εβγαλε αν θελω να ζητησω να μου δωσουν αδεια για ιντερνασιοναλ user.... σας εχει τυχει ? το εχετε δοκιμασει? το δινει σε ολους ? Αδεια για international? Με χρεωση η δωρεαν;
Agathoklis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 δεν αναφερει κατι για χρεωση.... μου δινει ενα email και μου λεει αν θελω να ζητησω user international (μεσα στο app οχι σε fishing mails κλπ) και μου λεει να στειλω φωτο το mac και την αποδειξη του μαγαζιου που την αγορασα.... ?!?!?!?!?
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Πρωτη φορα το ακουω Αν δεν βλεπεις καμια απατη προχωρησε το να δουμε τι θα γινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις