Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το hack δεν μπορώ να το τρέξω πλέον :P

Είμαι στο τελευταίο fw 3.2.0.30. Χθες παίζαμε κανονικά. Σήμερα αναγκάστηκα να την ξανασετάρω και τζίφος :(

Μπορεις να κανεις downgrade στο προηγουμενο. Εγω αυτο ειχα κανει. Εμενα ακομα παιζει κανονικα, φτου φτου.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με κλείδωσε εκτός σήμερα το πρωί. Άβυσσος η ψυχή της xiaomi :P

Επειδή το έχω χάσει.

Κλειδώνει και αυτή την κάμερα η xiaomi με το γνωστό μήνυμα στα κινέζικα ορι μπορείς να την δουλεύεις μόνο μέσα στην Κίνα?

Εχω μια αρκετούς μήνες και οταν μου ζητάει αναβάθμιση την κάνω.

Τώρα έλεγα να πάρω μια για ενα φιλο.

Λάθος?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδή το έχω χάσει.

Κλειδώνει και αυτή την κάμερα η xiaomi με το γνωστό μήνυμα στα κινέζικα ορι μπορείς να την δουλεύεις μόνο μέσα στην Κίνα?

Εχω μια αρκετούς μήνες και οταν μου ζητάει αναβάθμιση την κάνω.

Τώρα έλεγα να πάρω μια για ενα φιλο.

Λάθος?

Δες τα προηγούμενα μηνύματα.

Έγραψαν και παιδιά στους οποίους έπαιζε μια χαρά όταν λέγαμε πως είναι σκουπίδι που αχρηστεύεται όπως του καπνίσει, και τους κλείδωσε ... κατά την διάρκεια του θρεντ!

Το θέμα είναι ότι ακόμα κι αν δεν κλειδώνει σήμερα, μπορεί να το κάνει αύριο. Από τη στιγμή που είναι κινέζικη έκδοση και είναι γνωστή η πολιτική της εταιρίας δεν αξίζει.

Και διπλά δεν αξίζει να πάρεις το κινέζικο σκουπίδι σε φίλο. Πάρτου ένα πιτόγυρο , καλύτερο δώρο είναι.  :-)

Δημοσ.

δεν με ενδιαφέρει ο πιτογυρος, με ενδιαφέρει ποιές εκδόσεις κλειδώνουν για να ξέρω ποιά θα αποφύγω

Δημοσ.

να σας πω.... εμενα μου εβγαλε αν θελω να ζητησω να μου δωσουν αδεια για ιντερνασιοναλ user....

σας εχει τυχει ? το εχετε δοκιμασει? το δινει σε ολους ?

Δημοσ.

να σας πω.... εμενα μου εβγαλε αν θελω να ζητησω να μου δωσουν αδεια για ιντερνασιοναλ user....

σας εχει τυχει ? το εχετε δοκιμασει? το δινει σε ολους ?

Αδεια για international?

Με χρεωση η δωρεαν;

Δημοσ.

δεν αναφερει κατι για χρεωση.... μου δινει ενα email και μου λεει αν θελω να ζητησω user international (μεσα στο app οχι σε fishing mails κλπ) και μου λεει να στειλω φωτο το mac και την αποδειξη του μαγαζιου που την αγορασα....

?!?!?!?!?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...