Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

16$ έχει απο tomtop και στέλνει Ελλάδα

χρησιμοποιήστε το κωδικό DSXFCM

Που το βρήκες ρε συ το κουπόνι; Μπορείς να στείλεις σε pm το site;

Επίσης η κάμερα παίζει μια χαρά στην Ελλάδα με China Mainland στις ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Αν κάνεις καινούριο λογαριασμο στο tomtop (εγγραφη και  στο newsletter) σου δινει 300 ποντους (3$) .

Αυτοι οι πόντοι μπορουν να χρησιμοποιηθουν για την αγορα της καμερας

και η τελική τιμη βγαινει στα 12,99$

Δημοσ.

το κουπόνι ήταν σε ένα απο τα πρόσφατα newsletter του tomtop

Δημοσ.

Δοκιμασα και εγω σημερα μια καμερα που ειχα εδω και κανα μηνα και δεν δουλευε. Δεν εχω το τελευταιο firmware, εχω το προηγουμενο (φοβαμαι να κανω την ενημερωση).

Παιζει μια χαρα χωρις κανενα προβλημα. Πολυ καλη η ποιοτητα της παντως. 

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ, παλαιότερο firmware, fang hack, τελευταία version app, 2η έκδοση κάμερας (MAC 34...) όλα καλά.....

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω το τελευταίο.

Μετά το τελευταίο update του mi home παίζει τέλεια η κάμερα, και μάλιστα, με σωστή ένδειξη ώρας.

Βέβαια έχω περασμένο το fang-hack, αλλά δεν έχω ιδέα αν παίζει κάποιο ρόλο πλέον!!

PS. Προσπάθησα να παραγγείλω, αλλά δεν στέλνει Ελλάδα :wacko:

καλησπέρα, με το 4.1.41 που έβαλα πριν λίγο όντως γύρισαν σχεδόν όλα τα μενού στα Αγγλικά, εμένα η κάμερα έπαιζε έτσι κι αλλιώς και με τις προηγούμενες εφαρμογές, έχω αφήσει φυσικά παλιό firmware (3.0.03.56), η ώρα όμως μου δείχνει ακόμα ότι να ναι, πως το έφτιαξες αυτό? τι περιοχή έχεις ορίσει?

Δημοσ.

Και εμενα το ιδιο με την ωρα. Εχει περασμενο το fang-hack, ισως για αυτο να ειναι σωστη η ωρα. Εγω δεν το εχω. Στα αρχεια παντως που δημιουργει οταν κανει καταγραφη απο το αλαρμ, ειναι σωστη η ωρα. Go figure..

Δημοσ.

ΚΑι εμένα η ώρα έιναι λάθος αλλά αν θυμάμαι καλά μεσα από το hack μπορούσες α την διορθώσεις... τί περιοχή έχετε βάλει?

Δημοσ.

Το hack δεν μπορώ να το τρέξω πλέον :P

Είμαι στο τελευταίο fw 3.2.0.30. Χθες παίζαμε κανονικά. Σήμερα αναγκάστηκα να την ξανασετάρω και τζίφος :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...