manosmanos13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) http://m.gearbest.com/ip-cameras/pp_620813.html Και ενα review https://xiaomi-miui.gr/community/easyrating/index.php/Review/18-Παρουσίαση-της-Xiaomi-Smart-1080P-WiFi-IP-Camera/ Απο τις πιο χαμηλες τιμες που εχει πεσει.. Ακυρο δεν στελνει ελλαδα (??) Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2017 από manosmanos13
samsunglife Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Στα χαρακτηριστικά λέει: Note: It can only be used in non-European and -American region right now. Θα δουλεύει Ελλάδα;;;
Dark-o-phobia Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Με την εφαρμογή της xiaomi δεν δουλεύει Ελλάδα. Μόνο μέσω hackαρισματος θα μπορεί να δουλεύει σε τρίτες εφαρμογές.
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μην δοκιμασετε καν Δεν δουλευει ελλαδα Θελει hack και ιστοριες και θα σας βγαλει το λαδι. 1
darksoho33 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Θελει hack το εχω κανει. Κ δεν λειτοτργει με την εφαρμογη. Επισης τελωνειο πλεον απο gearbest. Εχει παιξει κ παλιοτερα σε αυτη την τιμη. Οποιος θελει για πειραματισμο του δινω την δικια μου την εχω 10μερες και δοτλευει μονο με αλλα προγγραμματα με καρφωτες ip. Επισης μπαινει κ σε synology nas
petla Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Το πρόβλημα με το mainland China πρέπει να λύθηκε , ξαφνικά χωρίς να έχω κάνει τίποτα άρχισαν να παίζουν,πριν από 3 μέρες περίπου είπα να δοκιμάσω ,και οι 2 cam άρχισαν να παίζουν κανονικά,με τη τελευταία έκδοση firmware και εφαρμογής mihome,και μάλιστα χωρίς κινέζικα. 2
christakos07 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιώνω το τελευταίο. Μετά το τελευταίο update του mi home παίζει τέλεια η κάμερα, και μάλιστα, με σωστή ένδειξη ώρας. Βέβαια έχω περασμένο το fang-hack, αλλά δεν έχω ιδέα αν παίζει κάποιο ρόλο πλέον!! PS. Προσπάθησα να παραγγείλω, αλλά δεν στέλνει Ελλάδα Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2017 από christakos07
madtracker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 ας γραψει κάποιος γι'αυτο το περιβόητο hack κ τι δυνατότητες προσφέρει
darksoho33 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εγω την πηρα στα 20ευρω απο geekbuying και στελνει κανονικα. Υπολογισε και τελωνειο κανα 3ευρω
james000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εγω την πηρα στα 20ευρω απο geekbuying και στελνει κανονικα. Υπολογισε και τελωνειο κανα 3ευρω Τι άλλαξε με τα τελωνεια και μιλάτε για 3ευρώ...??
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Γιατί ταλαιπωρείστε με αυτά τα ηλίθια κατασκευάσματα της xiaomi ποτέ δεν θα καταλάβω. Σάπιο software, χακιές για να λειτουργήσουν, χακιές για να ξεμπλοκάρουν, firmware που τις απενεργοποιούν.... Πάρτε μια noname Κινέζικη του συρμού... καλύτερη είναι.
mmavro Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Παιδιά την έχω 2 μήνες μια χαρά παίζει... Και οι λειτουργίες μια χαρά, το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλεις mainland China. Και ότι κάποια functions είναι κινέζικα... Μου την αναγνώρισε κατευθείαν και είναι στην ίδια λίστα με τις λάμπες που έχω. Γιατί ταλαιπωρείστε με αυτά τα ηλίθια κατασκευάσματα της xiaomi ποτέ δεν θα καταλάβω. Σάπιο software, χακιές για να λειτουργήσουν, χακιές για να ξεμπλοκάρουν, firmware που τις απενεργοποιούν.... Πάρτε μια noname Κινέζικη του συρμού... καλύτερη είναι. Να πάρεις μια κινεζική και να σε βλέπει όλη η υφήλιος; Ειδικά με τέτοιες κάμερες προσοχή γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος να μην συνδέεσαι μόνο εσύ στην κάμερα η να την έχουν χακαρει. Εγώ όταν δεν την χρησιμοποιώ την βγάζω από την πρίζα.
alfaeffe Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 ας γραψει κάποιος γι'αυτο το περιβόητο hack κ τι δυνατότητες προσφέρει Αυτό είναι το hack. Είναι πάρα πολύ απλό, θέλει μόνο μία sd κάρτα που σχεδόν σίγουρα θα βάζατε στην κάμερα για να αποθηκεύει τις καταγραφές της (εκτός δηλαδή του real time monitoring). Το έχω κάνει και έχω απαλλαγεί από όλες τις κινεζο-υπηρεσίες και τις ύποιπτες "ευκολίες" του Mi Home, μέσω του οποίου όμως μπορεί να σε έβλεπε και το αφεντικό της Xiaomi ανά πάσα στιγμή. Για την ακρίβεια της έχω κόψει κάθε πρόσβαση στο δίκτυο (το ελεγχω με netstat στην κάμερα) και βλέπω εικόνα μέσω rtsp server locally (και αν δεν είμαι σπίτι, μέσω vpn στο raspberry pi μου). Γενικά, όπως σχεδόν όλα τα gadgets (όχι κινητά) της Xiaomi, το hardware είναι άψογο και το software είναι άθλιο. Αλλά με το hack αυτό δεν έχετε ανάγκη το software, οπότε για λιγότερο από 20 ευρώ (αν δε βρείτε κάτι άλλο στα ίδια χρήματα) είναι μια χαρά. 1
NaGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 16$ έχει απο tomtop και στέλνει Ελλάδα χρησιμοποιήστε το κωδικό DSXFCM 2
cdrov Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Για εσάς που ξαφνικά δούλεψε τι mac address έχει ? Είναι η δεύτερη έκσταση ή η πρώτη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις