Προς το περιεχόμενο

Anydesk vs teamviewer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Leokatana είπε

αυτο ακριβως και μπορω να κανω ενα restart την ημερα.

Πρακτικά αδύνατον αυτό που συζητάμε (το να είσαι 24 ώρες πάνω σε ένα μηχάνημα). Πέρα απ αυτό κάνε όσα restart θέλεις. Τι σχέση έχει όμως η αποσύνδεση της "εικόνας" που θα χάσεις για ελάχιστα λεπτά (μέχρι την επόμενη επανασύνδεση που θα κάνεις) με το 1 restart που μπορείς να κάνεις στον υπολογιστή που δουλεύεις; :wacko:

Αν θες ποιο σταθερή λύση στο ερώτημα σου θα πρέπει να δώσεις παραπάνω πληροφορίες (περιληπτικά όχι αναλυτικά) της χρήσης που κάνεις για να δούμε τι μπορείς να δουλέψεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομιζα οτι ημουν κατανοητος , ας το παρουμε απο την αρχη.

Εχω ενα PC σε ενα δωματιο το οποιο ειναι ανοιχτο 24ωρες και θελω να εχω προσβαση οποιαδηποτε στιγμη. Επισης μπορω να βρισκομαι σε αυτο το δωματιο μια φορα την ημερα ωστε αν χρειαστει να κανω ενα restart απο κοντα. Πιστευω ειναι απλο αυτο που θελω και επειδη με νοιαζει  να μπαινω απο τ κινητο δεν μπορω να παω στη λυση του remote desktop των windows.

Επεξ/σία από Leokatana
Δημοσ.

Εχω ενα PC σε ενα δωματιο το οποιο ειναι ανοιχτο 24ωρες και θελω να εχω προσβαση οποιαδηποτε στιγμη. Επισης μπορω να βρισκομαι σε αυτο το δωματιο μια φορα την ημερα ωστε αν χρειαστει να κανω ενα restart απο κοντα. Πιστευω ειναι απλο αυτο που θελω και επειδη θελω να μπαινω απο τ κινητο δεν μπορω να παω στη λυση του remote desktop των windows.

Μάλλον εγώ έχω γίνει κατανοητός αλλά δεν μπορείς να το εμπεδώσεις.

Μια χαρά κάνει τη δουλειά του Teamviewer. Προφανώς με αυτά που αναφέρεις δείχνει πως δεν γνωρίζεις να χειρίζεσαι την εφαρμογή...

ΜΦΧ

Δημοσ.

ωραια εχεις το χρονο και την ορεξη να μου εξηγησης γιατι χανω την συνδεση μετα απο καποιες ωρες? δεν εχω βρει ακομα καποια ρυθμιση για να λυσω το προβλημα που εχω

Δημοσ.

ωραια εχεις το χρονο και την ορεξη να μου εξηγησης γιατι χανω την συνδεση μετα απο καποιες ωρες? δεν εχω βρει ακομα καποια ρυθμιση για να λυσω το προβλημα που εχω

Προφανώς προσπερνάς τις απαντήσεις ή διαβάζεις όσα θες...

ΔΕΝ θεωρείται ΠΡΟΒΛΗΜΑ για μια εφαρμογή που κάνει περιστασιακά αποσύνδεση, επειδή είναι free. 

Είναι αδύνατον να είσαι με το κινητό στο χέρι 24 ώρες που σημαίνει είναι αδύνατον να έχεις προσπαθήσει να χρειαστεί να συνδεθείς και να μην έχει γίνει εφικτό.

Το πρόβλημα σου ίσως να βρίσκεται στο δίκτυο σου αν γίνεται πολύ συχνά...

ΜΦΧ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, kormos είπε

Προφανώς προσπερνάς τις απαντήσεις ή διαβάζεις όσα θες...

ΔΕΝ θεωρείται ΠΡΟΒΛΗΜΑ για μια εφαρμογή που κάνει περιστασιακά αποσύνδεση, επειδή είναι free. 

Είναι αδύνατον να είσαι με το κινητό στο χέρι 24 ώρες που σημαίνει είναι αδύνατον να έχεις προσπαθήσει να χρειαστεί να συνδεθείς και να μην έχει γίνει εφικτό.

Το πρόβλημα σου ίσως να βρίσκεται στο δίκτυο σου αν γίνεται πολύ συχνά...

ΜΦΧ

το προβλημα ειναι  οταν κανει αποσυνδεση δεν ξανακανει συνδεση εαν δεν γινει restart.

φιλαρακι χαλαρωσε αν δεν εχεις καποια απαντηση γιαυτα που ρωταω ή θεωρεις οτι σου γραφω βλακειες δεν χρειαζεται να μπεις σε διαλογο μαζι μου. Το anydesk αυτη τη στιγμη μετρα 16ωρες χωρις αποσυνδεση. Ηθελα μια αποψη απο καποιον που το χρησιμοποιεί το συγκεριμμενο προγραμμα.

Επεξ/σία από Leokatana
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Leokatana είπε

το προβλημα ειναι  οταν κανει αποσυνδεση δεν ξανακανει συνδεση εαν δεν γινει restart.

φιλαρακι χαλαρωσε αν δεν εχεις καποια απαντηση γιαυτα που ρωταω ή θεωρεις οτι σου γραφω βλακειες δεν χρειαζεται να μπεις σε διαλογο μαζι μου. Το anydesk αυτη τη στιγμη μετρα 16ωρες χωρις αποσυνδεση. Ηθελα μια αποψη απο καποιον που το χρησιμοποιεί το συγκεριμμενο προγραμμα.

Μια χαρά χαλαρός είμαι και το πρόβλημα δείχνει να βρίσκεται είτε στον υπολογιστή σου είτε στο δίκτυο σου. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω καθώς το teamviewer μια χαρά λειτουργεί και συνδεέται.

Αλλού είναι το θέμα... ;) 

ΜΦΧ

Δημοσ.

οκ δεκτη η συμβουλη σου, εχω τσεκαρει βεβαια το δυκτιο και δεν εχει αποσυνδεσεις, επισης εχω βαλει σταθερη IP μηπως και φταιει αυτο, με DHCP να μην εμπεριέχει τη συγκεκριμένη ip, το μονο που μενει ειναι να τρεξω κανα διαγνωστικο για το σκληρο δισκο ( μηπως βαρει bue screen). 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Leokatana είπε

οκ δεκτη η συμβουλη σου, εχω τσεκαρει βεβαια το δυκτιο και δεν εχει αποσυνδεσεις, επισης εχω βαλει σταθερη IP μηπως και φταιει αυτο, με DHCP να μην εμπεριέχει τη συγκεκριμένη ip, το μονο που μενει ειναι να τρεξω κανα διαγνωστικο για το σκληρο δισκο ( μηπως βαρει bue screen). 

Απο την ώρα που έχω ξεκινήσει να σου γράφω, σκέψου πως είμαι με TV συνδεδεμένος... Αν θα κάνω πχ παύση, να μην ασχοληθώ ίσως με ένα 5-10% να μου κάνει αποσύνδεση (πετώντας το διαφημιστικό οχι απλά γιατί κόπηκε η σύνδεση απο άλλη υπαιτιότητα). 

Ασύρματα ή ενσύρματα συνδέεται ο υπολογιστής;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενσυρματα. 

Απλα εσυ μετα μπορεις να κανεις ξανα συνδεση, εγω δεν μπορω αν δεν γινει reboot στο μηχανημα . Επειδη ομως μιλαμε για διαφορετικη εκδοση, που μπορει να φταιει και αυτο, θα βαλω την 13 και μετα ξαναμιλαμε. Ευχαριστω για την βοηθεια :)

Επεξ/σία από Leokatana
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Leokatana είπε

Ενσυρματα. 

Απλα εσυ μετα μπορεις να κανεις ξανα συνδεση, εγω δεν μπορω αν δεν γινει reboot στο μηχανημα . Επειδη ομως μιλαμε για διαφορετικη εκδοση, που μπορει να φταιει και αυτο, θα βαλω την 13 και μετα ξαναμιλαμε. Ευχαριστω για την βοηθεια :)

Δεν αποκλείεται να έχει να κάνει και αυτό, γι αυτό σου είχα αναφέρει και νωρίτερα να βάλεις την τελευταία έκδοση. Δοκίμασέ το εναλλακτικά, πειραματίσου με το anydesk B)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Leokatana είπε

Εχω ενα PC σε ενα δωματιο το οποιο ειναι ανοιχτο 24ωρες και θελω να εχω προσβαση οποιαδηποτε στιγμη. Επισης μπορω να βρισκομαι σε αυτο το δωματιο μια φορα την ημερα ωστε αν χρειαστει να κανω ενα restart απο κοντα. Πιστευω ειναι απλο αυτο που θελω και επειδη με νοιαζει  να μπαινω απο τ κινητο δεν μπορω να παω στη λυση του remote desktop των windows.

Από Android phone με 1 τις 2 εφαρμογές της MS (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.rdc.android / https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.rdc.android.beta) και με την χρήση Wake on Lan μπορώ να μπω όποτε θέλω σε απομακρυσμένο PC από κινητό με το RDP και δουλεύει άψογα. 

Επίσης βλέπω πως έχει και για iPhone εφαρμογή (https://itunes.apple.com/us/app/microsoft-remote-desktop/id714464092?mt=8).

Δημοσ.
5 ώρες πριν, coolnetgr είπε

Από Android phone με 1 τις 2 εφαρμογές της MS (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.rdc.android / https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.rdc.android.beta) και με την χρήση Wake on Lan μπορώ να μπω όποτε θέλω σε απομακρυσμένο PC από κινητό με το RDP και δουλεύει άψογα. 

Επίσης βλέπω πως έχει και για iPhone εφαρμογή (https://itunes.apple.com/us/app/microsoft-remote-desktop/id714464092?mt=8).

ευχαριστώ πολυ, δεν ηξερα οτι ειχα και τετοια επιλογη. Θα προσπαθήσω να κανω τις ρυθμίσεις και αν κολλήσω καπου θα επανέλθω!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΤΟ team viewer σε δωρεάν μετά απο κάποια ωρα σε πετάει εξω αυτό είναι δεδομένο και σε όλους .και δεν εχει να κανει με version

τώρα γιατί θέλει ρισταρτ να ξαναμπεί πρώτη φορά το ακούω .βεβαία έμενα μου κάνει κάποιες φορές άλλο πρόβλημα άπλα δεν βλέπω στο άλλο πισι τι κάνω άπλα παγώνει η εικόνα 

το anydesk μπορεί να κρατήσει πολλούς υπολογιστείς και να μπαίνεις αυτόματα(τον αριθμό του άλλου υπολογιστή λεω . eεπειδή εχω 10 μηχανήματα στο team viewer )?

Επεξ/σία από kinitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...