Προς το περιεχόμενο

Anydesk vs teamviewer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εχει δοκιμασει κανεις? πως τα πηγαινει σε συγκριση με το teamviewer? αξιζει να το αντικαταστησεις?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει και τα δύο ή το λες έτσι?

Γιατί από τη δική μου εμπειρία τουλάχιστον, είναι αρκετά ταχύτερο. Με το teamviewer η ανταπόκριση του απομακρυσμένου υπολογιστή είναι πολύ αργή, ενώ με το anydesk είναι σχεδόν σαν να τον χρησιμοποιείς απ' ευθείας.

• Like 1
Δημοσ.

Το anydesk ειναι κορυφαιο . Το teamviewer ειναι απλα δημοφιλες αλλα πιθανον το χειροτερο απο ολα.  Εγω κατα το πλειστον χρησιμοποιω radmin παντως, για επαγγελματικα.

Απλα το teamviewer ηταν το πρωτο που βγηκε για τους αδαεις, δωσε μου το νουμερο που γραφει πανω αριστερα και το pass απο κατω, μπηκα και στο εφτιαξα.......... και για αυτο καθιερωθηκε

• Like 3
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα σας, επειδη το teamviewer μου κανει κατι νερα θελω να παω σε anydesk, η ερωτηση ειναι οτι ο υπολογιστής μπορει να μεινει 24 ωρες online και να εχω προσβαση οποιαδήποτε στιγμη ή μετα απο καποια ωρα δεν μπορώ να κανω σύνδεση. Εχω την free εκδοση απλα πριν παω σε αγορα θελω να ξερω αυτο. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Leokatana είπε

καλησπερα σας, επειδη το teamviewer μου κανει κατι νερα θελω να παω σε anydesk, η ερωτηση ειναι οτι ο υπολογιστής μπορει να μεινει 24 ωρες online και να εχω προσβαση οποιαδήποτε στιγμη ή μετα απο καποια ωρα δεν μπορώ να κανω σύνδεση. Εχω την free εκδοση απλα πριν παω σε αγορα θελω να ξερω αυτο. 

Όταν λες "νερά" τι ακριβώς; Γιατί χρόνια τώρα ποτέ δεν με έχει προδώσει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, kormos είπε

Όταν λες "νερά" τι ακριβώς; Γιατί χρόνια τώρα ποτέ δεν με έχει προδώσει...

χανω την σύνδεση στο  pc που θελω να παρω remote (περιπου μετα απο δυο ωρες οταν δεν το εχω remote) , εδω εχω free εκδοση γιατι η τιμή του ειναι απαγορευτικη. Αλλα το anydesk ειναι 60€ το χρονο, εχω τοσα λεφτα να διαθεσω

Επεξ/σία από Leokatana
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Leokatana είπε

χανω την σύνδεση στο  pc που θελω να παρω remote, εδω εχω free εκδοση γιατι η τιμή του ειναι απαγορευτικη. Αλλα το anydesk ειναι 60€ το χρονο, εχω τοσα λεφτα να διαθεσω

Δεν έχω κάνει πολύ χρήση το Anydesk ( όχι καθόλου, απλά ελάχιστη χρήση). Σταδιακά βλέπω πως όντως σε "πετάει" το Teamviewer αλλά μπορείς κανονικά να επανασυνδεθείς. Ποιά έκδοση έχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω την εκδοση 12.0. 90922. Εβαλα αυτη γιατί με την 13 ειχα προβλημα σε full screen. 

Το teamviewer μπορεί να με πεταει επειδη ειναι free εκδοση. Ειναι και ακριβό στην αγορα του και ελεγα μηπως βρω άκρη με αλλο πρόγραμμα 

Επεξ/σία από Leokatana
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Leokatana είπε

εχω την εκδοση 12.0. 90922. Εβαλα αυτη γιατί με την 13 ειχα προβλημα σε full screen. 

Το teamviewer μπορεί να με πεταει επειδη ειναι free εκδοση. Ειναι και ακριβό στην αγορα του και ελεγα μηπως βρω άκρη με αλλο πρόγραμμα 

Το γνωρίζω πως είναι απλησίαστη (για τις ημέρες μας) η τιμή του. Θα σου συνιστούσα να βάλεις την τελευταία έκδοση πάντως.

Τι ακριβώς θέματα είχες/έχεις; Γιατί σε 42", 32", 24", 19" συνδέομαι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα;

ΜΦΧ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Το γνωρίζω πως είναι απλησίαστη (για τις ημέρες μας) η τιμή του. Θα σου συνιστούσα να βάλεις την τελευταία έκδοση πάντως.

Τι ακριβώς θέματα είχες/έχεις; Γιατί σε 42", 32", 24", 19" συνδέομαι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα;

ΜΦΧ

οπως σου ειπα δεν μπορουσα να κανω full screen.

Επειδη εσυ χρησιμοποιεις   teamviewer, εχεις το ιδιο προβλημα με μενα?  μηπως φταιει η εκδοση

Δημοσ.

οπως σου ειπα δεν μπορουσα να κανω full screen.

Επειδη εσυ χρησιμοποιεις   teamviewer, εχεις το ιδιο προβλημα με μενα?  μηπως φταιει η εκδοση

Αυτό σου ανέφερα παραπάνω, πως με τις ιντσες που ανέφερα δεν έχω κανένα πρόβλημα, πέρα τον περιστασιακών διακοπών όταν για αρκετές ώρες είμαι συνδεδεμένος. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kormos είπε

Αυτό σου ανέφερα παραπάνω, πως με τις ιντσες που ανέφερα δεν έχω κανένα πρόβλημα, πέρα τον περιστασιακών διακοπών όταν για αρκετές ώρες είμαι συνδεδεμένος. 

βασικα για τις διακοπες ρωτουσα αρα δεν μου κανει το teamviewer, πρεπει να βρω αλλη λυση

Δημοσ.

βασικα για τις διακοπες ρωτουσα αρα δεν μου κανει το teamviewer, πρεπει να βρω αλλη λυση

Για τη χρήση το θες; Εργάζεσαι 24 ώρες πάνω σε κάποιο μηχάνημα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...