Alex-V Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 το εχει δοκιμασει κανεις? πως τα πηγαινει σε συγκριση με το teamviewer? αξιζει να το αντικαταστησεις?
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Εμενα το teamviewer μου εχει λυσει τα χερια Θεωρω ειναι το καλυτερο του ειδους. Ειναι κ τι σε βολευει βεβαια. 1
dancer_69 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Έχεις δοκιμάσει και τα δύο ή το λες έτσι? Γιατί από τη δική μου εμπειρία τουλάχιστον, είναι αρκετά ταχύτερο. Με το teamviewer η ανταπόκριση του απομακρυσμένου υπολογιστή είναι πολύ αργή, ενώ με το anydesk είναι σχεδόν σαν να τον χρησιμοποιείς απ' ευθείας. 1
rfc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Το anydesk ειναι κορυφαιο . Το teamviewer ειναι απλα δημοφιλες αλλα πιθανον το χειροτερο απο ολα. Εγω κατα το πλειστον χρησιμοποιω radmin παντως, για επαγγελματικα. Απλα το teamviewer ηταν το πρωτο που βγηκε για τους αδαεις, δωσε μου το νουμερο που γραφει πανω αριστερα και το pass απο κατω, μπηκα και στο εφτιαξα.......... και για αυτο καθιερωθηκε 3
Leokatana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 καλησπερα σας, επειδη το teamviewer μου κανει κατι νερα θελω να παω σε anydesk, η ερωτηση ειναι οτι ο υπολογιστής μπορει να μεινει 24 ωρες online και να εχω προσβαση οποιαδήποτε στιγμη ή μετα απο καποια ωρα δεν μπορώ να κανω σύνδεση. Εχω την free εκδοση απλα πριν παω σε αγορα θελω να ξερω αυτο.
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 58 λεπτά πριν, Leokatana είπε καλησπερα σας, επειδη το teamviewer μου κανει κατι νερα θελω να παω σε anydesk, η ερωτηση ειναι οτι ο υπολογιστής μπορει να μεινει 24 ωρες online και να εχω προσβαση οποιαδήποτε στιγμη ή μετα απο καποια ωρα δεν μπορώ να κανω σύνδεση. Εχω την free εκδοση απλα πριν παω σε αγορα θελω να ξερω αυτο. Όταν λες "νερά" τι ακριβώς; Γιατί χρόνια τώρα ποτέ δεν με έχει προδώσει...
Leokatana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, kormos είπε Όταν λες "νερά" τι ακριβώς; Γιατί χρόνια τώρα ποτέ δεν με έχει προδώσει... χανω την σύνδεση στο pc που θελω να παρω remote (περιπου μετα απο δυο ωρες οταν δεν το εχω remote) , εδω εχω free εκδοση γιατι η τιμή του ειναι απαγορευτικη. Αλλα το anydesk ειναι 60€ το χρονο, εχω τοσα λεφτα να διαθεσω Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Leokatana
kormos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Leokatana είπε χανω την σύνδεση στο pc που θελω να παρω remote, εδω εχω free εκδοση γιατι η τιμή του ειναι απαγορευτικη. Αλλα το anydesk ειναι 60€ το χρονο, εχω τοσα λεφτα να διαθεσω Δεν έχω κάνει πολύ χρήση το Anydesk ( όχι καθόλου, απλά ελάχιστη χρήση). Σταδιακά βλέπω πως όντως σε "πετάει" το Teamviewer αλλά μπορείς κανονικά να επανασυνδεθείς. Ποιά έκδοση έχεις;
Leokatana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω την εκδοση 12.0. 90922. Εβαλα αυτη γιατί με την 13 ειχα προβλημα σε full screen. Το teamviewer μπορεί να με πεταει επειδη ειναι free εκδοση. Ειναι και ακριβό στην αγορα του και ελεγα μηπως βρω άκρη με αλλο πρόγραμμα Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Leokatana
kormos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, Leokatana είπε εχω την εκδοση 12.0. 90922. Εβαλα αυτη γιατί με την 13 ειχα προβλημα σε full screen. Το teamviewer μπορεί να με πεταει επειδη ειναι free εκδοση. Ειναι και ακριβό στην αγορα του και ελεγα μηπως βρω άκρη με αλλο πρόγραμμα Το γνωρίζω πως είναι απλησίαστη (για τις ημέρες μας) η τιμή του. Θα σου συνιστούσα να βάλεις την τελευταία έκδοση πάντως. Τι ακριβώς θέματα είχες/έχεις; Γιατί σε 42", 32", 24", 19" συνδέομαι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα; ΜΦΧ
Leokatana Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, kormos είπε Το γνωρίζω πως είναι απλησίαστη (για τις ημέρες μας) η τιμή του. Θα σου συνιστούσα να βάλεις την τελευταία έκδοση πάντως. Τι ακριβώς θέματα είχες/έχεις; Γιατί σε 42", 32", 24", 19" συνδέομαι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα; ΜΦΧ οπως σου ειπα δεν μπορουσα να κανω full screen. Επειδη εσυ χρησιμοποιεις teamviewer, εχεις το ιδιο προβλημα με μενα? μηπως φταιει η εκδοση
kormos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Leokatana είπε οπως σου ειπα δεν μπορουσα να κανω full screen. Επειδη εσυ χρησιμοποιεις teamviewer, εχεις το ιδιο προβλημα με μενα? μηπως φταιει η εκδοση Αυτό σου ανέφερα παραπάνω, πως με τις ιντσες που ανέφερα δεν έχω κανένα πρόβλημα, πέρα τον περιστασιακών διακοπών όταν για αρκετές ώρες είμαι συνδεδεμένος.
Leokatana Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, kormos είπε Αυτό σου ανέφερα παραπάνω, πως με τις ιντσες που ανέφερα δεν έχω κανένα πρόβλημα, πέρα τον περιστασιακών διακοπών όταν για αρκετές ώρες είμαι συνδεδεμένος. βασικα για τις διακοπες ρωτουσα αρα δεν μου κανει το teamviewer, πρεπει να βρω αλλη λυση
kormos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Leokatana είπε βασικα για τις διακοπες ρωτουσα αρα δεν μου κανει το teamviewer, πρεπει να βρω αλλη λυση Για τη χρήση το θες; Εργάζεσαι 24 ώρες πάνω σε κάποιο μηχάνημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα