Προς το περιεχόμενο

Σετάρισμα case fans

billsamoy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά.

Θέλω να σετάρω ξανά τα case fans μου μέσω του AI Suite 3 σε motherboard Asus gaming pro z170.

Το κουτί έχει 2x140 intake front (noctua nf a14 pwm), 1x120 exhaust back (noctua nf f12 pwm) και υδρόψυξη H100i gt (noctua industrial ppc 3000 pwm - exhaust). 

Το ερώτημά μου είναι το εξής: Στο AI suite τα μπροστά και πίσω fans τι πρέπει να κάνουν monitoring θερμοκρασιών για να έχω καλύτερο αποτέλεσμα; cpu (που δεν νομίζω), motherboard (που τα έχω τώρα), pch (chipset) ή vrm;

Ο επεξεργαστής δεν έχει προβλήματα θερμοκρασίας, απλά αναζητώ το πιο αποτελεσματικό σετάρισμα ειδικά τώρα με τις μεγάλες ζέστες.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

EDIT: Ο cpu είναι OC. i5 7600k στα 4,6ghz με vcore 1.24 και max temp σε stress test 5 ωρών AIDA 64 τους 75 βαθμούς.

(για όποιον έχει απορία τον βρήκα φτηνό για αυτό και τον έβαλα σε z170)

post-212064-0-99756300-1500716356_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανως και θα το βαλεις cpu και οχι motherboard που το εχεις τωρα!

εχεις παρα πολυ χαμηλα τις στροφες βαλτους να δουλευουν στις 750 στροφες το λιγοτερο!

Μετά από μερικούς πειραματισμούς διαπίστωσα ότι όταν τα μπροστινά fans είναι στην CPU δεν κρατάνε αρκετά κρύα την gpu σε αντίθεση με τον έλεγχο της θερμοκρασίας της motherboard. Τότε μου δημιουργήθηκε η απορία για το ποιο part είναι πιο ωφέλιμο το monitoring.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...