Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα κατεβαζω το avat ολα οκ το κανω εγκατασταση αλλα μετα απο λιγο καιρο μου ζηταει να ενεργοποιησω ξανα αν θελω και παταω οχι και επιλεγω το avast το standar και ειναι οκ.

το βγαζει σε κανεναν αλλο αυτο?αργοτερα απο την εγκατασταση μετα απο δυο βδομαδες σχεδον.

Δημοσ.

Το Avast χρειάζεται ενεργοποίηση, ακόμα και για τη free έκδοση. Πρέπει να φτιάξεις λογαριασμό στο site τους με όνομα, email, κτλ. Φυσικά δε χρειάζεται να βάλεις τα πραγματικά, αν και εγώ που τα είχα βάλει δεν είδα καθόλου spam. Παλιότερα ήθελε ανανέωση κάθε χρόνο, αλλά πριν 2-3 χρόνια νομίζω το άλλαξαν και τώρα πια κρατάει πιο πολύ (νομίζω μου έδειχνε ότι λήγει το 2037 ή κάτι τέτοιο).

Πάντως για να είμαι ειλικρινής, είχα βαρεθεί τα popup που μου πέταγε κατά καιρούς και το interface του, που όσο πήγαινε και γινόταν πιο βαρύ. Έτσι, στο πρόσφατο format που έκανα προτίμησα το Microsoft Security Essentials, και ο θεός βοηθός... :-D

Δημοσ.

ποτε δεν εχω κανει registration στο avast δεν μου ζητησε το κατεβαζω το  σεταρω και ολα οκ.απλα πιο μετα απο βδομαδες μου βγαζει επιλογη αν θελω να ενεργοποιησω το εχτρα που εχει επιλεγω οχι και σινεχιζει μια χαρα.

Δημοσ.

απλα πιο μετα απο βδομαδες μου βγαζει επιλογη αν θελω να ενεργοποιησω το εχτρα που εχει επιλεγω οχι και σινεχιζει μια χαρα.

OK, τότε μάλλον λες για τα διαφημιστικά popup που έβλεπα και εγώ. Συνήθως στέλνουν 2-3 ανά βδομάδα, σταματάνε για κανά μήνα και μετά πάλι από την αρχή. Ίσως μπορείς να το βάλεις μόνιμα στο Silent/Gaming Mode, έτσι νομίζω δε θα τα βλέπεις, αλλά δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει κάπως τη λειτουργία του Avast.

Δημοσ.

Εγγραφή θέλει ακόμα και η free edition του Avast εκτός κι αν άλλαξε κάτι πρόσφατα, νομίζω η διορία είναι στον ένα μήνα.

Μπορείς να την κάνεις με ένα οποιοδήποτε email αλλά δεν γλυτώνεις κάτι μιας και η Avast δεν πρόκειται να σου στέλνει email τύπου spam και γενικά ότι θέλει να μάθει το παίρνει με το τρόπο της!

Δημοσ.

δεν θελει εγγραφη αφου το κατεβαζεις το κανεις εγκατασταση και ειναι οκ.απλα μετα τον μηνα σου λεει κατι και μετα αν πατησεις το free ειναι οκ και παιζει μια χαρα αν το βαλεις στο silent mode λογικα δεν επιρεαζει την λειτουργια του λογικα νομιζω απλα δεν εχεις ειδοποιησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...