johny03 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Γεια σας, Το θέμα που αντιμετωπίζω είναι το παρακάτω. Για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χρησιμοποιώ τον Outlook Express 6. Τελευταία από μια λάθος κίνηση διέγραψα οριστικά τον φάκελο αποθήκευσης με όλα τα email. Ωστόσο τα email υπάρχουν στο google mail και στο κινητό μου που είναι android. Αυτό που θέλω είναι να επαναφέρω τα email στον Outlook Express 6 όπως ήταν πριν, δηλ. με τον συγκεκριμένο αποστολέα και στην ίδια ημερομηνία. Ευχαριστώ
MindControl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Αν έχω καταλάβει σωστά την περιγραφή σου, αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να φτιάξεις έναν IMAP λογαριασμό στον Outlook. Έτσι, με το που κάνεις Send and Receive, θα έρθουν όλα τα email ξανά τοπικά στο Outlook Express και θα συνεχίσεις να δουλεύεις ΚΑΙ απο τον Outlook.MindControl.
thepoint Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Χρησιμοποίησε το recuva ίσως κάνεις κάτι να και οι οδηγίες για διαγραμμένα emails http://www.piriform.com/recuva/features/recover-deleted-emails
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα