Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να! Οριστε μια ΚΑΛΗ προταση! Ετσι θα γωνατισω κι ολες τις ασυρματες επικοινωνιες τις γειτονιας. Θα πληρωσω κατιτις παραπανω στη ΔΕΗ βεβαια, αλλα χαλάλι. Τωρα μαλιστα! ;)

Δημοσ.

αλλά κήρυξη Ηλεκτρονικού Πολέμου ... 200w είναι κομματάκι ισχυρό... σε όλο το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα ...

και waterproof?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά από μια μικρή διακοπή για τις καλοκαιρινές διακοπές επιστρέψαμε στα καθημερινά μας και έπρεπε να λύσουμε το πρόβλημα που μας βασάνιζε. Μοιράσαμε λοιπών την μπάντα των 2.4 mhz. Ο γείτονας πήρε τα κανάλια 1 & 5 και εγώ τα 13 & 9 (επισυνάπτω screenshot). Με αυτο το εκτεταμένο εύρος των 40 mhz εχουμε αρκετό χώρο για υψηλές ταχύτητες και δεν υπάρχει αλληλοκαλυψη. Προς το παρόν φαίνεται το τα hops μεταξύ των καναλιών σταμάτησαν, μείωσα την ισχυη του router μου στο 20% και μάλλον το πρόβλημα λύθηκε. Καλό φθινόπωρο!

post-42292-0-88626600-1504331295_thumb.png

Δημοσ.

Μπορεις να ορισεις το ρουτερ να αλλαζει μονο 2 καναλια;

Παντως θα παραγγειλω και ενα jammer για να βρισκεται.

Με 7000$?

Δημοσ.

Δηλαδή αν ζούσες σε πολυκατοικία με 50 άτομα τι θα έκανες; Θα ανάγκαζες τους άλλους 49 να αλλάζουν κανάλια;

Δημοσ.

Μονο εγω βλεπω ως προβλημα τον OP και οχι τον γειτονα?

Προσπαθει να μπει στο router του γειτονα.Στον παλιο ειχε μπει.

Θελει να τρεφει τους δικους του ψυχαναγκασμους για ακτινοβολιες και καναλια.

Το να υπαρχει συννενοηση και να λυθει το θεμα απο κοινου ειναι αλλο απο το να προσπαθει να εξυπηρετηθει ο ιδιος χωρις να τον νοιαζει ο καθε γειτονας.

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ηλεκτρονικό  καντήλι με σύνδεση στο διαδίκτυο (e-lantern)

https://www.reddit.com/r/greece/comments/3uab12/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CE%BB%CE%B9_%CE%BC%CE%B5_%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7_%CF%83%CF%84%CE%BF/

αρκεί να μην έχει "μπουκώσει" το wifi απο τον γείτονα

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...