Composer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Καλημέρα. Σήμερα παρατήρησα ότι η οθόνη του pc μου (Samsung LCD) έχει κάτι λεκέδες που δεν είναι εξωτερικοί!! Είναι σα να είναι μέσα στην οθόνη! Πριν 2 βδομάδες είχα καθαρίστρια (μάλλον από αυτήν θα έγινε), πήγα διακοπές και γύρισα χθες και τώρα το πρόσεξα!! Ψάχνω παρόμοια προβλήματα στον ιντερνετ και μάλλον απ'ότι κατάλαβα η οθόνη μου καταστράφηκε; (ίσως εξαπλωθεί κιόλας) Στο σημείο που είναι οι λεκέδες ακριβώς από πίσω είναι που η οθόνη έχει ανοίγματα, οπότε φαντάζομαι κάτι θα μπήκε μέσα; (πχ. νερό)
Jimys2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Πως είναι δυνατόν η καθαρίστρια να έριξε μέσα στην οθόνη νερό; και αν όντως έριξε, δεν είναι λίγο περίεργος ο "λεκες" στην οθόνη; λογικά θα είχε πολύ μεγαλύτερα σημάδια
soteras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ο κάτω λεκές πάντως μιάζει σαν δάκτυλα πιεσμένα η κάτι τέτοιο.Μήπως έριξε τίποτα υπερβολικά πολύ άζαξ όπου δεν πρέπει κανονικά και πήρε λίγο μέσα
Composer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω τί έγινε. Πάντως ο λεκές μεγάλωσε πάρα πολύ!!! (δε φαίνεται καλά στη φωτό, αλλά είναι όντως σαν υγρό που εξαπλώνεται) ψάχνω στο νετ, και έχω δει ανάλογα θέματα και δημιουργούνται από υγρό που μπήκε μέσα στην οθόνη (από καθάρισμα, απροσεξία κτλ.). Βρήκα κάποια βίντεο στο youtube που λένε κυρίως να βάλεις την οθόνη δίπλα σε σόμπα και μετά από μερικές εβδομάδες (ή μήνες!!) θα εξαφανιστεί!
Drake27 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Το έμπειρο τεχνικό μου μάτι το βλέπει λεκέ από υγρό,προφανώς είχε την φαεινή ιδέα η καθαρίστρια να ρίξει αζαξ πάνω στην οθόνη με αποτέλεσμα να περάσει μέσα και να κάτσει στο σημείο που το βλέπεις. Το να το βάλεις στον ήλιο,στην σόμπα ή όπου λένε,θα εξατμιστεί το υγρό και που θα πάει.......guess.......μέσα στο μόνιτορ. Για μένα κάλο είναι να το πας σε έναν τεχνικό να το ανοίξει και να καθαρίσει τα υγρά από μέσα μεριά που έχουν συγκεντρωθεί και να εύχεσαι να μην μείνει μόνιμη στάμπα επάνω. 2
Composer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Το έμπειρο τεχνικό μου μάτι το βλέπει λεκέ από υγρό,προφανώς είχε την φαεινή ιδέα η καθαρίστρια να ρίξει αζαξ πάνω στην οθόνη με αποτέλεσμα να περάσει μέσα και να κάτσει στο σημείο που το βλέπεις. Το να το βάλεις στον ήλιο,στην σόμπα ή όπου λένε,θα εξατμιστεί το υγρό και που θα πάει.......guess.......μέσα στο μόνιτορ. Για μένα κάλο είναι να το πας σε έναν τεχνικό να το ανοίξει και να καθαρίσει τα υγρά από μέσα μεριά που έχουν συγκεντρωθεί και να εύχεσαι να μην μείνει μόνιμη στάμπα επάνω. Τα έκανα αυτά με τη σόμπα και τον ήλιο. Τίποτα.. Δε μειώθηκε καθόλου. Το πήγα σε ένα service υπολογιστών αλλά αυτός δεν αναλαμβάνει να το κάνει. Εδώ που τα λέμε μου φαίνεται αρκετά επίφοβο. ούτε εγώ θα έπαιρνα την ευθύνη αν ήμουν στη θέση του. Να απευθυνθώ σε άλλον τώρα; Δεν ξέρω! Πάντως όταν καθάριζε τον υπολογιστή μπροστά ήμουν, δε θυμάμαι να έκανε τίποτα. Εκτός αν το έκανε μετά. (ή το πανί είχε νερό). στο μεταξύ ο λεκές μεγαλώνει:
Drake27 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Τα έκανα αυτά με τη σόμπα και τον ήλιο. Τίποτα.. Δε μειώθηκε καθόλου. Το πήγα σε ένα service υπολογιστών αλλά αυτός δεν αναλαμβάνει να το κάνει. Εδώ που τα λέμε μου φαίνεται αρκετά επίφοβο. ούτε εγώ θα έπαιρνα την ευθύνη αν ήμουν στη θέση του. Να απευθυνθώ σε άλλον τώρα; Δεν ξέρω! Πάντως όταν καθάριζε τον υπολογιστή μπροστά ήμουν, δε θυμάμαι να έκανε τίποτα. Εκτός αν το έκανε μετά. (ή το πανί είχε νερό). στο μεταξύ ο λεκές μεγαλώνει: Βρες κάποιον να στην ανοίξει γιατί αυτό θα μείνει μόνιμη στάμπα όπως πάει. Χαζομάρα έκανες που το άφησες να στεγνώσει έτσι,γιατί τώρα μπορεί να την ανοίξει κάποιος και να βρει πρασινίλες μέσα από την υγρασία. Βρες κάποιον,είτε από φίλους/γνωστούς είτε και με ψάξιμο στην πόλη που μένεις,κάπου θα βρεις. Προφανώς αυτόν που βρήκες δεν το αναλάμβανε γιατί δεν ήξερε πως να το κάνει.
Composer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Είμαι περίεργος να μάθω πώς αυτού του έφυγε με ένα απλό καθάρισμα από πάνω(!!) Το ίδιο πράγμα φαίνεται ότι είναι. https://www.youtube.com/watch?v=falPGSBfjTw
coolerman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Εσωτερικά υπάρχουν πλαστικές "διαφάνειες" για την σωστή διαχυση φωτός.Δεν φευγει τόσο εύκολα..θέλει άνοιγμα (απο κάποιον που το έχει ξανά κάνει)και να το καθαρίσει.
Composer Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δυστυχώς, αν και νόμιζα πως με τον καιρό θα φύγει, τίποτα! Αν γνωρίζει παρακαλώ κάποιος κάποιον που να κάνει αυτή τη δουλειά, να ανοίγει την οθόνη, ας μου πει! Δε μπορώ να τον βλέπω αυτό τον λεκέ συνέχεια! Μίλησα και με την καθαρίστρια, μου είπε δεν έκανε τίποτε. Και να πω την αλήθεια το πιστεύω, γιατί ήμουν και γω μπροστά όταν καθάριζε στο γραφείο.
jgeorgiou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 ψάξε για επισκευές οθόνης όποιος ξέρει να ανοίγει οθόνη για επισκευή μπορεί να δοκιμάσει να αφαιρέσει τον λεκε
Composer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 ψάξε για επισκευές οθόνης όποιος ξέρει να ανοίγει οθόνη για επισκευή μπορεί να δοκιμάσει να αφαιρέσει τον λεκε Δε μπορώ δυστυχώς να βρω κάποιον που αναλαμβάνει να κάνει αυτή τη δουλειά.
liverpoolman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δικο σου το σφαλαμα που δεν της αποαγορευσες να καθαριζει οθονες και pc... Το πρωτο πραγμα που της ειπα αυτο ηταν εγω... τωρα απο εκει ακι περα κανει μπαμ οτι τοκανε με βετεξ με αζαξ ή κατι τετοιο και τραβηξε μεσα ....
Composer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δικο σου το σφαλαμα που δεν της αποαγορευσες να καθαριζει οθονες και pc... Το πρωτο πραγμα που της ειπα αυτο ηταν εγω... τωρα απο εκει ακι περα κανει μπαμ οτι τοκανε με βετεξ με αζαξ ή κατι τετοιο και τραβηξε μεσα .... Ίσως δεν έγινε από αυτή. Μου είπε όταν ρώτησα (πριν πω τί έπαθε η οθόνη), ότι όχι, δεν πλησιάζουμε υπολογιστές, οθόνες κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα