Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link : http://www.public.gr/product/fotografia/mirrorless-cameras/mirrorless-camera-canon-eos-m10-15-45mm-kit-leyko-and-canon-selphy-foritos-ektypotis/prod8611995pp/ 

Skroutz : Η Μηχανή με το κιτ στα 361ε  https://www.skroutz.gr/s/7824552/Canon-EOS-M10-Kit-15-45mm-IS-STM.html
               Ο Φορητός εκτυπωτής απο 99ε  https://www.skroutz.gr/s/8163842/Canon-Selphy-CP1200.html?from=most-popular&keyphrase=Canon+Selphy+CP1200

Μαζι η canon επιστρέφει για το προϊόν 30ε + 50g στο app της ( irista )  https://www.canon.gr/cashback/

Τελική τιμή ; 369ε Για μηχανή και εκτυπωτή .Για κάποιον που ήθελε μια ερασιτεχνική φωτογραφική με ωραίο disign , για μένα τουλάχιστον , την  Θεωρώ τίμια προσφορά , οχι τρελή αλλά τίμια . 

Στο εξωτερικό η τιμή είναι στα 300ε σαν μηχανη μονη της , ενω για κάποιο λόγο στην Ελλάδα ανέβηκε τους 2 τελευταίους μήνες . 

H canon εχει φτιάξει ενα μικρο review για την κάμερα : 

Επισης σε ξενο site ενα review  : http://www.trustedreviews.com/reviews/canon-eos-m10
Δημοσ.

Δεν αξίζει.

Παλιά μηχανή και αργεί σε όλα της.

Πολύ πίσω στον ανταγωνισμό στις mirrorless, απλά πούλησα λόγω ονόματος της Canon.

Φωτογραφικά σαν ποιότητα δεν είναι κακή αλλά σαν συνολική εμπειρία δε θα ικανοποιήσει τον υποψιασμένο χρήστη.

• Like 2
Δημοσ.

Η μηχανή είναι μια χαρά. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό (δλδ την Sony) είναι λίγο πίσω ο αισθητήρας αλλά στην καθημερινότητα και στην πράξη δεν απασχολεί αν είναι στη σωστή τιμή. Έχει touch οθόνη και για auto focus σε βίντεο που είναι πολύ καλό. Αν και το af που έχει δεν είναι από τα καλύτερα γρηγορότερα κρίνεται ικανοποιητικό για φωτογραφίες τουρισμού. Ο εκτυπωτής δεν ξέρω τι λέει αλλά η κάμερα πολύ πίσω δεν την λες (ανταγωνιστής θεωρείται η α5000 Sony χωρίς touch focus που όμως έχει λίγο καλύτερο αισθητήρα. Επίσης οι Sony έχουν τσιμπήσει πολύ τον τελευταίο καιρό.

Η προσφορά είναι οκ.

Δημοσ.

Η μηχανή είναι μια χαρά. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό (δλδ την Sony) είναι λίγο πίσω ο αισθητήρας αλλά στην καθημερινότητα και στην πράξη δεν απασχολεί αν είναι στη σωστή τιμή. Έχει touch οθόνη και για auto focus σε βίντεο που είναι πολύ καλό. Αν και το af που έχει δεν είναι από τα καλύτερα γρηγορότερα κρίνεται ικανοποιητικό για φωτογραφίες τουρισμού. Ο εκτυπωτής δεν ξέρω τι λέει αλλά η κάμερα πολύ πίσω δεν την λες (ανταγωνιστής θεωρείται η α5000 Sony χωρίς touch focus που όμως έχει λίγο καλύτερο αισθητήρα. Επίσης οι Sony έχουν τσιμπήσει πολύ τον τελευταίο καιρό.

Η προσφορά είναι οκ.

Υπάρχει και η j5 nikon Στα λεφτά αυτά.

http://www.photographyblog.com/reviews/nikon_1_j5_review/

Δημοσ.

Η Canon apsc μεγέθους αισθητήρα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από την j5 (1")που κατά τη γνώμη μου δεν έχουν πια λόγο ύπαρξης (πάρε rx100 άμα θέλεις μία ίντσα)

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η Canon. Και εγώ θεωρώ οτι η j5 με τον πολύ μικρό αισθητήρα δεν αξίζει. Όσο για την a5000 της sony (η οποία είναι παλαιότερη) έχει παρόμοια αποτελέσματα. Όποιος την πάρει (αναλογιζόμενος ότι είναι εισαγωγική mirrorless δεν θα απογοητευεί). Για το af που δεν είναι και το πιο γρήγορο δεν μπορώ να πω από προσωπική χρήση ότι είναι ενοχλητικό όπως το παρουσιάζουν. Προφανως όμως δεν ειναι και το γρηγορότερο. Και βολεύει πολύ το touch focus. Για τον εκτυπωτή δεν ξέρω / δεν γνωρίζω αν αξίζει.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η Canon. Και εγώ θεωρώ οτι η j5 με τον πολύ μικρό αισθητήρα δεν αξίζει. Όσο για την a5000 της sony (η οποία είναι παλαιότερη) έχει παρόμοια αποτελέσματα. Όποιος την πάρει (αναλογιζόμενος ότι είναι εισαγωγική mirrorless δεν θα απογοητευεί). Για το af που δεν είναι και το πιο γρήγορο δεν μπορώ να πω από προσωπική χρήση ότι είναι ενοχλητικό όπως το παρουσιάζουν. Προφανως όμως δεν ειναι και το γρηγορότερο. Και βολεύει πολύ το touch focus. Για τον εκτυπωτή δεν ξέρω / δεν γνωρίζω αν αξίζει.

Ερώτηση : η Canon έχει φθηνούς φακούς;

Δημοσ.

Όχι αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος που θα αγοράσει μηχανη σε αυτό το budget αξίζει να ψαχτεί για να αλλάξει φακούς. Προσωπική άποψη είναι αυτό βέβαια. 

Δημοσ.

Όχι αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος που θα αγοράσει μηχανη σε αυτό το budget αξίζει να ψαχτεί για να αλλάξει φακούς. Προσωπική άποψη είναι αυτό βέβαια.

Νομίζω η j 5 αλλάζει εύκολα και φθηνά, ας μας πει κάποιος πιο ειδικός.

Δημοσ.

Οι mirrorless μπορούν να πάρουν εύκολα παλιούς φακούς με αντάπτορας για παιχνίδι. Και νέους αλλων συστημάτων αλλά δεν έχει πολύ νόημα σε αυτή την κατηγορία.

Ισχύει ότι αυτά τα εισαγωγικά μοντέλα τα αγοράζουν άτομα που δε θα αλλάξουν φακούς. Ίσως ένα δύο ακόμα αλλά όχι ακριβούς

Το σύστημα nikon 1 (j5) ειναι τελειωμένο από την ίδια την nikon. Από μένα δεν προτείνεται

• Like 1
Δημοσ.

Οι mirrorless μπορούν να πάρουν εύκολα παλιούς φακούς με αντάπτορας για παιχνίδι. Και νέους αλλων συστημάτων αλλά δεν έχει πολύ νόημα σε αυτή την κατηγορία.

Ισχύει ότι αυτά τα εισαγωγικά μοντέλα τα αγοράζουν άτομα που δε θα αλλάξουν φακούς. Ίσως ένα δύο ακόμα αλλά όχι ακριβούς

Το σύστημα nikon 1 (j5) ειναι τελειωμένο από την ίδια την nikon. Από μένα δεν προτείνεται

Οκ άρα προτείνεις αυτη...Έχει και το δώρο δεν το λες λίγο.

Δημοσ.

Οκ άρα αυτη...Έχει και το δώρο δεν το λες λίγο.

Μπορείς να πάρεις την α5000 με συν και πλην. Έχει 350€. Και άλλες πχ τη μικρή gf7 I m43. Πάντως και αυτή καλή τιμή και μηχανή είναι. Το θέμα εκτυπωτή δεν ξέρω αν αξίζει άλλα 50€ (αναλώσιμα που έχει, πόσες φορές θα το χρησιμοποιήσεις κτλ)

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις την α5000 με συν και πλην. Έχει 350€. Και άλλες πχ τη μικρή gf7 I m43. Πάντως και αυτή καλή τιμή και μηχανή είναι. Το θέμα εκτυπωτή δεν ξέρω αν αξίζει άλλα 50€ (αναλώσιμα που έχει, πόσες φορές θα το χρησιμοποιήσεις κτλ)

Το θεμα ειναι αν εκτυπώνω σωστά... Τα λεφτά τα βρίσκεις πιστεύω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς το θέμα είναι αν εκτυπώνεις ή αν θα εκτυπώσεις αν το αγοράσεις. Η εκτύπωση έξω έχει 35 λεπτά ή μια τα ακριβότερα και 10 15 λεπτά τα πιο φτηνά για περισσότερες. Αυτό πόσο στοιχίζει και τι ποιότητα βγάζει που να ξέρω? Από ταμπλέτα γράφω. Ούτε να το ψάξω δεν μπορώ...

Εγώ θα την αγόραζα σκέτη την μηχανή ακόμα και να μου έλεγαν ο εκτυπωτής κάνει 1000€. Αφού εκτυπωτή δεν θα τον ήθελα. Υπάρχει κόσμος που το βλέπει αλλιώς όμως κυρίως για την αμεσότητα. Στην τελική δεν κατάλαβα πως βγαίνει το ίδιο με την δώρο επιταγή οπότε ίσως αξίζει αν όντως στον χαρίζει.. Αν λέω..

Η μηχανή πάντως είναι μια χαρά..

Η φωτογραφικές αυξάνουν σε τιμή τα καλοκαίρι λόγω αύξησης ζήτησης.

Επεξ/σία από keysmith
  • Like 1
Δημοσ.

Εδώ το υπολογίζει το PC mag σε 0.33 $ την φωτογραφία. Στο κιτρινομάγαζο το σετ μελάνι και χαρτί για 108 εκτυπώσεις βγαίνει 33,40 € δηλαδή 31 λεπτά η μία.

Σε άλλο κατάστημα που βρήκα δύο διαφορετικά σετ (36 φωτογραφίες και 100) έχουν το πρώτο  14,92 € και το δεύτερο 32,12 €. Οι εκτυπώσεις δηλαδή βγαίνουν 42 και 32 λεπτά αντίστοιχα.

Οι εντυπώσεις από τις εκτυπώσεις σε όλα τα ριβιού που είδα είναι αρκετά ικανοποιητικές. 

Να σημειώσω ότι δεν συμπεριλαμβάνεται η μπαταρία του εκτυπωτή, και μπορείς να τυπώσεις σε αυτοκόλλητα χαρτάκια που όμως δεν ξέρω πόσο κάνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...