Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αξίζει ανταλλαγή ps4 απλό 500gb 2 dualshock 6 παιχνίδια με pc με αυτά τα specs:

Coolermaster stacker 830 nvidia edition
Τhermaltake 650 toughpower
Gigabyte 78lmt-usb3 rev6
AMD FX6300 Blackedition
ΑMD 6970 2GB
Kingston HyperX Black 2x4GB 1600MHz
OCZ Vertex2 60GB
LED ταινία λευκή εντός κουτιού
3 ανεμιστήρες
??

Παιζω κυριως total war games,lol καμια φορα,ισως κανενα καινουργιο παιχνιδι open world (φαση gta η wicther 3).

Σαν pc θα αποδιδει καλυτερα απο το ps4?

Btw εχω 2 σκληρους που θα προσθεσω και αλλα 4gb ram αν τελικα αποφασισω την ανταλλαγη.

Δημοσ.

1) το pc είναι παλιό & αργό για τα σημερινά δεδομένα

2) άμεση σύγκριση με playstation δεν μπορεί να γίνει

δεν το συγκρίνω σαν αξία που μπορουν να μεταπωληθούν αλλά πιστεύω ότι με το playstation μπορείς να παίξεις παιχνίδια και να τα ευχαριστηθείς ενώ με το μέτριο-παλιό αυτό pc δεν μπορείς να παίξεις σύγχρονα παιχνίδα. Για παλιά έκδοση total war , LOL δεν θα έχεις θέμα αλλά witcher , gta θα βλαστημήσεις αν πας να τα παίξεις σε 1080.

Δημοσ.

1) το pc είναι παλιό & αργό για τα σημερινά δεδομένα

2) άμεση σύγκριση με playstation δεν μπορεί να γίνει

δεν το συγκρίνω σαν αξία που μπορουν να μεταπωληθούν αλλά πιστεύω ότι με το playstation μπορείς να παίξεις παιχνίδια και να τα ευχαριστηθείς ενώ με το μέτριο-παλιό αυτό pc δεν μπορείς να παίξεις σύγχρονα παιχνίδα. Για παλιά έκδοση total war , LOL δεν θα έχεις θέμα αλλά witcher , gta θα βλαστημήσεις αν πας να τα παίξεις σε 1080.

Επειδή είδα video στο youtube με περίπου ίδιο σύστημα η μόνη διαφορά ήταν ότι στο video είχε την 750 ti(η hd 6970 είναι λίγο καλύτερη πόσο μάλλον και με overclock) και αρκετά έπαιζαν αξιοπρεπώς στα medium μερικά στα high αλλά στα 30+ αλλά στα 40+ και αρκετές φορές 60.Μερικα παιχνίδια που είδα είναι το gta το witcher battlefield το shadow of mordor το fifa 17 και άλλα.

Δημοσ.

Φίλε μου, προσωπικά η άποψη μου είναι να ΜΗΝ το ανταλλάξεις. Το παν βέβαια είναι η χρήση που κάνεις, δηλαδή αν χρειάζεσαι και pc για καμιά ταινία, ίντερνετ, office κτλ κτλ, τότε ναι εννοείται προτίμησε το pc. Και με το ps4 κάνεις στοιχειώδες browsing και ταινίες αλλά όσο να ναι σου βγαίνει η πίστη, άπειρα πιο άνετο το pc για τέτοιες δουλειές. Εάν όμως το ρωτάς καθαρά για gaming, και η δικιά μου γνώμη είναι όπως είπε και ο φίλος από πάνω να μην το κάνεις. 

Δεν θα λεγα ότι είναι τόοοοσο παλιό το μηχάνημα ή αδύναμο, αλλά είναι μετριότατο. Επίσης, με το ps4 είσαι πιο future proof, όσο βγαίνουν παιχνίδια για το ps4, που έχει ακόμα χρόνια μπροστά του, θα τα παίζεις άνετα. Με αυτό το pc, σίγουρα ήδη δεν θα παίζεις τα καινούρια βαρβάτα ίσως ούτε τα πιο βαριά προ 2-3ετίας.

Συμπερασματικά, γενικά η άποψη μου είναι ότι το ps4 μετράει πολύ περισσότερο για gaming (καθαρά υποκειμενικό γούστο αυτό βέβαια), εκτός και αν έχεις τερατάκι desktop. Overall, γνώμη μου, μείνε όπως είσαι, με αυτά τα δεδομένα το ps4 θα αποδίδει πολύ πολύ καλύτερα και τώρα και μελλοντικά σε βάθος minimum 2-3 χρόνων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...