Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γ να μην ανοιγω αλλο θεμα

Φιλου μου επεσε το s6 edge και εσπασε το glass

Εχει το ανταλλακτικο και θελει ατομο να του περασει το glass και δεν βρισκει.

Γιατι δεν δεχονται να του το αλλαξουν; του λενε μονο ολη την οθονη κτλπ

Δημοσ.

Γιατί είναι απίστευτα δύσκολο να διαχωριστεί το γυαλί από την οθόνη. Και φυσικά, δύσκολα θα αναλάβει κάποιος το ρίσκο, γιατί σε περίπτωση που σπάσει η ίδια η οθόνη, το κόστος είναι πολύ μεγάλο.
  • Like 2
Δημοσ.

Άμα καταλήξεις σε Android δες αυτό http://www.skroutz.gr/s/9956199/Huawei-Honor-8-32GB.html

Καλο φαινεται αλλα δεν εχω καταληξει στο αν αξιζει να το φτιαξω η να προβω σε αγορα καινουργιου κινητου καθως περα απο την πλακα το σ6 αν αφησουμε την μπαταρια εχει ελαχιστα κολληματα σε αυτον τον 1,5 χρονο που το εχω

Δημοσ.

Γιατί είναι απίστευτα δύσκολο να διαχωριστεί το γυαλί από την οθόνη. Και φυσικά, δύσκολα θα αναλάβει κάποιος το ρίσκο, γιατί σε περίπτωση που σπάσει η ίδια η οθόνη, το κόστος είναι πολύ μεγάλο.

Καταλαβα οποτε θα του το μεταφερω

Ευχαριστω γ την απαντηση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλο φαινεται αλλα δεν εχω καταληξει στο αν αξιζει να το φτιαξω η να προβω σε αγορα καινουργιου κινητου καθως περα απο την πλακα το σ6 αν αφησουμε την μπαταρια εχει ελαχιστα κολληματα σε αυτον τον 1,5 χρονο που το εχω

Εε καλά είπα αν καταλήξεις...

Τώρα εσύ ξέρεις για το s6 αν σε συμφέρει ή όχι

Όλοι σχεδόν τώρα δεν αναλαμβάνουν τέτοιου είδους.

Σου λένε μια και καλή όλη την οθόνη και έξω από την πόρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Εε καλά είπα αν καταλήξεις...

Τώρα εσύ ξέρεις για το s6 αν σε συμφέρει ή όχι

Όλοι σχεδόν τώρα δεν αναλαμβάνουν τέτοιου είδους.

Σου λένε μια και καλή όλη την οθόνη και έξω από την πόρτα.

Ετσι ακριβως

Ολη την οθονη αλλαγη και τελος

Ειναι αρκετα λεπτοδουλεια και ακρως επικινδυνη να σπασει η οθονη και να κανεις ζημια 200+€

Δημοσ.

Στο budget σου βρίσκεις ειτε μεταχειρισμένο 6 και ίσως 6s(εννοείται οτι το προτιμάς έναντι του παλιού 6) και καινούργιο iphone SE. Το SE έχει πολύ καλή κάμερα που ήθελες και είναι σφαίρα! Απο την αλλη εχει μόλις 4" οθόνη,μέτρια μπροστινή κάμερα και οθόνη και ίσως να βγει και κάποιο SE 2 μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες.

Δημοσ.

Στο budget σου βρίσκεις ειτε μεταχειρισμένο 6 και ίσως 6s(εννοείται οτι το προτιμάς έναντι του παλιού 6) και καινούργιο iphone SE. Το SE έχει πολύ καλή κάμερα που ήθελες και είναι σφαίρα! Απο την αλλη εχει μόλις 4" οθόνη,μέτρια μπροστινή κάμερα και οθόνη και ίσως να βγει και κάποιο SE 2 μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες.

Εσυ τι θα μου προτεινες? Εγω παντως τεινω προς επισκευη του σ6 καθως αν το μεταχειρισμενο ειναι μαπα μετα την κατσαμε την βαρκα. Με το SE θα βγαλω τα ματια μου οποτε αστο καλυτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...