Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν από κανα 15 λεπτό μου έπεσε το Samsung s6 στο πάτωμα (ήμουν στο κρεβάτι μου σκάσε στην κεφάλα και έπεσε κάτω... Μην γελάτε ????????) Αμέσως μετά την πτώση δούλευε μια χαρά αλλά πλέον η οθόνη είναι έτσι( δεν έχει ρωγμές)post-452059-0-07484200-1500677002_thumb.jpgpost-452059-0-40111300-1500677035_thumb.jpg ποσό λέτε να πάει το μανίκι; Αξίζει να πάρω κανα άλλο τώρα με τις εκπτώσεις στα iPhone; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από ΤσαραςΜη
Δημοσ.

Αν έχεις εγγύηση κάνε το "Κινέζο" και πες τους ότι έτσι ξαφνικά έγινε έτσι.

Με την προϋπόθεση να μην έχει ούτε γρατζουνιά.

Δημοσ.

Ήσουν στο κρεβάτι σου έσκασε στο κεφάλι και έπεσε κάτω; 

wut;;;

Πήγαινε εκεί που το πήρες μπας και βγάλεις άκρη, πάντως με μια μικρή πτώση έτσι δεν έπρεπε να γίνει. Το είχε το ελάττωμα του σαν συσκευή δεν εξηγείται αλλιώς.

Δημοσ.

Πλέον δεν ανάβει η οθόνη ενώ τα κουμπιά στο κάτω μέρος ανάβουν, εγγύηση δεν έχω δυστυχώς.

Ρε παιδί μου ήμουν κάπως έτσι post-452059-0-86254300-1500714591_thumb.jpeg Αν ήταν ελάττωμα έξ αρχής δεν θα έπρεπε να είχε δείξει κάτι μέχρι τώρα;

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πας για οθόνη με όλο το πακέτο.

Και για μένα δεν ξέρω αν σε συμφέρει αλλά πούλησε το για ανταλλακτικά και πάρε άλλο κινητό για να κάνει την δουλειά σου .

Δημοσ.

Μα μεταχειρισμενο εχεις δει στις αγγελιες ποσο το παιρνεις πλεον; δες το ενδεχομενο να το δωσεις ανταλλακτικα και να βαλεις κανενα 100αρι να παρεις αλλο και μην μπλεκεις με επισκευες.

Δημοσ.

Δηλαδή με 200-300 τι μπορώ να πάρω ξέρω γω; Ποτέ δεν είχα μεταχειρισμένο και να σου πω την αλήθεια διστάζω λίγο

Ανάλογα τις απαιτήσεις σου .

Πες μας λίγο

Δημοσ.

Όπως έγραψα και παραπάνω θα με ενδιέφερε η προοπτική ενός iPhone μετά από τόσα χρόνια στα ανδροιδ. Από εκεί και πέρα η χρήση που κάνω είναι YouTube social media mail chrome ( και κανα παιχνίδι που και που σε ώρες μεγάλης απελπισίας ). Επίσης χρησιμοποιώ την κάμερα πολύ και θα ήθελα να έχει ικανοποιητική αυτονομία γιατί την εμπειρία του σ6 δεν θέλω να την ξαναζήσω...

Δημοσ.

Μπηκα στο buysell.gr και ειδα πως εχει και iphone και διαφορα αλλα και λεει πως εχουν 6 μηνες εγγυηση. Εχει παρει κανεις απο το καταστημα αυτο? Ειναι καλα η μουφες?

Δημοσ.

Μακρυά και αγαπημένα. Με 300 ευρώ μόνο το iphone se αγοραζεις στα άλλα ξεφεύγει. Όσο για android στα χρήματα αυτά έχει η huawei κάποια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...