Joshua21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δεν τον παίρνω στο λαιμό μου. Είπα, τηλέφωνο στην ασφαλιστική για το αν μπορεί να δηλωθεί νέος οδηγός χωρίς το πρωτότυπο δίπλωμα. Όταν έγραψε μην τον πάρεις στον λαιμό σου εννοούσε το "Μπούρδες για να χαμε να λέγαμε είναι όλα αυτά. Από τη στιγμή που έχεις πετύχει στις εξετάσεις έχεις τη δυνατότητα να οδηγείς νόμιμα". Για να είσαι νόμιμος πρέπει να δείξεις την πρωτότυπη άδεια οδήγησης στο όργανο, αν δεν έχεις άδεια να δείξεις είσαι παράνομος, τέλος. Όσο για την ασφάλιση, αυτό που ασφαλίζεται είναι το αυτοκίνητο και όχι ο οδηγός, το όργανο που θα κάνει έλεγχο κοιτάζει αν το όχημα είναι ασφαλισμένο. Το αν έχει πληρωθεί επασφάλιστρο νέου οδηγού ή όχι είναι καθαρά θέμα ανάμεσα της ασφαλιστικής και του ασφαλισμένου, όχι της τροχαίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η ασφαλιστική κάλυψη, είναι το Α και το Ω. Σε έλεγχο το πολύ να φας ένα 20αρικο γιατί απλά θα πεις ότι το ξέχασες. Δε νομίζω ο καθένας εδώ μέσα να το θεωρεί υπέρτατη παρανομία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η ασφαλιστική κάλυψη, είναι το Α και το Ω. Σε έλεγχο το πολύ να φας ένα 20αρικο γιατί απλά θα πεις ότι το ξέχασες. Δε νομίζω ο καθένας εδώ μέσα να το θεωρεί υπέρτατη παρανομία. Παραπληροφορείς... σε έλεγχο μπορούν ακόμα και αυτόφωρο να σε πάνε. Αλίμονο αν ο καθένας που δεν έχει δίπλωμα, που του το έχουν αφαιρέσει κτλ δήλωνε πως απλώς το έχει ξεχάσει και καθάριζε με ένα πρόστιμο των 20€. Όσο για το τι θεωρεί ο καθένας εδώ μέσα ως υπέρτατη παρανομία και τι όχι είναι αδιάφορο. Τα όργανα λειτουργούν βάση των νόμων, όχι με τις απόψεις του μέσου insomniac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Το αν έχεις δίπλωμα και ασφάλεια το βρίσκουν ηλεκτρονικά. Περα απο αυτό οποιος θέλει να εχει το κεφάλι του 100% σιγουρο δεν οδηγεί μέχρι να το παρει στο χέρι. Πρακτικά δε νομίζω πως θα έχει προβλημα αλλά οκ. Ασχετο μεν αλλά γνωρίζω προσωπα/περιστατικα που: - δεν ειχε διπλωμα έκανε ατυχημα και παρόλα αυτα η ασφαλιστική κάλυψε κανονικά(διαφωνώ αλλά οκ) - μεθυσμενος εγκατέλειψε πεζο που πάτησε και τον βρηκαν επειδη τον κάρφωσαν. Το ατομο εχει προβληματα ακόμα και περασε νοσοκομείο 3 μήνες αλλά το δικαστήριο επεβαλε προστιμο 1-2 χιλιαδες μονο. - παππούς χωρις διπλωμα σκοτωσε μοτοσυκλετιστή μιας και φοβηθηκε και τον πάτησε ξανα απο το φοβο του και παρόλα αυτα μετα απο ένα μηνα κια μέχρι τωρα οδηγεί κανονικά και τίποτα δε του κάναν. Δυστυχώς δεν λειτουργούν οπως πρέπει οι νομοι και αν εχεις τα μέσα τη σκαπουλάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα