snow22 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Σήμερα έδωσα οδήγηση και πέρασα,ο δάσκαλος είπε ότι το δίπλωμα κάνει περίπου 3 εβδομάδες να έρθει,μέχρι τότε μπορώ να οδηγαω όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Πάλι τα ίδια θα λέμε Γενικά σύμφωνα με την ράδιο αρβύλα μπορείς να οδηγήσεις με το χαρτί που λέει ότι πέρασες. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει φυσικά, πρέπει να περιμένεις το δίπλωμα να σου έρθει. Υ.Γ Congrats και ασφαλή χιλιόμετρα φίλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Πάλι τα ίδια θα λέμε Γενικά σύμφωνα με την ράδιο αρβύλα μπορείς να οδηγήσεις με το χαρτί που λέει ότι πέρασες. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει φυσικά, πρέπει να περιμένεις το δίπλωμα να σου έρθει. Υ.Γ Congrats και ασφαλή χιλιόμετρα φίλε. Δεν μου έδωσαν κάποιο χαρτί,πρέπει να το πάρω από κάπου; Να σε καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Υποτίθεται ότι το ζητάς από την σχολή σου, μάλλον είναι το χαρτί εξέτασης που λέει ότι πέρασες. Όπως σου είπα μην ασχοληθείς. Αν σε σταματήσουν δεν θα αφήσουν με αυτά τα χαρτια και εκτός αυτού καμία ασφαλιστική δεν θα σε ασφαλίσει. Περίμενε το δίπλωμα σου να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snow22 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Υποτίθεται ότι το ζητάς από την σχολή σου, μάλλον είναι το χαρτί εξέτασης που λέει ότι πέρασες. Όπως σου είπα μην ασχοληθείς. Αν σε σταματήσουν δεν θα αφήσουν με αυτά τα χαρτια και εκτός αυτού καμία ασφαλιστική δεν θα σε ασφαλίσει. Περίμενε το δίπλωμα σου να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Καλοκαίρι όσο να ναι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα αλλά τι να κάνω Σήμερα που το πήρα να πάω για μπανακι με τους φίλους έτυχα πάνω σε μπλόκο όταν τους είδα αμέσως πήρα άλλη στροφή και μπήκα σε παραδρομο,είπα καλύτερα να μην το ρισκάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonik86 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Καλοκαίρι όσο να ναι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα αλλά τι να κάνω Σήμεμηρα που το πήρα να πάω για μπανακι με τους φίλους έτυχα πάνω σε μπλόκο όταν τους είδα αμέσως πήρα άλλη στροφή και μπήκα σε παραδρομο,είπα καλύτερα να μην το ρισκάρω Μην αγχώνεσαι.. Αν σε γράψουν η παράβαση που θα βεβαιώσουν είναι ότι δεν είχες το δίπλωμα πάνω σου.. Δηλαδή 40 ευρώ, και αν την πληρώσεις σε 10 μέρες τότε 20 ευρώ.. Την ίδια κλήση θα έκοβαν και σε εμένα απλά αν είχα ξεχάσει το δίπλωμα σπίτι μου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Σήμερα έδωσα οδήγηση και πέρασα,ο δάσκαλος είπε ότι το δίπλωμα κάνει περίπου 3 εβδομάδες να έρθει,μέχρι τότε μπορώ να οδηγαω όμως; Οχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Το πρόβλημα δεν είναι μόνο χρηματικό. Παραμένει ανασφάλιστος. Αν πάει και πέσει σε κανέναν άνθρωπο την έχει γ@μησει για μια ζωή. Γιαυτό λέω τόσο καιρό περίμενες να βγάλεις δίπλωμα. Μην κολλάς στον 1 μήνα αναμονής... Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonik86 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Το πρόβλημα δεν είναι μόνο χρηματικό. Παραμένει ανασφάλιστος. Αν πάει και πέσει σε κανέναν άνθρωπο την έχει γ@μησει για μια ζωή. Γιαυτό λέω τόσο καιρό περίμενες να βγάλεις δίπλωμα. Μην κολλάς στον 1 μήνα αναμονής... Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια. Λύσεις υπάρχουν αν δεν μπορεί να περιμένει.. Μπορεί να το ασφαλίσει κάποιος άλλος πχ ο πατέρας του..άλλωστε η ασφάλεια καλύπτει όχημα και όχι οδηγό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ας κάνει ότι πιστεύει. Υ.Γ Σε 3 εβδομάδες δεν νομίζω να έχεις δίπλωμα, ο δάσκαλος σου δεν υπολόγισε ότι έρχεται Αύγουστος σε λίγο και δεν θα δουλεύουν ούτε οι καθαρίστριες στο Υπουργείο. Για καλό Σεπτέμβριο πας. Just saying Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 [...] άλλωστε η ασφάλεια καλύπτει όχημα και όχι οδηγό.. Η ασφάλεια ΔΕΝ καλύπτει κανέναν σε περίπτωση που ο οδηγός δεν έχει νόμιμη άδεια οδήγησης (δίπλωμα). Εάν, ω μη γένοιτο, ο topic starter εμπλακεί σε ατύχημα, η ασφάλεια όχι μόνο δεν θα τον καλύψει αλλά και θα στραφεί δικαστικά κατά του ιδιοκτήτη του οχήματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Όπως σου είπαν ήδη, δεν έχεις δίπλωμα ούτε ασφάλεια. Έχεις ιδέα τι θα γίνει αν εμπλακείς σε ατύχημα; Κάνε λίγο υπομονή, μη βάλεις τον εαυτό και τους γύρω σου σε περιπέτειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Λύσεις υπάρχουν αν δεν μπορεί να περιμένει.. Μπορεί να το ασφαλίσει κάποιος άλλος πχ ο πατέρας του..άλλωστε η ασφάλεια καλύπτει όχημα και όχι οδηγό.. Ακόμα και έτσι ζητάνε αντίγραφο διπλώματος ωστε να υπολογίσουν και τα επασφαλιστρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Η ασφάλεια ΔΕΝ καλύπτει κανέναν σε περίπτωση που ο οδηγός δεν έχει νόμιμη άδεια οδήγησης (δίπλωμα). Εάν, ω μη γένοιτο, ο topic starter εμπλακεί σε ατύχημα, η ασφάλεια όχι μόνο δεν θα τον καλύψει αλλά και θα στραφεί δικαστικά κατά του ιδιοκτήτη του οχήματος. Είναι σίγουρο αυτό? Γιατί εγώ έκανα ασφάλεια ηλεκτρονικά στην anytime στο όνομα μου (δεν έχω πάρει ακόμα το δίπλωμα, περιμένω να βγει) και δεν είχε ερωτήσεις για το αν έχω δίπλωμα ή οχι. Το μόνο που ρώταγε είναι αν οδηγεί το αυτοκίνητο άτομο κάτω των 23 ετών ή που έχει δίπλωμα κάτω από ενα χρόνο. Δεν τα τσεκάρησα αφού δεν το οδηγώ μιας και είναι παράνομο. Αλλά δεν ρώταγε να δηλώσω και άλλους οδηγούς, πχ τον πατέρα μου. Αν λέμε τώρα τρακάρει ο πατέρας μου δεν τον καλύπτει η ασφάλεια? Γιατί πριν κάνω ασφάλεια έψαξα λίγο στο google και είδα ότι πολλοί λένε ότι μπορείς να κάνεις ασφάλεια και ας μην έχεις καθόλου δίπλωμα γιατί η ασφάλεια γίνεται στο αυτοκίνητο και όχι στον ιδιοκτήτη. Αν μπορεί να απαντήσει κάποιος που ξέρει 100% τι ισχύει. Να σημειώσω ότι το όχημα είναι στο όνομα μου και νομίζω ότι και η ασφάλεια πρέπει να είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Είναι σίγουρο αυτό? Γιατί εγώ έκανα ασφάλεια ηλεκτρονικά στην anytime στο όνομα μου (δεν έχω πάρει ακόμα το δίπλωμα, περιμένω να βγει) και δεν είχε ερωτήσεις για το αν έχω δίπλωμα ή οχι. Το μόνο που ρώταγε είναι αν οδηγεί το αυτοκίνητο άτομο κάτω των 23 ετών ή που έχει δίπλωμα κάτω από ενα χρόνο. Δεν τα τσεκάρησα αφού δεν το οδηγώ μιας και είναι παράνομο. Αλλά δεν ρώταγε να δηλώσω και άλλους οδηγούς, πχ τον πατέρα μου. Αν λέμε τώρα τρακάρει ο πατέρας μου δεν τον καλύπτει η ασφάλεια? Γιατί πριν κάνω ασφάλεια έψαξα λίγο στο google και είδα ότι πολλοί λένε ότι μπορείς να κάνεις ασφάλεια και ας μην έχεις καθόλου δίπλωμα γιατί η ασφάλεια γίνεται στο αυτοκίνητο και όχι στον ιδιοκτήτη. Αν μπορεί να απαντήσει κάποιος που ξέρει 100% τι ισχύει. Να σημειώσω ότι το όχημα είναι στο όνομα μου και νομίζω ότι και η ασφάλεια πρέπει να είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη. τους ορους τους διαβάζετε ή τα ασφαλίζετε έτσι? ΑΡΘΡΟ 3. Ασφαλισμένα πρόσωπα Ασφαλισμένα πρόσωπα είναι ο κύριος, ο κάτοχος, ο οδηγός ή ο προστηθείς στην οδήγηση (το άτο- μο που ανέλαβε με τη συγκατάθεση του Λήπτη της ασφάλισης ή του Ασφαλισμένου την οδήγηση του οχήματος), καθώς και ο υπεύθυνος του ασφα- λισμένου αυτοκινήτου, οι οποίοι κατέχουν νόμιμη άδεια οδήγησης, εκτός από εκείνους που ανέλα- βαν την οδήγηση του αυτοκινήτου μετά από κλο- πή ή βία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα