Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cpu : Intel® Core™2 Quad Processor Q9550

mobo : ASRock > G41MH/USB3

gpu : asus radein r9 280x directu ii 3GB

psu : turbo x power series 600w 80+bronze

ram : 1χ8gb ddr3

hard drive : ssd intel skull 240 gb windows 10 + 1 tb hdd

ψυκτρα : cooler master 212 evo

εξωτερικη καρτα ηχου lexicon alpha

case της fanz

Αυτό εδώ αξίζει?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μόνο αυτά αξίζουν,ιδιαίτερα δε αν μιλάμε για gaming

Δημοσ.

μόνο αυτά αξίζουν,ιδιαίτερα δε αν μιλάμε για gaming

Και εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά δεν θα μείνω για πολύ καιρό με αυτή τη μητρική και αυτόν τον cpu αν τελικά το επιλέξω.

Δημοσ.

Επειδή απ ότι καταλαβαίνω έχεις ψηθεί άσχημα σου λέω απλά ότι δεν αξίζει στο ελάχιστο.

Σε 2 χρόνια το pc αυτό δε θα κάνει για τίποτα, θα ξεκινήσεις να χώνεις φράγκα από νωρίτερα βέβαια το λες και μόνος σου.

Οπότε γνώμη μου κρατάς το ps4 που δε χάνει την αξία του και ξεκινάς σιγά σιγά να χτίζεις pc αν γουστάρεις.

Τα 200ε που θα κερδίσεις με την τράμπα είναι το case και ένα καλό τροφοδοτικό δε θα σωθείς imo απ αυτά, το πολύ να σε πάει 1 μήνα πίσω.

Δημοσ.

Επειδή απ ότι καταλαβαίνω έχεις ψηθεί άσχημα σου λέω απλά ότι δεν αξίζει στο ελάχιστο.

Σε 2 χρόνια το pc αυτό δε θα κάνει για τίποτα, θα ξεκινήσεις να χώνεις φράγκα από νωρίτερα βέβαια το λες και μόνος σου.

Οπότε γνώμη μου κρατάς το ps4 που δε χάνει την αξία του και ξεκινάς σιγά σιγά να χτίζεις pc αν γουστάρεις.

Τα 200ε που θα κερδίσεις με την τράμπα είναι το case και ένα καλό τροφοδοτικό δε θα σωθείς imo απ αυτά, το πολύ να σε πάει 1 μήνα πίσω.

Φοιτητής είμαι οπότε δεν έχω τρελό εισόδημα σε οποιαδήποτε δουλειά άρα είναι πολύ μεγάλο διάστημα.Επισης κατά την άποψη μου μόνο μητρική cpu και ram είναι αυτά που θέλουν αλλαγές,άρα γύρω στα 250€ με αυτά που έχω εγώ στο μυαλο μου (ryzen 3,ram,μητρική).Απλά αν δεις τι pc έχω τώρα θα κτλβεις (core 2 duo e8400,3gb ram,hd 4890). Και δεν σκοπεύω να βάλω για ονλαιν στο ps4, ενώ θέλω να παίζω ονλαιν.Και πολλά games που θέλω είναι στο pc μόνο(+mods σε κάποια games).Από τα 2 μέχρι στιγμής που έχω builds πιο αξίζει πιο πολύ πιστεύεις εσύ?

Δημοσ.

Το 2ο αλλά το νου σου στο τροφοδοτικό γιατί θα χουμε δράματα.

Όποτε έχεις λίγα φράγκα το αλλάζεις πρώτο πρώτο.

Το ότι είναι 80+ bronze δεν παίζει ρόλο ? Τώρα θα μου πεις είναι Allahuakbar-X ....

Δημοσ.

Το ότι είναι 80+ bronze δεν παίζει ρόλο ? Τώρα θα μου πεις είναι Allahuakbar-X ....

Όχι δεν παίζει κανένα ρόλο και μην το λες σα να είναι platinum :P

Ανούσιο εντελώς. Κράτα το ps4.

Ισχύει αλλά καταλαβαίνω και την κάψα του ανθρώπου να πάρει και pc

Δημοσ.

cpu : Intel® Core™2 Quad Processor Q9550

mobo : ASRock > G41MH/USB3

psu : turbo x power series 600w 80+bronze

εξωτερικη καρτα ηχου lexicon alpha

case της fanz

Αυτό εδώ αξίζει?

edw eisai  

trfodotiko 

hdd

ραμ 

ayta apo emena
Δημοσ.

Τροφοδοτικό,κουτι,σκληρούς έχω.Αλλα και πάλι δεν έχω χρήματα για τα υπόλοιπα οποτε...Θα πάρω την δεύτερη προσφορά και θα την αναβθμισω σε μητρική cpu ram (ryzen 5).Εγώ βρει τρόπο για τα χρήματα και λέω να κινηθώ έτσι.Θα αφήσω όλο το σύστημα ως έχει και θα αλλάξω μόνο αυτά τα τρία στο κοντινό μέλλον (1 μήνα περίπου).

Δημοσ.

Το σύστημα που σου πρότεινε είναι μια χαρά και όλα τα πράγματα καινούρια με το κουτί και τις αποδείξεις τους.

Και επίσης σκοπεύεις να βάλεις και καινούρια πράγματα πάνω στο bronze turxo x τροφοδοτικό.. Απορώ γιατί ανοίγετε θέμα ώρες ώρες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...