Darkangel4u Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Παιδιά αξίζει ανταλλαγή ps4 απλό 500gb 2 dualshock 6 παιχνίδια με pc με αυτά τα specs: Coolermaster stacker 830 nvidia editionΤhermaltake 650 toughpowerGigabyte 78lmt-usb3 rev6AMD FX6300 BlackeditionΑMD 6970 2GBKingston HyperX Black 2x4GB 1600MHzOCZ Vertex2 60GBLED ταινία λευκή εντός κουτιού3 ανεμιστήρες?? Παιζω κυριως total war games,lol καμια φορα,ισως κανενα καινουργιο παιχνιδι open world (φαση gta η wicther 3). Σαν pc θα αποδιδει καλυτερα απο το ps4? Btw εχω 2 σκληρους που θα προσθεσω και αλλα 4gb ram αν τελικα αποφασισω την ανταλλαγη.
Le Perv Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ρωτα τους πισαδες. Τι να σου πουμε εδω? Οτι κανεις λαμακια? Απο μια προχειρη ματια που κοιταω... Η καρτα γραφικων ειναι δυνατουλα μεν, παναρχαιη δε. FX επεξεργαστης της AMD. Δεν εχω ιδεα αν ειναι δυνατος, αλλα η σειρα FX ειναι επιφοβη οτι ψηνει καστανα. Η μνημη ειναι μια χαρα (οριακη κι αυτη) Ο SSD ειναι παλιος και πολυ μικρος. Δε ξερω ποσες ωρες λειτουργιας του μενουν πριν τα τιναξει. Γενικα ειναι δικαιη ανταλλαγη, αν το κοιταξεις απο οικονομικης αποψης. 200 ευρω το ενα, 200 και το αλλο. Αλλα τι να παιξεις στο ρημαδι το πισι που αμφιβαλω αν υποστηριζει directX 10? Για ρωτα τους πισαδες που τα ξερουν καλυτερα, ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ AYTO TO KATAΣΚΕΥΑΣΜΑ. Και δεν εχω ιδεα απο πισι. Συγχωρα με αν κανω καπου λαθος. Η πρωτη εντυπωση ειναι αυτη ομως. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2017 από Le Perv
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Κοίτα και εγώ που πιο πολύ προς τα PC γέρνω θα σου έλεγα να μην το κάνεις. Το PC που λες με το ζόρι παλεύει τα σημερινά παιχνίδια και με αυτά που θα έρθουν θα τα βρει μπαστούνια. Κράτα καλύτερα το Ps4 που θα είσαι καλυμμένος για οποιονδήποτε τίτλο κυκλοφορήσει για τουλάχιστον τα επόμενα 3 χρόνια.
Darkangel4u Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Κοίτα και εγώ που πιο πολύ προς τα PC γέρνω θα σου έλεγα να μην το κάνεις. Το PC που λες με το ζόρι παλεύει τα σημερινά παιχνίδια και με αυτά που θα έρθουν θα τα βρει μπαστούνια. Κράτα καλύτερα το Ps4 που θα είσαι καλυμμένος για οποιονδήποτε τίτλο κυκλοφορήσει για τουλάχιστον τα επόμενα 3 χρόνια. Ισχυει οτι θα δυσκολευτει αλλα πιστευω οτι με μια καλη gpu θα ζησει 2-4 χρονια ακομα(οχι για ultra και 60 fps) αλλα για αξιοπρεπεις αποδοσεις.Για την ωρα για τα καινουργια που ακουγονται(παιχνιδια) δεν πολυνοιαζομαι.Ειδα καποια benchmarks και τρεχει αρκετα καλα το συγκεκριμενο build γνωστους και συγχρωνους τιτλους,αλλα με ενδιαφερουν πιο παλια παιχνιδια (strategies οπως Medieval 2,Empire,Shogun 2),αλλα και πιο καινουργια (Rome 2,Attila Total war).Δεν σκοπευω να μεινω για πολυ καιρο με την 6970 σκεφτομαι για 1060 1050ti αυτες τις 2.Επισης lol μπορει να ξαναπαιξω καποια στιγμη αλλα ειναι ελαφρυ game αρα δεν μετραει και πολυ.
JohnTehGreek Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Για τα παιχνίδια που θες ίσως και να αξίζει, βέβαια το PC αυτό δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, με μεταχειρισμένα κομμάτια το φτιάχνεις αρκετά φτηνά ώστε να σου μείνει και το Ps4.
Darkangel4u Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Για τα παιχνίδια που θες ίσως και να αξίζει, βέβαια το PC αυτό δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, με μεταχειρισμένα κομμάτια το φτιάχνεις αρκετά φτηνά ώστε να σου μείνει και το Ps4. Δυστυχως αν ειχα την οικονομικη ανεση θα το εφτιαχνα(και πιο καινουργιο) αλλα...Αλλα παιχνιδια που με ενδιαφερουν ειναι το fifa,Mount and blade 2.Ολο και καποιο θα εχω ξεχασει που δεν μου ερχεται τωρα.
Darkangel4u Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 fifa 17 δε νομιζω να τρεχει Απο οτι ειδα στο youtube το ιδιο συστημα με 750ti Oc που ειναι λιγο πιο αδυναμη απο την 6970 το τρεχει στα ultra full hd 66 fps σταθερα.
Georgepo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Απο οτι ειδα στο youtube το ιδιο συστημα με 750ti Oc που ειναι λιγο πιο αδυναμη απο την 6970 το τρεχει στα ultra full hd 66 fps σταθερα. που το ειδες εσυ αυτο οτι ειναι ποιο αδυναμη η η 750ti απο την 6970..?
Darkangel4u Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 που το ειδες εσυ αυτο οτι ειναι ποιο αδυναμη η η 750ti απο την 6970..? Ψάξε στο google θα βρεις.Επισης στο toms hardware το λένε ξεκάθαρα.Η 750ti είναι πιο καινούργια,καλύτερη υποστήριξη,λιγότερη κατανάλωση (η 6970 το αντίθετο) ωστόσο είναι 10-15%(εξαρτάται από το παιχνίδι) πιο αργή.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 FX επεξεργαστης της AMD. Δεν εχω ιδεα αν ειναι δυνατος, αλλα η σειρα FX ειναι επιφοβη οτι ψηνει καστανα. χμ,κάπου κάτι λάθος κοιτάζεις. οταν οι FX έχουν οριο τους 70 βαθμους και οι ιντελ τους 100 ποιος ψηνει κάστανα; εμένα η άποψή μου ειναι ενδιάμεση,πάρε το pc αλλα θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη. τα total war,lol και συναφή χρειάζονται δυνατό πυρήνα κάτι που σε FX δεν θα βρεις. Η μητρική ειναι GTP γενικότερα,οπότε αν θα μπορούσες να ανεβάσεις τον FX είναι ρίσκο. η κάρτα όντως ειναι παλιά δυστυχώς για τα σημερινά δεδομένα.
life is music Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Παιδιά αξίζει ανταλλαγή ps4 απλό 500gb 2 dualshock 6 παιχνίδια με pc με αυτά τα specs: Coolermaster stacker 830 nvidia edition Τhermaltake 650 toughpower Gigabyte 78lmt-usb3 rev6 AMD FX6300 Blackedition ΑMD 6970 2GB Kingston HyperX Black 2x4GB 1600MHz OCZ Vertex2 60GB LED ταινία λευκή εντός κουτιού 3 ανεμιστήρες ?? Παιζω κυριως total war games,lol καμια φορα,ισως κανενα καινουργιο παιχνιδι open world (φαση gta η wicther 3). Σαν pc θα αποδιδει καλυτερα απο το ps4? Btw εχω 2 σκληρους που θα προσθεσω και αλλα 4gb ram αν τελικα αποφασισω την ανταλλαγη. δεν αξιζει καθολου μην πας
panos2171 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Αυτό το Pc σε δύο χρόνια θα χει χάσει τελείως την όποια ιδιότητα gaming έχει ενώ το PS4 κατηγορηματικά όχι. Νομίζω ότι είναι μια ανούσια ανταλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα