Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Εχω εναν σκληρο δισκο εξωτερικο 1TB τον οποιο τον χρησιμοποιω για να αδειαζω σε αυτον οτι εχω στο κινητο και το λαπτοπ. Ξαφνικα ομως εκανα μια χαζομαρα και τα εχασα ολα τα αρχεια απο τον σκληρο (εικονες,βιντεο,μουσικη) περιπου 170GB αρχεια. Καταφερα να τα επαναφερω με το EasyUs DATA RECOVERY ομως σχεδον κανενα αρχειο δεν ανοιγει!!! Πραγματικα καθε αποψη αποδεκτη. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Την επαναφορά την έκανες σε αλλο δίσκο οπως λένε οι οδηγιες ή στον ιδιο?  Αν την εκανες στον ίδιο σιγουρα εχασες αρχεία καθώς  έγραψες απο πάνω άλλα.

Αν παλι έχεις την free εκδοση του προγράμματος λέει οτι κανει recovery μέχρι 2 gb

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το προγραμμα κρακαρισμενο και εκανα το recovery στον ιδιο δισκο..αλλα το δοκιμασα και σε αλλο δισκο αλλα και παλι το ιδιο

Δημοσ.

Εχω το προγραμμα κρακαρισμενο και εκανα το recovery στον ιδιο δισκο..αλλα το δοκιμασα και σε αλλο δισκο αλλα και παλι το ιδιο

τώρα τελείωσε,εφόσον εκανες ανακτηση στον ιδιο δισκο,αν ειχες 1 πιθανότητα ανάκτησης την έχασες και αυτή.

καλά ξεμπερδέματα.

Δημοσ.

ποτε δεν κανεις recovery και save στον ιδιο δισκο.καλα τα λεει ο φιλος απο πανω.και εγω εκανα ανακτηση απο δισκο που εκανα φορματ κατα λαθος.400gb.και δεν εχασα ουτε ενα αρχειο.αλλα τα εκανα save σε αλλο σκληρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...