defender90 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε ολους, Εχω την εξής απορία, Στο S8+ που έχω δεν βγάζει κατα την κλήση εισερχόμενη - εξερχόμενη το hd voice, Ουτε μπορώ να βρω καπου την επιλογή για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση. Στο S7 edge που έχει φίλος μου του εμφανίζετε σχεδόν παντα. Μίλησα με cosmote αλλα μου ειπαν οτι ειναι για ολους διαθεσιμο χωρις καποια εξτρα ενεργοποίηση, Αν γνωρίζει κάποιος κατι σχετικά θα τον ευχαριστουσα.
kataramenos32 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Από ότι έχω παρατηρήσει όταν έχεις 3g κάλυψη και υποστηρίζει και η εταιρεία του συνομιλητή αυτόματα μιλάς με hd voice
saruman123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σε ολους, Εχω την εξής απορία, Στο S8+ που έχω δεν βγάζει κατα την κλήση εισερχόμενη - εξερχόμενη το hd voice, Ουτε μπορώ να βρω καπου την επιλογή για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση. Στο S7 edge που έχει φίλος μου του εμφανίζετε σχεδόν παντα. Μίλησα με cosmote αλλα μου ειπαν οτι ειναι για ολους διαθεσιμο χωρις καποια εξτρα ενεργοποίηση, Αν γνωρίζει κάποιος κατι σχετικά θα τον ευχαριστουσα. https://www.verizonwireless.com/support/knowledge-base-211119/
defender90 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Καλημέρα, Ευχαριστω για την απάντηση advance calling menu δεν υπάρχει. https://www.verizonwireless.com/support/knowledge-base-211119/ Καλημέρα, Ευχαριστω για την απάντηση advance calling menu δεν υπάρχει.
saruman123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εμένα στο δικό μου κινητό (Χ829)πας ρυθμίσεις Dual sim & mobile network . Με την προϋπόθεση να είναι στην slot 1 Τώρα μπορεί κάτι παρόμοιο να είναι και σε σένα .
panos- Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Είναι αυτόματα ενεργό στις συσκευές που το υποστηρίζουν, και δουλευει σε 3G.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Είσαι σίγουρος ότι έχεις cosmote firmware (ελλινικο) στο κινητό? Στο s7 edge αν δεν έχω το firmware της cosmote δεν βγάνει το παραπάνω μενού
leo066 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Το volte δεν έχει σχέση με το hd voice της Cosmote που όπως έχει απαντηθεί είναι αυτόματα ενεργό αν έχεις συσκευή που το υποστηρίζει και είσαι σε 3g δίκτυο ( πρέπει και οι δύο συνομιλητές να είναι σε 3g και να έχουν συσκευή που υποστηρίζει hd voice) aviary-image-1500715589368.jpeg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα