Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 8 (Spoilers allowed up to Season 7)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι στο κομικ δεν υπαρχει Negan? Δεν κανουν σε γενικες γραμμες τα ιδια πραγματα?

Το θεμα δεν ειναι αν ειναι 100% τα ιδια ακριβως πραγματα,αλλα το οτι ειμαστε 8η season και βλεπουμε τα ιδια ακριβως που βλεπαμε στην 3η με τον Governor.

Αυτη η επαναληψη ειναι το μεγαλο προβλημα.

Δημοσ.

Γιατι στο κομικ δεν υπαρχει Negan? Δεν κανουν σε γενικες γραμμες τα ιδια πραγματα?

Το θεμα δεν ειναι αν ειναι 100% τα ιδια ακριβως πραγματα,αλλα το οτι ειμαστε 8η season και βλεπουμε τα ιδια ακριβως που βλεπαμε στην 3η με τον Governor.

Αυτη η επαναληψη ειναι το μεγαλο προβλημα.

οχι, καμια σχεση, εχουν αλλαξει την ιστορια μεχρι αηδιας, negan υπαρχει αλλα διαφορετικη προσεγγιση με οτι βλεπουμε

να τονισω οτι η σειρα μου αρεσει, μου αρεσουν και οι 2 εκδοχες που εχω δει και διαβασει, το λεω περισσοτερους για αυτους που γκρινιαζουν

Δημοσ.

Για μένα μέχρι και τη φάση με τον Governor (απείρως πιο ωραίος χαρακτήρας από Νίγκαν) η σειρά κρατούσε ένα επίπεδο.

• Like 1
Δημοσ.

εγω θεωρώ με governor πιο μεγάλη κοιλιά είχε κάνει, με τους saviors καλά το ξεκίνησαν θεωρώ απλά καπου το έχασαν..

επίσης το πιο λογικό θα ήταν ο νιγκαν να τους είχε ξεπαστρεψει στην προηγούμενη σεζον.

Δημοσ.

Δεν πρόκειται ποτέ να εμβαθύνει η σειρά στο τι έγινε , πώς , και γιατί. Το έχει "πει" σε συνέντευξη ο ίδιος ο παχουλός που το γράφει, ο Kirkman. Έχει να κάνει με τις σχέσεις των ανθρώπων και μπλα μπλα σε μία μεγάλη απειλή/καταστροφή κλπ κλπ. Είχε τονίσει μάλιστα ότι δεν είχε αρχικά στο μυαλό του ζόμπι ως το "κακό"/"καταστροφή" αλλά θα μπορούσε να είναι μια φυσική καταστροφή σε μεγεθος κατακλυσμού/ εξωγήινη απειλή ( φαντάσου :P ) και λοιπά. Με ένα γρήγορο googleαρισμα θα βρεις την συνέντευξη. Και γω θα ήθελα να μάθω περισσότερα για τον ιό/τι έγινε πως κλπ / η θέση της κυβέρνησης/κρατών σε όλα αυτά / στρατός / προσπάθειες για αντίδοτο ...

Μα αυτό κάνει και το The Last of Us πχ που είναι παιχνίδι και βλέπεις τι χαμό έχει κάνει. Έχει καταφέρει να ενσωματώσει τα ζόμπι, την επιδημία, την προσπάθεια για απαντήσεις και για σωτηρία, με τις ανθρώπινες σχέσεις μέσα σε αυτό το χάος... Απλά στο ένα ειναι κάποιοι οι οποίοι σέβονται το κοινό τους και στο άλλο ένας τύπος που απλά αρμέγει την αγελάδα.

Δηλαδή μέχρι τέλος αυτό θα βλέπουμε; Μια σαπουνόπερα με ολίγη από ζόμπι που θα παρουσιάζονται μόνο και μόνο για να δικαιολογούν τον τίτλο της; Και το βασικότερο, πως μπορεί να τελειώσει ένα τέτοιου είδους σενάριο; Αν υπάρχει καν στο μυαλό τους που δεν το βλέπω, περισσότερο "πάμε κι όπου μας βγάλει, κάτι θα σκεφτούμε" είναι η φάση. Αν είναι να ξαναδώ καμιά παρόμοια πατάτα με το φινάλε του Lost να ξέρω να την παρατήσω από τώρα πες του Kirkman.

Μόλις πεθάνει ο Νιγκαν, θα έρθει ενας αλλος σουπερ ντούπερ κακός και πάλι απο την αρχή... Το είδαμε άλλωστε και μετά τον Κυβερνήτη. Το μόνο που άλλαξε είναι πως αντί για την Φυλακή, πλέον υπάρχει η Αλεξάνδρεια

Δημοσ.

η σειρα μου αρεσει, το λεω περισσοτερους για αυτους που γκρινιαζουν

στο εχω ξαναπει και σε αλλα θεματα οτι αν θες να γινεται σε forum διαλογος/κουβεντα πρεπει να μαθεις να γραφεις και 2-3 λογια παραπανω,δηλαδη το γιατι/που στηριζεις αυτο που λες.

Το ''η σειρα μαρεσει/δεν μαρεσει''και τελος δεν βοηθαει σε κατι.

Ορισμενοι απο αυτουν που γκρινιαζουν/ουμε αναφερουν και καποια Α,Β επιχειρηματα,δεν γραφουν απλα οτι η σειρα ειναι για τα μπαζα και τελος.

Δημοσ.

στο εχω ξαναπει και σε αλλα θεματα οτι αν θες να γινεται σε forum σοβαρος διαλογος πρεπει να μαθεις να γραφεις με επιχειρηματα.

Και αυτο γιατι ορισμενοι απο αυτοι που γκρινιαζουν/ουμε αναφερουν και καποια Α,Β επιχειρηματα.....

Εκτός απ' αυτό, τι σόι επιχείρημα είναι το "αν δεν σας ικανοποιεί η σειρά, διαβάστε το κόμικ" δεν το καταλαβαίνω. Και χρησιμοποιείται σε μόνιμη βάση τα τελευταία χρόνια. Τι με νοιάζει το κόμικ; Εγώ τη σειρά επέλεξα να βλέπω κι αυτή κρίνω.

• Like 2
Δημοσ.

στο εχω ξαναπει και σε αλλα θεματα οτι αν θες να γινεται σε forum διαλογος/κουβεντα πρεπει να μαθεις να γραφεις και 2-3 λογια παραπανω,δηλαδη το γιατι/που στηριζεις αυτο που λες.

Ορισμενοι απο αυτουν που γκρινιαζουν/ουμε αναφερουν και καποια Α,Β επιχειρηματα,δεν γραφουν απλα οτι η σειρα ειναι για τα μπαζα και τελος.

και εγω στο εχω ξαναπει, κουραζεις να μου την λες συνεχεια και καλα, και απαντας σε καθε ποστ λες και εισαι ο σχετικος με τα παντα, αμα χαλιεσαι μη διαβαζεις τι γραφω, οπου γραφω πεταγεσαι απο κατω να κρινεις, κανε μου την χαρη 

• Like 1
Δημοσ.

Μην γίνεστε butthurt. Συμφωνώ με τους περισσότερους εδώ, ότι η σειρά έχει πάρει την κατηφόρα εδώ και δύο σεζόν τουλάχιστον με εξαίρεση μερικά επεισόδια μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Και στο άλλο νήμα είχα πει τη γνώμη μου και ακουγα, "μα η σειρά δεν είναι με ζόμπι, έχει να κάνει με ανθρώπους, αν δεν σ' αρέσει παράτησε την". Εν μέρει, το καταλαβαίνω, αλλά θα επισημάνω το γεγονός ότι αλλιώς ξεκίνησε η σειρά και μας hypeαρε, και αλλιώς συνεχίζει. Για μένα η ουσία της τελείωσε στη σεζόν με τη φυλακή..από εκεί και πέρα βλέπω σαπουνόπερα. Sorry, αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω σκηνές όπως το να γεννάει η γυναίκα του Ρικ ανάμεσα στα ζόμπι και εν τέλει να πεθαινει από το γιο της, με σκηνές οπως τα ψυχολογικά της γριάς και την ιστορία αγάπης των λεσβιών. Όπως και να το κάνουμε το 80+% των θεατών αγάπησαν αυτή τη σειρά για τους ισχυρούς χαρακτήρες και την γαμημενη post zombi apocalyptic βρώμικη ατμόσφαιρα που όπως φαίνεται έχει κάνει φτερά εδώ και πολλά επεισόδια.

Το μονο που περιμένω είναι να δω απο αυτή τη σειρά ειναι να κλείσει με όση αξιοπρέπεια της έμεινε.

Edit: Όσο για το 01x08 , στην καλύτερη είναι μέτριο για μένα, για τα σημεία που αναφέρθηκαν από αλλά παιδιά..Α ρε Ρικ...Its not about you και κολοκύθια τούμπανα του χαζοπαπα.

• Like 1
Δημοσ.

και εγω στο εχω ξαναπει, κουραζεις να μου την λες συνεχεια και καλα, και απαντας σε καθε ποστ λες και εισαι ο σχετικος με τα παντα, αμα χαλιεσαι μη διαβαζεις τι γραφω, οπου γραφω πεταγεσαι απο κατω να κρινεις, κανε μου την χαρη 

Οταν αποφασιζεις να γραψεις σε ενα forum  την γνωμη σου ειναι αυτονοητο οτι θα πρεπει να γραψεις το γιατι.

Κουραζω να σου την λεω συνεχεια λες,αλλα εσυ εισαι αυτος που δινεις αφορμη επειδη συνεχιζεις να γραφεις τα δικα σου και αγνοεις τι σου λενε οι αλλοι αρα :)

Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις τοτε θα πρεπει να αναθεωρησεις για ποιο λογο γραφεις σε forum ή τι απαντησεις ακριβως περιμενεις να παρεις οταν γραφεις ετσι.

Και το να σε κρινουν  μεσα στο προγραμμα ειναι απο την στιγμη που αποφασιζεις να γραψεις/εκφραστεις.

να τονισω οτι η σειρα μου αρεσει το λεω περισσοτερους για αυτους που γκρινιαζουν

Κουβεντες του τυπου

''η σειρα μου αρεσει πολυ''

''ολο γκρινιαζεται''

και παει λεγοντας δεν βοηθανε σε τιποτα.

Αν γραφαμε ολοι σχολια του τυπου''μαρεσε'',''δεν μαρεσε'' νομιζεις θα μπορουσε να γινει κουβεντα?Απλα αυτονοητα πραγματα ειναι αυτα.

Μην γίνεστε butthurt. Συμφωνώ με τους περισσότερους εδώ, ότι η σειρά έχει πάρει την κατηφόρα εδώ και δύο σεζόν

Το αν η σειρα εχει παρει η οχι τον κατηφορο μπορει καποιος να το δει και στις βαθμολογιες του imdb που τα περισσοτερα επεισοδια της προηγουμενης season ειναι στον πατο απο βαθμολογιες http://www.imdb.com/title/tt1520211/eprate?ref_=tt_eps_rhs_sm

Βασικα το χειροτερο επεισοδιο της σειρας ειναι απο την προηγουμενη season.

Αλλα πως να πας να συννενοηθεις με ατομο που σου γραφει''εμενα η σειρα μαρεσει,εσεις γκρινιαζετε''και μαλιστα παρεξηγειται κιολας?

• Like 1
Δημοσ.

Συμπαθητικό 2ο επεισόδιο, και με μια δυνατή επιστροφή από τα παλιά.

Μόνο εγώ δεν τον θυμάμαι καθόλου αυτόν;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...