Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 8 (Spoilers allowed up to Season 7)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε καν το άρχισα, χάσιμο χρόνου. Έως την σεζόν 6 βλεπόταν κάπως, μετά κατάντησε αηδία. Εύχομαι να κοπεί το συντομότερο. Μην καταστρέψουν μια σειρά που ήταν legend αρχικά.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω αφήσει 4-5 επεισόδια από τον προηγούμενο κύκλο. Προσπάθησα να τα δω, δεν τα κατάφερα. Μιλάμε ότι πέθανα από βαρεμάρα και στο 15λεπτο το έκλεισα.

Δημοσ.

Μας κάνουν χοντρή πλάκα οι παραγωγοί της σειράς. Παρατηρήστε πως όταν πυροβολούν οι λάμψη από τα όπλα είναι εφέ από υπολογιστή χείριστης ποιότητας. Πιό φτηνιάρικη παραγωγή πεθαίνεις. Το σενάριο γ.τ.π. (όπως έγραψε και κάποιος άλλος πριν) γενικά το πρώτο επεισόδιο με άριστα το 10 για μένα ήταν 2.5 ΤΟ ΠΟΛΥ....

Δημοσ.

Το θέμα με την σειρά είναι ότι έχει αρχίσει να χάνει την ουσία της. Αυτή είναι ένας μεταποκαλυπτικός κόσμος όπου το ΖΟΜΠΙ κυριαρχούν... Εδώ πέρα μόνο ζόμπι δεν βλέπουμε, μόνο προσπάθεια επιβίωσης δεν υπάρχει, ούτε καν προσπάθεια σωτηρίας... Δεν ψάχνουν καν απαντήσεις. Θυμάμαι οταν εφυγαν απο το αγρόκτημα ο Ρικ ειχε καταλάβει ότι ολοι ειναι μολυσμένοι... Ε αντι να το πιασουν απο εκει, να βρουν την ρίζα του κακού, να βρουν λύσεις, απαντήσεις (τι απέγινε η κυβέρνηση, ο στρατός, τα υπόλοιπα έθνη της γης κλπ), βλέπουμε κάτι υπερκακούς-καρικατούρες (Κυβερνήτης, Νίγκαν), που δεν ψοφάνε με τίποτα, ακόμα και αν τους σκάσει βόμβα πάνω τους... Σόρυ, αλλά δεν με νοιάζει για την Αλεξάνδρια και την πόλη του Νίγκαν, ούτε ποιο χωριό θα ελέγχει τα άλλα χωριά... Με νοιάζει ο μεταποκαλυπτκός κόσμος, αυτό που έκανε επιτυχία το I am legend, αυτο που έκανε επιτυχία το World War Z, το 28 Μέρες Μετά και κάθε τέτοια ταινία που είχε αυτή την υποθεση. Ακόμα και βιντεοπαιχνίδια τύπου The Last of Us, έχουν πιάσει πιο έξυπνα το νόημα, απο ότι οι σεναριογράφοι του TWD... 

• Like 1
Δημοσ.

Το walking dead δε το νοιαζει τι σε νοιαζει εσενα γιατι πολυ απλα δεν ειναι η σειρα που θα ηθελες να ειναι.Ειναι κατι αλλο.Και εγω το εχω παρατησει αλλα οχι επειδη θελω να δω αλλα απο αυτο που ειναι η σειρα.Ντε και καλα να γινει I am legend?

Θα μπρουσε να το κανει το fear the walking dead σαν σειρα.Δε ξερω τι κανει βεβαια γιατι το παρατησα στην πρωτη σεζον.

• Like 1
Δημοσ.

Το walking dead δε το νοιαζει τι σε νοιαζει εσενα γιατι πολυ απλα δεν ειναι η σειρα που θα ηθελες να ειναι.Ειναι κατι αλλο.Και εγω το εχω παρατησει αλλα οχι επειδη θελω να δω αλλα απο αυτο που ειναι η σειρα.Ντε και καλα να γινει I am legend?

Θα μπρουσε να το κανει το fear the walking dead σαν σειρα.Δε ξερω τι κανει βεβαια γιατι το παρατησα στην πρωτη σεζον.

Μέχρι την 4η σεζον αλλού το πήγαινε βέβαια... πιο πολύ θύμιζε 28 μέρες μετά, παρά Καλημέρα Ζωή που θυμίζει τώρα. Γι' αυτό υπάρχει και η γκρίνια. Γιατί αλλιώς μας έμαθε και αλλιώς έχει καταντήσει τώρα.

Δημοσ.

Το θέμα με την σειρά είναι ότι έχει αρχίσει να χάνει την ουσία της. Αυτή είναι ένας μεταποκαλυπτικός κόσμος όπου το ΖΟΜΠΙ κυριαρχούν... Εδώ πέρα μόνο ζόμπι δεν βλέπουμε, μόνο προσπάθεια επιβίωσης δεν υπάρχει, ούτε καν προσπάθεια σωτηρίας... Δεν ψάχνουν καν απαντήσεις. Θυμάμαι οταν εφυγαν απο το αγρόκτημα ο Ρικ ειχε καταλάβει ότι ολοι ειναι μολυσμένοι... Ε αντι να το πιασουν απο εκει, να βρουν την ρίζα του κακού, να βρουν λύσεις, απαντήσεις (τι απέγινε η κυβέρνηση, ο στρατός, τα υπόλοιπα έθνη της γης κλπ), βλέπουμε κάτι υπερκακούς-καρικατούρες (Κυβερνήτης, Νίγκαν), που δεν ψοφάνε με τίποτα, ακόμα και αν τους σκάσει βόμβα πάνω τους... Σόρυ, αλλά δεν με νοιάζει για την Αλεξάνδρια και την πόλη του Νίγκαν, ούτε ποιο χωριό θα ελέγχει τα άλλα χωριά... Με νοιάζει ο μεταποκαλυπτκός κόσμος, αυτό που έκανε επιτυχία το I am legend, αυτο που έκανε επιτυχία το World War Z, το 28 Μέρες Μετά και κάθε τέτοια ταινία που είχε αυτή την υποθεση. Ακόμα και βιντεοπαιχνίδια τύπου The Last of Us, έχουν πιάσει πιο έξυπνα το νόημα, απο ότι οι σεναριογράφοι του TWD...

Δεν πρόκειται ποτέ να εμβαθύνει η σειρά στο τι έγινε , πώς , και γιατί. Το έχει "πει" σε συνέντευξη ο ίδιος ο παχουλός που το γράφει, ο Kirkman. Έχει να κάνει με τις σχέσεις των ανθρώπων και μπλα μπλα σε μία μεγάλη απειλή/καταστροφή κλπ κλπ. Είχε τονίσει μάλιστα ότι δεν είχε αρχικά στο μυαλό του ζόμπι ως το "κακό"/"καταστροφή" αλλά θα μπορούσε να είναι μια φυσική καταστροφή σε μεγεθος κατακλυσμού/ εξωγήινη απειλή ( φαντάσου :P ) και λοιπά. Με ένα γρήγορο googleαρισμα θα βρεις την συνέντευξη. Και γω θα ήθελα να μάθω περισσότερα για τον ιό/τι έγινε πως κλπ / η θέση της κυβέρνησης/κρατών σε όλα αυτά / στρατός / προσπάθειες για αντίδοτο ...
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν πρόκειται ποτέ να εμβαθύνει η σειρά στο τι έγινε , πώς , και γιατί. Το έχει "πει" σε συνέντευξη ο ίδιος ο παχουλός που το γράφει, ο Kirkman. Έχει να κάνει με τις σχέσεις των ανθρώπων και μπλα μπλα σε μία μεγάλη απειλή/καταστροφή κλπ κλπ. Είχε τονίσει μάλιστα ότι δεν είχε αρχικά στο μυαλό του ζόμπι ως το "κακό"/"καταστροφή" αλλά θα μπορούσε να είναι μια φυσική καταστροφή σε μεγεθος κατακλυσμού/ εξωγήινη απειλή ( φαντάσου :P ) και λοιπά. Με ένα γρήγορο googleαρισμα θα βρεις την συνέντευξη. Και γω θα ήθελα να μάθω περισσότερα για τον ιό/τι έγινε πως κλπ / η θέση της κυβέρνησης/κρατών σε όλα αυτά / στρατός / προσπάθειες για αντίδοτο ...

Δηλαδή μέχρι τέλος αυτό θα βλέπουμε; Μια σαπουνόπερα με ολίγη από ζόμπι που θα παρουσιάζονται μόνο και μόνο για να δικαιολογούν τον τίτλο της; Και το βασικότερο, πως μπορεί να τελειώσει ένα τέτοιου είδους σενάριο; Αν υπάρχει καν στο μυαλό τους που δεν το βλέπω, περισσότερο "πάμε κι όπου μας βγάλει, κάτι θα σκεφτούμε" είναι η φάση. Αν είναι να ξαναδώ καμιά παρόμοια πατάτα με το φινάλε του Lost να ξέρω να την παρατήσω από τώρα πες του Kirkman.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω να κάνω μια απλή ερώτηση πάντως.

Στην 7 και απ όσο φαίνεται στην 8 σεζόν η κεντρική υπόθεση είναι να σκοτώσουν τον Νιγκαν.

Αντε και τον σκότωσαν, έγινε το θέλημα τους. Πως θα προχωρήσει η υπόθεση μετά;

Στις πρώτες σεζόν έβλεπες την δυσκολία και την πείνα στην επιβίωση και τώρα ξαφνικά βλέπεις να χειρίζονται τα ζόμπι χωρίς φόβο και σαν μαριονέτες ,χωρίς φαγητό και άφθονα πυρομαχικά.

Πως θα αλλάξει στην συνέχεια αυτό ξανά; Πολύ δύσκολο το. Βλέπω μιας και άλλαξαν τελείως το νόημα της σειράς

Γιαυτό το βαρέθηκε ο περισσότερος κόσμος και μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με όσους "κράζουν".

Σενάριο & πλοκή είναι πλέον φτιαγμένα στο πόδι και φαίνεται.

Χαρακτήρες έμειναν 2-3 της προκοπής.

wow effect απο εφφέ/ζόμπι κλπ πολύ λίγα πράγματα.

Δημοσ.

Εγώ έχω να κάνω μια απλή ερώτηση πάντως.

Στην 7 και απ όσο φαίνεται στην 8 σεζόν η κεντρική υπόθεση είναι να σκοτώσουν τον Νιγκαν.

Αντε και τον σκότωσαν, έγινε το θέλημα τους. Πως θα προχωρήσει η υπόθεση μετά;

Στις πρώτες σεζόν έβλεπες την δυσκολία και την πείνα στην επιβίωση και τώρα ξαφνικά βλέπεις να χειρίζονται τα ζόμπι χωρίς φόβο και σαν μαριονέτες ,χωρίς φαγητό και άφθονα πυρομαχικά.

Πως θα αλλάξει στην συνέχεια αυτό ξανά; Πολύ δύσκολο το. Βλέπω μιας και άλλαξαν τελείως το νόημα της σειράς

Γιαυτό το βαρέθηκε ο περισσότερος κόσμος και μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ.

Μετα τον negan θα σου πουν οτι χαλασαν ολα τα πυρομαχικα και τροφη και θα κατσουν να ψαχνουν δεξια και αριστερα.

Κοινως μια συνεχης επαναληψη/ανακυκλωση.

Δημοσ.

Όντως τα είχε πει αυτά ο Kirkman συν πως δε σκοπεύει να το σταματήσει ποτέ (φυσικά εφόσον βγάζει εκατομμύρια) οπότε αυτό από μόνο του είναι πρόβλημα. Δεν έχει σκεφτεί κάποιο τέλος ή ακόμα και να έχει κάτι στο μυαλό του ο δρόμος μέχρι εκεί από ένα σημείο και μετά είναι yolo και όπου μας βγάλει. Αλλά οκ αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αν υπάρχει έμπνευση αλλά όπως δείχνει αρχίζει να στραβώνει κατά την άποψη μου πάντα.

Δημοσ.

κατα την άποψη μου ένα πετυχημένο σενάριο για να μην βαριέται ο κόσμος θα ήταν να αλλάζουν μέρη συχνά και όχι να κάνουν φάρμες και να γίνουν αγρότες και ζήσαν αυτοι καλα και μεις καλύτερα, χαχα :P

και γω συμφωνώ οτι δεν με ενδιαφέρει τι θα γίνει στην Αλεξάνδρεια κτλ

αν είναι να γεράσουν εκεί και τέτοια ας το παρατήσουν..

Δημοσ.

το χαος δε ξεκινισε απο τη 1η σεζον, αλλα γτ δεν ακολουθουν το κομικ πιστα, και ακουν τα fanboys, οποιος χαλιεται με αυτο που βλεπει να διαβασει το κομικ που ειναι πλεον απο τα αγαπημενα μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...