Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 8 (Spoilers allowed up to Season 7)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 655
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε άμα ηταν και χειρότερο απο πέρυσι θα ηταν για αυτοκτονία . Τουλαχιστον φέτος εστω και με αργό ρυθμο φαινεται να τσουλάει η ιστορία 

• Confused 1
Δημοσ.

Όσκαρ σεναριακής βλακείας και στο τελευταίο επεισόδιο!

Spoiler

Πιτσιρίκος παίρνει όπλο θέλοντας να σκοτώσει τον δολοφόνο του αδερφού του, δεν του αρκεί να πυροβολήσει έξω από το συρματόπλεγμα του κελιού αλλά μπαίνει μέσα στο κελί με καμιά δεκαπενταριά αγριεμένους φυλακισμένους...

Ας μην πω για τη σκηνή της μάχης...

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι πιο χαζός εδώ. Αυτός που το γράφει; Αυτοί που το διαβάζουν και το εγκρίνουν; Οι ηθοποιοί που το παίζουν ή εμείς που το βλέπουμε;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Alejandro είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι πιο χαζός εδώ. Αυτός που το γράφει; Αυτοί που το διαβάζουν και το εγκρίνουν; Οι ηθοποιοί που το παίζουν ή εμείς που το βλέπουμε;

Η ζυγαρια γερνει προς το τελευταιο κλασσικα γιατι γνωριζεις σαν θεατης τι θα γινει στις επομενες season(υπαρχει συνοψη απο τα κομικ),αρα ή την σταματας την σειρα ή συνεχιζεις να την βλεπεις κανοντας τις οποιες υποχωρησεις.

Ειχα βαλει πιο πισω και αναλογο video οπως φυσικα και τα περισσοτερα που υπαρχουν στο internet που φτανουν στο ιδιο συμπερασμα''why people stopped watching the series''.

http://www.imdb.com/title/tt1520211/episodes?season=9&ref_=tt_eps_sn_9

16επεισοδια εχουν επιβεβαιωθει και για την επομενη season αρα μαντεψτε σε τι υφος θα κινηθουν :)

Και για οποιον εχει αγωνια οπως λεει να δει η σειρα που το παει με μια μικρη δοση spoil να η περιληψη(σε 2 γραμμες καθε φορα)του τι θα γινει σε επομενες season.

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Walking_Dead_(comic_book)

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Κ πάνω που ελεγα οτι αυτός ο κύκλος ηταν εστω κ λίγο καλύτερος από το προηγούμενο ηρθε το τελευταίο επεισόδιο για να με βγάλει μακακα . Αν το σεναριο του προηγούμενου το εγραφαν 17χρονα αυτό εδω το εγραψαν παιδια του δημοτικου. Δε θα σχολιασω τιποτα τα ειπε με λίγα λόγια ο Alejandro από πάνω. Αλλά διάολε

μια μάχη που να βλέπεται δε μπορουν να γυρίσουν σε αυτη τη σειρα ; To μονο θετικο αν γλυτωσουμε απο τη χοντρη με το βλεμα αγελαδας και αλλο ενα βλαμένο παιδί.

• Like 1
Δημοσ.
Spoiler

"The second half of the last episode was easily one of the most retarded episodes for some time. Everyone was deaf, ran so close to walkers they could just effortlessly grab them by the foot, left prisoners unguarded for a 12 year old to open the cage. A kid could get his hand on an M16. Gun was as big as the poor kid. How the fuck didn't anyone notice an M16 missing or a 12 year old walking with a gun that big walking around? And they were also stupid enough not to check the state of the injured. I mean years into a zombie apocalypse one would know that open wound + high fever = infected. Shit was straight up stupid in that episode. They put absolutely no effort into writing on this one. "

" What about the people that got bit and didn't scream even a little? A walker fell down the stairs and no one wakes up? The kid was able to open the gate and steal a rifle without effort or being seen, how the hell did he get the key? It was all really lame. "

" The first guy to turn (forget his name) was the Sam Fisher of zombies. And why was there no one awake? There should be one in each room keeping guard. And besides the sleepers being deaf, the writers seem to not understand PTSD. This misunderstanding happens a lot with cinema. Living in that world would make you the lightest sleeper ever. Especially after a battle like that. "

3 σχολιάκια που τα μάζεψα έτσι στα γρήγορα απο το youtube, απο διάφορους που "γκρινιαζουν" και μαλλον ειναι κι αυτοι -τουλαχιστον- ηλιθιοι που τολμουν να εχουν παραπονα απο την σειρα συμφωνα με εναν τυπο εδω μεσα.
Οπως ειπε και ο alejandro τις προάλλες, δοκιμάστε στις σκηνές μαχης/walkers να βαζετε στο yt μουσικη απο benny hill, αξιζει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις το είδα και εγώ στο fox στο κοσμοτε αλλά έχασα τα πρώτα 5-6 λεπτά, έδειξε κάτι με νιγκαν και σκουπιδιαρα στην αρχή? 

Κατά τα άλλα άλλο ένα επεισόδιο που μπαζει από παντού ξανά. Τα είπατε όλα πιο πάνω ας μη τα ξαναπώ και εγώ, τουλάχιστον προχωράει έστω και έτσι.

Από το να βλέπουμε 15 επεισόδια διαλόγους άσχετους ή που θα μπορούσαν να είναι σε 2-3 επεισόδια ας πηγαίνει με αυτές τις τρύπες και να προχωράει.

Επίσης @Fulgore αν και έχω πει παλιότερα ότι συμφωνώ μαζί σου στο θέμα περί κραξιματος, δε μπορούμε όλοι να κρατηθούμε. Επιπλέον, δε ξέρουμε όλοι τι θα γίνει στη συνέχεια που λες στη τελευταία σου ανάρτηση. Εγώ ας πούμε δεν έχω ιδέα τι γίνεται στα κόμικς. Και ούτε θέλω να μάθω, ουτε να διαβάσω σποιλερ επίσης θέλω,θέλω αυτό που βλέπω να είναι σοβαρό και να έχει λογική και μια συνοχή. Πράγμα που για άλλη μια φορά στο τελευταίο επεισόδιο πιο πολύ από ποτέ νομίζω δεν υπήρχε. Ειδικά όταν τσακίστηκε το ζόμπι από τη σκάλα λέω μέσα μου, εντάξει τώρα κάποιος θα ξυπνήσει. ΣΊΓΟΥΡΑ.

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 1
Δημοσ.

χωρις να πω και εγω τα ιδια... το μονο συμπερασμα απο αυτο το ep περαν του οτι βλεποντας το ενιωθα τις μοναδες του iq μου να dropαρουν πιο γρηγορα και απο το world trade center , ηταν οτι το επεισοδιο αυτο δεν κινησε κανεναν τροχο. απλα επαιξε για να παιξει. για να μπει κατι στο slot αυτης της εβδομαδας. σιχαμα επεισοδιο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, panossar95 είπε

Μόλις το είδα και εγώ στο fox στο κοσμοτε αλλά έχασα τα πρώτα 5-6 λεπτά, έδειξε κάτι με νιγκαν και σκουπιδιαρα στην αρχή? 

οχι

πρεπει να πληρωνονται ανα επεισοδιο :P

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Pitzimpitzidis είπε

οχι

πρεπει να πληρωνονται ανα επεισοδιο :P

Ή να έχουν καμιά άλλη δουλειά όπως ο Jesus που ξαφνικά μάλλον σχόλασε από άλλη δουλειά, έκανε μια guest εμφάνιση στο τελευταίο, από εκεί που ήταν κάπου και έψαχνε και μπορεί να ξαναεμφανιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν...

• Like 3
Δημοσ.

Εχουνε ξεφυγει φετος στις λακαμιες και τις τρυπαρες στο σεναριο

Spoiler

Απο που να το πιασει κανεις

Εχουνε αποκλεισει τους saviors στο καταφυγιο τους και αντι να παραμεινουνε οι περισσοτεροι εκει απο εξω αφηνουνε  3-4 σκοπευτες και οι υπολοιποι την κανουνε  και συνεχιζουνε αμεριμνοι την ζωη τους εκεινες τις ωρες φυτευουνε μαρουλια τσαπιζουνε κλπ 

και σκεφτονται

-ενταξει τι μπορει να παει στραβα ειναι 100-200 ατομα οπλισμενα αλλα εμεις εχουμε 3-4 ατομα απο εξω  ας συνεχισουμε εδω να αραζουμε 

τωρα στα τελευταια δυο επεισοδια ξαφνικα αν μπει λιγο αιμα απο το ζομπι μολυνονται ενω τοσο καιρο βαζανε πανω τους εντοσθια βλεπαμε τον ρικ και αλλους  να σφαζουν ζομπι και τα προσωπα του να μην διακρινονται σχεδον απο το αιμα και δεν παθαιναν τιποτα..αλλα ξαφνικα τωρα και μια σταγονιτσα αρκει για να μολυνθεις..

Δημοσ.

Καλή πατέντα αυτή που έχει ανακαλύψει η Μάγκι πάντως, το έχει βάλει στο cloud το μωρό να μεγαλώνει κι όταν έρθει η ώρα θα το κάνει download.

• Like 1
Δημοσ.

καπου ειδα τo timeline οσο και να φαινεται περιεργο δεν εχει περασει τοσος καιρος νομιζω περιπου 2 μηνες

ειδικα η 8η πρεπει ναναι μεσα σε λιγες μερες

Δημοσ.

Όσο για την μόλυνση από το αίμα το δικαιολογούν ότι πρέπει να ερθει σε επαφή με τραύμα και όχι απλά να ακουμπήσεις αίμα από ζόμπι. Και μην ξεχνάτε ότι ζόμπι γίνεται στη σειρά ακόμη και όποιος πεθαίνει απο άλλη αιτία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...