zvarthangalos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, panossar95 είπε Επίσης στο τέλος τι ακριβώς έγινε? Εννοώ δεν είδα κάτι εγώ, ίσως μου διέφυγε. Ας πει κάποιος βαριέμαι να το ξαναβάλω, εκεί μας φτάσανε οι φίλοι μας από το walking dead Spoiler Εγώ αυτό που κατάλαβα (αν κατάλαβα καλά) είναι ότι στην τελευταία σκηνή που ο Ρήκ είναι στην μέση του πουθενά ακουμπισμένος στον κορμό ενός δέντρου και πάνω δεξιά του και αριστερά του κρέμονται τα βιτρό μάλλον είχε χαμένες τις αισθήσεις του και ονειρεύτηκε όλα όσα έγιναν με τον γιό του. 1 1
Gkostas2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εγώ αυτό που κατάλαβα (αν κατάλαβα καλά) είναι ότι στην τελευταία σκηνή που ο Ρήκ είναι στην μέση του πουθενά ακουμπισμένος στον κορμό ενός δέντρου και πάνω δεξιά του και αριστερά του κρέμονται τα βιτρό μάλλον είχε χαμένες τις αισθήσεις του και ονειρεύτηκε όλα όσα έγιναν με τον γιό του. Spoiler Επίσης, έχει αίμα στα πλευρα σαν δαγκωνιά... 1 1
Πανος999 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Καλουτσικο ηταν το επεισοδιο αλλα το ξεπατωσανε το τελευταιο τεταρτο!! Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.... Πρωτη φορα εφτασα σε σημειο να πηδαω μερικα δευτερολεπτα..
p4n0s86 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Τόλμη και Γοητεία κατάντησε. Τι δεν καταλαβαίνουν απ' το feedback του κόσμου δεν ξέρω...
panossar95 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, Πανος999 είπε Καλουτσικο ηταν το επεισοδιο αλλα το ξεπατωσανε το τελευταιο τεταρτο!! Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.... Πρωτη φορα εφτασα σε σημειο να πηδαω μερικα δευτερολεπτα.. Πρώτη φορά??? Δηλαδή μετά τη φυλακή που χωρίστηκαν δε πηδαγες δευτερόλεπτα για να μη πω επεισόδια?
7nisiotis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Έχει κουράσει. Πλέον και το ίδιο το genre των zombie ταινιών έχει επέλθει σε έναν κορεσμό.
adi32 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Υπάρχει ακόμα ανθρωπος που να αντέχει να το βλέπει?
Putman Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Εγώ λυπάμαι να τη σταματήσω αλλά πάει fast forward
Kostasspil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μόλις πήρα χαμπάρι ότι η Μισον έπαιζε στο. BP. Απλά η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
MaNePi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, adi32 είπε Υπάρχει ακόμα ανθρωπος που να αντέχει να το βλέπει? Εγω σαν πιστος και φιλοτιμος θεατης.Δν εχω περασει επεισοδιο ουτε την εχω βαλει φαστ φοργουορντ,πρεπει να το κοιταξω ε???
adi32 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, MaNePi είπε Εγω σαν πιστος και φιλοτιμος θεατης.Δν εχω περασει επεισοδιο ουτε την εχω βαλει φαστ φοργουορντ,πρεπει να το κοιταξω ε??? Πρέπει να έχεις τεράστια υπομονή, να έχεις δει όλες τις άλλες σειρές που υπάρχουν και να μην ξέρεις πως να περάσει η ώρα σου
MaNePi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, adi32 είπε Πρέπει να έχεις τεράστια υπομονή, να έχεις δει όλες τις άλλες σειρές που υπάρχουν και να μην ξέρεις πως να περάσει η ώρα σου Εχω δει αρκετες ειναι η αληθεια(GoT-Sopranos-Peaky Blinders-Homeland-Wire-Hannibal-House of Cards-Spartacus-Borgias-American Horror Story-Better Call Saul-Breaking Bad-Futurama-Vikings-Stranger Things-Westworld-Sons of Anarchy) τα τελευταια 6 χρονια.Αλλα δεν το θεωρω υπερβολη γτ εβλεπα ενα αντε δυο επεισοδια κολλητα και την ιδια ωρα υπολογισε οτι δν βλεπω σχεδον καθολου ταινιες.
7nisiotis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Να πω την αλήθεια, από συνήθεια τη βλέπω, πριν πάω για ύπνο κάθε βράδυ Δευτέρας. ΖΖΖΖζζζζζζζ
Ison_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Με το ζόρι τη βλέπετε όλοι και καλά, αλλά δε χάνετε επεισόδιο κάθε βδομάδα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα