Alejandro Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μετα από τόσα χρόνια, που η παραγωγή μας σερβίρει τα ίδια και τα ίδια, απορώ με κάποιους που εξακολουθούν να έχουν υψηλές προσδοκίες απο την σειρά. Όχι, δεν είχε ξεκινήσει έτσι η σειρά. Τουλάχιστον σεναριακά και σαν παραγωγή είχε πολύ πιο προσεγμένη δουλειά.
Gtr34 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Όχι, δεν είχε ξεκινήσει έτσι η σειρά. Τουλάχιστον σεναριακά και σαν παραγωγή είχε πολύ πιο προσεγμένη δουλειά. Στην αρχή ναι, δεν αντιλέγω. Προσωπικά μόνο την πρώτη και τρίτη σεζόν είδα με αμείωτο ενδιαφέρον.
elpaso1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Και εμενα μου αρεσει η 8η season, μια χαρα δραση εχει, κια λιγοτερο δραμα και διαλογους, για τα οποια παραπονιοσαστε επι 7 συνεχομενα χρονια.. Μη τρολαρετε τους εαυτους σας..
Krol Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή τόσο μούφα μέχρι στιγμής η season που φτάσατε να ασχολείστε με τρίχες?! Κρίμα YENTS!!!!
totalius Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ωραίο επεισόδιο το χθεσινό μετά από καιρό οπου βλέπαμε το βασιλιά να λεει τα ίδια και τα ίδια και σφαίρες να σκάνε στο πουθενά.
najinblue3 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 ηταν πολυ καλο το χθεσινο, μου αρεσε η φαση μεσα στο τροχοσπιτο
7nisiotis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 https://youtu.be/ihhA8vpigKk Καλό επεισόδιο με εξαίρεση τη "διαμάχη" Rick/Daryl
zvarthangalos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Το ελικόπτερο τί ήταν; Πάλι καλά ήταν ελικόπτερο και δεν ήταν κανα UFO γιατι θα μπαίναμε σε άλλου τύπου σκέψεις !
notist Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Πάντως στο 5ο επεισόδιο η βαθμολογία στα 2 app tv show fans & tv time είναι 5,5/10 και 6,4/10 αντίστοιχα κάτω από το 7 που είναι η βάση.
crom251 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Το παρατησα στα μισα της 7ης... Εχουμε καμια εξελιξη της σειρας προς το καλυτερο στον 8ο κυκλο ή στο ιδιο επιπεδο οπως στον προηγουμενο?
7nisiotis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Πάντως αν εισάγουν τη "New world order" όπως φαίνεται και από το νέο τεύχος του κόμικ που έρχεται τον Γενάρη θα έχει πολύ ενδιαφέρον και πιστεύω θα μάθουμε και τι έγινε με το θέμα κυβέρνηση/ αν προχώρησαν σε μελέτες για το εμβόλιο/ κλπ κλπ. Βέβαια το ελικόπτερο μπορεί και να σχετίζεται με το επερχόμενο crossover με το Fear Twd. ( και ευελπιστώ να μήν είναι κανένα σημάδι ότι τα χάνει ο Ρικ ή κάτι άλλο. Επίσης ελικόπτερο είχαμε δει και στη πρώτη σεζόν πάνω από την Ατλάντα το οποίο δεν είναι ίδιο με αυτό που έπεσε στη 3η )
Putman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εγώ αν ήμουν στη θέση τους θα πήγαινα από την αρχή σ ένα ακατοίκητο νησί και θα ξεμπερδευα από ζόμπι σκοτωμους κτλ. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εγώ αν ήμουν στη θέση τους θα πήγαινα από την αρχή σ ένα ακατοίκητο νησί και θα ξεμπερδευα από ζόμπι σκοτωμους κτλ. τα ζομπι όμως κολυμπάνε σύμφωνα με το TWD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα