Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 8 (Spoilers allowed up to Season 7)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα κατανταει κουραστικο ο ενας να λεει βαρεθηκα,ο αλλος να ρωταει ποιος κερδαει,ο αλλος ν απανταει οποιος δε το βλεπει κλπ..

Ναι αλλα τι φταιμε εμεις που δεν ειναι μεγαλη η συμμετοχη του κοσμου στην τρεχουσα season?

Εχεις σκεφτει οτι η μικρη συμμετοχη ισως οφειλεται σε αυτο,αν και ειναι ακομα νωρις?Ακομα και εκτος insomnia χαμηλες βαθμολογιες βλεπω

http://www.imdb.com/title/tt1520211/eprate?ref_=tt_eps_rhs_sm

Και στο Flash πχ τα ιδια πραγματα βλεπουμε. Μια season αδιαφορη για τους περισσοτερους με μικρη συμμετοχη και οσοι λιγοι σχολιαζουν να μιλανε αρνητικα για αυτη.

Το μονο θετικο σχολιο(αν μπορει να θεωρηθει θετικο αυτο)που εχω πετυχει για την τωρινη season και γενικα για την σειρα ειναι αυτο.

να τονισω οτι η σειρα μου αρεσει το λεω περισσοτερους για αυτους που γκρινιαζουν

βεβαια χωρις επιχειρηματα αρα οπως καταλαβες(απο το σχολιο αυτο) δεν βοηθαει και πολυ στην κουβεντα στο παρον θεμα(οπως δεν μπορεσε δυστηχως να καταλαβει ο συμφορουμιτης).

Προσωπικα ουτως ή αλλως οπως συνηθιζω(και ειναι το σωστο)ολοκληρωμενη αποψη(με δικα μου επιχειρηματα) θα εκφρασω στο τελος της καθε season,γιαυτο δεν λεω πολλα πραγματα ως τωρα οπως κανω και στις υπολοιπες σειρες/ταινιες.

Απλα εχω ριξει αρκετα χαμηλα τον πηχη απο το τι να περιμενω πλεον για την εν λογω σειρα γιαυτο και δεν με πειραζει τοσο οσο αλλα ατομα(βεβαια τα ως τωρα επεισοδια δεν εχουν δειξει και τιποτα το συγκλονιστικο ως τωρα).

Δημοσ.

Eπειδη με το 1ο επεισοδιο την καταλαβα την δουλεια και θα μας εχουν οπως και περυσι.Μολις βγει ολη η σεζον, την βαζεις και την βλεπεις.

• Like 3
Δημοσ.

Eπειδη με το 1ο επεισοδιο την καταλαβα την δουλεια και θα μας εχουν οπως και περυσι.Μολις βγει ολη η σεζον, την βαζεις και την βλεπεις.

Ιδια φάση και γω. Είδα το 1ο, κατάλαβα πως θα παει και πλέον περιμένω να τελειώσει η σεζόν να την δω σε fast forward. Ο μόνος λογος που συνεχίζω να την βλέπω είναι για να δω απλά πως θα τελειώσει. Τίποτε αλλο.

Δημοσ.

Εγω μια χαρα την βλεπω την σειρα δεν εχω θεμα,απλα εχει χαθει δυστηχως η οποια μαγεια των αρχικων season,ειδικα μιας και μιλαμε για μια απο τις πιο γνωστες σειρες αυτη την στιγμη.

• Like 2
Δημοσ.

Οκ το σενάριο του χθεσινού επεισοδίου πρέπει να γράφτηκε μεσα σε 20λ στο γόνατο . Και δεν είναι οτι έχει μερικές τρύπες, αλλά είναι από μόνο του μια τεραστια τρυπα.

Δημοσ.

Τι μαλακια ηταν η χθεσινη ; Πλεον απλα κολλανε ασυνδετες σκηνες μεταξυ τους . Για μενα ηταν το κερασακι στην τουρτα αυτο το επεισοδιο την σταματαω την σειρα. 

Δημοσ.

Έχω 2 χρόνια που την σταμάτησα και ησύχασα με τις βλακειες που δείχνουν. Ένα σωρό ωραίες σειρές έχει εκεί έξω δεν χρειάζεται να παιδεύεστε για να δείτε κάτι. Το προσπάθησα να το κάνω στο flash αυτο κρατάω όλα τα επεισόδια που περνουν 8 και πάνω και τα υπόλοιπα στα σκουπίδια. Μόνο έτσι βλέπονται μερικές σειρές.

Δημοσ.

Το καλύτερο φετινό επεισόδιο αν και το σενάριο όπως γράφτηκε ήταν #@#@$%@! το cgi των λίγων sec μέτριο, σκηνοθεσία μέτρια κτλ

τουλάχιστον 

Δεν έδειξε τον Rick αρκετά  :-D

ένα από τα πολύ καλά πράγματα του επεισοδίου  B)

• Like 2
Δημοσ.

Έχω 2 χρόνια που την σταμάτησα και ησύχασα με τις βλακειες που δείχνουν. Ένα σωρό ωραίες σειρές έχει εκεί έξω

μπορεις να αναφερεις ετσι για ενημερωση αλλες ωραιες σειρες με ιδια ακριβως θεματολογια με το walking dead?

Γιατι αν οντως υπηρχαν τοτε ο κοσμος θα το ειχε παρατησει εδω και καιρο.

• Like 2
Δημοσ.

Οσκαρικό και το σημερινό.

Έχουν 6 άτομα pinned την Κάρολ πίσω από το αυτοκίνητο και κάθονται ακίνητοι και αραδιάζουν χιλιάδες σφαίρες πάνω στο αμάξι χωρίς κανείς να πλαγιοκοπεί...
Η Κάρολ με μια ριπή από το ΑΚ-47 έχει 100% headshots στους walkers...
Όπλα airsoft χωρίς ίχνος recoil...
Να πούμε και για την καταδίωξη που ο άλλος με mounted 0.50cal δεν πετυχαίνει τίποτα και ακόμα και όταν πετυχαίνει τη μηχανή του τζιπ αυτή βγάζει λίγο καπνό και κάνει regenerate μετά...

Η ευκολία με την οποία ο Ρικ πηδάει από το τζιπ του στο άλλο εν κινήσει μπορεί να συγκριθεί με την ευκολία του να πατήσεις ένα κουμπί στο τηλεκοντρόλ... Ασχολίαστο το ότι ο κακός οδηγός κρατάει σταθερή πορεία και ταχύτητα.

Οι saviors βλέπουν την Κάρολ που μόλις σκότωσε, πάλι με μια ριπή, 4-5 δικούς τους αλλά λένε άστην μωρέ, τα όπλα να πάρουμε και πάμε...

Το βαρέλι δεν έχει πάτο.

Δημοσ.

μπορεις να αναφερεις ετσι για ενημερωση αλλες ωραιες σειρες με ιδια ακριβως θεματολογια με το walking dead?

Γιατι αν οντως υπηρχαν τοτε ο κοσμος θα το ειχε παρατησει εδω και καιρο.

Οχι ακριβώς ίδια θεματολογία αλλά περιέχουν ζόμπι μέσα

http://reel.gr/5-agaphmenes-seires-me-zompi/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...