astivi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, αντιμετωπιζω εδω και λιγο διάστημα το εξής θέμα. όταν συνδέομαι από το σπίτι μου δείχνει μία εκ διαμέτρου διαφορετική περιοχή από ο τι βρίσκομαι. Στο κινητό την ίδια στιγμή με δείχνει κανονικά συνδεδεμένη στην περιοχή μου. Χτες μάλιστα συνέβη το εξής, ενώ στην αρχή με έδειξε κανονικά συνδεδεμένη και ο υπολογιστής στην περιοχή μου και ενώ δεν ξελόγκαρα μία ωρα μετά με έδειχνε σε αλλη εκ διαμέτρου περιοχή. Όπου αλλου και αν ειμαι με δείχνει κανονικά. Εχω αλλάξει κωδικούς 5 φορές αλλά το φαινόμενο παραμένει. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει? Η εάν έχουν παρατηρηθεί κ αλλα τέτοια φαινόμενα? Δεν ξέρω να διαβάζω IP, και σίγουρα είναι άλλη του κινητού και άλλη του Imac. Και τα δύο είναι τεχνολογία Apple. Εχω διαφορετικό πάροχο κινητής και σταθερής.
isay Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δεν ξέρω να διαβάζω IP, και σίγουρα είναι άλλη του κινητού και άλλη του Imac. ... Εχω διαφορετικό πάροχο κινητής και σταθερής. Μονο απο τα 2 παραπάνω, μπορώ να σου πω σχεδόν με βεβαιότητα οτι ειναι φυσιολογικό αυτό που βλέπεις και δεν τιθεται θέμα σαφάλειας. Τεχνικά δε θα στο εξηγησω γιατί θα δυσκολευτείς να το καταλάβεις. Να ανησυχήσεις οταν δεις να εισαι συνδεμένη σε άλλη χώρα (*). (*) εφόσον βεβαια δε χρησιμοποιείς proxy ή vpn 1
astivi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Σε ευχαριστώ θερμά για την απάντηση! Όχι δε χρησιμοποιώ proxy ή vpn. Εμένα με ενδιαφέρει να μην τιθεται θέμα ασφάλειας, γιατί κόλλησα άσχημα με αυτό με τις περιοχές.
MindControl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Για να είσαι περισσότερο ασφαλείς στο κομμάτι του Facebook, ενεργοποίησε (και κάνε) τα παρακάτω:a. Two Factor Authenticationb. Βάλε ένα random email address ως Username πχ. [email protected] , ώστε να μην είναι προβλέψιμο, με σκοπό να ελαχιστοποιήσεις την διαδικασία κάποιος να μαντέψει το Username σου. c. Βάλε ένα PGP κλειδί στο Facebook, ώστε να reset-requests να είναι κρυπτογραφημένα, και να είναι τελείως άχρηστα σε αυτόν που θα πάει να ζητήσει Password-Reset για το Account σου.MindControl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα