kargo130 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Το προβλημα ειναι η καταντια του ελληνικου πρωταθληματος. Αμεση συνεπεια η νοβα δεν γουσταρει να πληρωσει πολλα χρηματα για να προβαλλει κατα κυριο λογο σκουπιδοαγωνες. Ο ελληνας φορολογουμενος/ερτ λεει οκ, εγω θα πληρωσω για να προβαλλω τους χειροτερους απο τους σκουπιδοαγωνες. Η νοβα λεει λιγοτερες ομαδες και playoff για πρωταθλητη. Καθε ομαδα δικο της συμβολαιο και παει και τελειωσε, η δικαιολογια οτι θα καταστραφουν οι μικροι ειναι ηλιθια μιας και ετσι και αλλιως οι περισσοτερες ειναι ομαδες δορυφοροι/εξαρτημενες. 1
Zerg13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Το προβλημα ειναι η καταντια του ελληνικου πρωταθληματος. Αμεση συνεπεια η νοβα δεν γουσταρει να πληρωσει πολλα χρηματα για να προβαλλει κατα κυριο λογο σκουπιδοαγωνες. Ο ελληνας φορολογουμενος/ερτ λεει οκ, εγω θα πληρωσω για να προβαλλω τους χειροτερους απο τους σκουπιδοαγωνες. Η νοβα λεει λιγοτερες ομαδες και playoff για πρωταθλητη. Καθε ομαδα δικο της συμβολαιο και παει και τελειωσε, η δικαιολογια οτι θα καταστραφουν οι μικροι ειναι ηλιθια μιας και ετσι και αλλιως οι περισσοτερες ειναι ομαδες δορυφοροι/εξαρτημενες. Και δεν ξέρω πως μπορούν να το κάνουν αυτό γιατι διαβάζω ότι όλοι εκτος ΠΑΟΚ ΠΑΟ έχουν υπογράψει μέχρι το 2019.
redykt Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 παιδια εχουμε τιποτα νεα για το τηλεοπτικο κομματι ;
phanispal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 6 γκολ σε επτά (7) αγώνες αυτή την αγωνιστική..
patrickdrd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 δυαδικό σύστημα ή αλλιώς όσα έβαλε η Σίτυ χθες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα