Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο πανω μερος, εκτος της κυριας οθονης, περιμενει κανεις μια δευτερη οθονη. Στο κατω μερος, αντιστοιχου μεγεθους, δεν περιμενει κανεις τιποτα. Μαυρο κενο, αχρηστο. Κοιτωντας τη συσκευη συνολικα, η υλοποιηση της θυμιζει ευτυχισμενο 2015-αρχες 2016, αμεση η συγκριση ομοιοτητας με το LG G5, εκεινο το αριστουργημα αθλιοτητας που καταδικαστηκε εκκωφαντικά στην αγορα. Οποτε, τι σκεφτηκαν οι ιθυνοντες της LG παραγοντας αυτο, μου προκαλει μονο αποριες, αν οχι απεχθεια.

Δημοσ.

Όμορφο είναι . Αν πέσει (αρκετά) η τιμή θα το κοιτάξω. Το fingerprint sensor θα ήταν καλύτερο μπροστά όμως. Χώρος υπάρχει. 

Και όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, όντως μοιάζει λίγο στο Ζ10. 

Δημοσ.

LOL - δεν με αφηνει να βαλω το λινκ ο διαχειριστης...

Ψαξε google - dealbet . gr iphone 7. 2400 κομματια πουληθηκαν!

Το ειχε διαφημιση και η TV

οποιος προλαβε - αλλα παντα ξαναβγαινουν!

2400 μπορεί να πουλήθηκαν, αλλά πόσοι παρέλαβαν; 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω γιατι το βλεπω μια χαρα?

Ωραια specs, καταπληκτικη καμερα, οπως ολα τα LG, κτλ κτλ.

Μια χαρα τα παει η LG.

Και απο τιμες ειναι κουκλα!

Δεν μιλαμε για ονομαστικες ομως! Αραξτε...

Δωστε λιγο χρονο! Το iphone7 το δινουν 450 καινουριο πλεον! 

Και για να ειμαστε σε ολα δικαιοι - τα κινητα ειναι ενα κομματι γυρω απο τις εταιριες αυτες (Samsung και LG). Δεν μπαινουν στην ιδια κατηγορια με τις υπολοιπες εταιριες που κατασκευαζουν μονο κινητα, οπως HTC κλτ.

Και για αυτο το λογο μπορουν και κανουν μ****** και τις υποστηριζουν.

---

Ωραιο και δυνατο το S8. To εδωσα πανω στη βδομαδα και πηρα το G6. Οταν η εταιρια (samsung) σου πεταει το μπαλακι και σου λεει στην ουσια "Ας μην εκανες update!" μαζι με "αν κανεις downgrade θα χασεις εγγυηση!" και οι λογοι ειναι καθαρα ιατρικοι, τι σοι εταιρια ειναι?

Οχι απλα δεν μετανιωνω - Για παντα LG απο δω και περα!

ΠΣ. Πρωην κατοχος πολλων κινητων εκ των οποιων 1+3T, iphone, S8, Note4, Sony Z5, Passport, ZenFone 3 και πολλα αλλα. Τα καλυτερα μου ηταν το LG G4, v10, G5 και G6!

Για τα δικα μου κριτηρια παντα ε...

Ολα ειναι επιλογες. Οπως λεει ο φιλος πιο πανω στη συγκριση του με το v20 εχει δικιο. Καποιος ομως θελει μικροτερη οθονη. Καποιος οχι. Αλλος θελει ομορφια και δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο (εξαιρετικα υποκοιμενικο κριτηριο). Αλλος δεν παιρνει 1+ γιατι δεν εχει SD slot.  Δεν ειναι λαθος ενα iphone η ενα Lg η ενα Samsung. Επιλογη ειναι.

450 το 7 ΠΟΥ;

επισης το αν κανεις downgrade και ας μην εκανες Update και λοιπα ειναι παπατζες και το ξερουμε ολοι πολλοι καλα...

ολες οι εταιριες σε αυτα τα λεφτα τα ιδια πουλανε, με ενα χαρακτηριστικο παραπανω η μια απο την αλλη. διαλεγεις εταιρια και πας. εκτος απο apple, εκει ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...