Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H LG ανακοίνωσε αθόρυβα το νέο Q8, που ουσιαστικά αποτελεί ένα “V20 mini” σχεδόν από κάθε άποψη.

Μπορεί να μην διαθέτει την μακρόστενη 18:9 οθόνη του Q6, έχει όμως μία οθόνη Quantum IPS 5,2 ιντσών ανάλυσης WQHD (2560 x 1440 pixels, 564ppi, 500nits φωτεινότητα) αλλά και δευτερεύουσα οθόνη (160 x 1040 pixels) δίπλα από την εμπρόσθια κάμερα.

Η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass 4. Το πίσω μέρος επίσης μοιάζει αρκετά με το V20 και βεβαίως διαθέτει διπλή κύρια κάμερα. Το νέο LG Q8 είναι μία αρκετά ισχυρή συσκευή, και στο εσωτερικό του βρίσκουμε το Qualcomm Snapdragon 820 SoC –μπορεί να μην είναι τόσο καλό όσο το Snapdragon 821 που βρίσκεται στο G6, ωστόσο είναι προτιμότερο από το Snapdragon 435 του Q6.

Η συσκευή εξοπλίζεται με 4GB RAM, 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου –μέσω microSD έως και κατά 256GB- και εξοπλίζεται με Quad DAC. Το σώμα του επίσης είναι μεταλλικό και μπορεί να αντέξει σε απροσεξίες με το νερό (καλύπτει τις προδιαγραφές IP67).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels με wide σύστημα φακών (120-degree) ενώ η διπλή κύρια κάμερα, βασίζεται σε δύο αισθητήρες, έναν στα 13 Megapixels (1/2.6”, 1.12µm, f/1.8) και έναν στα 8,0 Megapixels (1/4”, 1.12µm) που βρίσκεται πίσω από ένα ευρυγώνιο σύστημα φακών (135-degree/10mm, f/2.4).

Η κύρια κάμερα διαθέτει OIS (οπτική σταθεροποίηση εικόνας) και μπορεί να τραβήξει βίντεο ανάλυσης 4K (2160p). Το LG Q8 πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το μήνα, ωστόσο η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακόμη το κόστος του.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Θα είχε χώρο να είναι το δακτυλικό αποτύπωμα μπροστά, στο "πηγούνι" της συσκευής. Επίσης σχεδιαστικά κάτι του λείπει για να το κάνει συναρπαστικό. Από σπεκς οκ. 

Δημοσ.

Το bezel χτυπησε κοκκινο, ιδιες διαστασεις με s8 και 0,6" μικροτερη οθονη. Κατα τα αλλα ωραια specs και υψηλη τιμη.

Δημοσ.

Για αυτό το λόγο η LG πηγαίνει σούπερ σε όλο το κόσμο.

Από μ@μ@κια σε μ@μ@κια έχουν χάσει τη μπάλα και το μέτρημα οι τύποι.

• Like 1
Δημοσ.

Ισως, επειδή είναι κορεάτικη εταιρεία να την λυπάται η Samsung και που και που να της σφηράει και κάτι.

Δεν εξηγείται αλλιώς!

Δημοσ.

Εβαζε καλη υποψηφιοτητα να ηταν το επομενο κινητο μου μεχρι την τελευταια γραμμη των χαρακτηριστικων...

Non-removable Li-Ion 3000 mAh battery Του V20 βγαινει και για αυτο το κανει το πιο πληρες τηλεφωνο της αγορας...

Δημοσ.

κριμα, καποιες εταιριες οπως LG/samsung/htc δεν ξερουν ποιον ανταγωνιζονται, κ υπονομευουν τον εαυτο τους με τις τιμες τους (και το support εν μερη).

Δημοσ.

Εγω γιατι το βλεπω μια χαρα?

Ωραια specs, καταπληκτικη καμερα, οπως ολα τα LG, κτλ κτλ.

Μια χαρα τα παει η LG.

Και απο τιμες ειναι κουκλα!

Δεν μιλαμε για ονομαστικες ομως! Αραξτε...

Δωστε λιγο χρονο! Το iphone7 το δινουν 450 καινουριο πλεον! 

Και για να ειμαστε σε ολα δικαιοι - τα κινητα ειναι ενα κομματι γυρω απο τις εταιριες αυτες (Samsung και LG). Δεν μπαινουν στην ιδια κατηγορια με τις υπολοιπες εταιριες που κατασκευαζουν μονο κινητα, οπως HTC κλτ.

Και για αυτο το λογο μπορουν και κανουν μ****** και τις υποστηριζουν.

---

Ωραιο και δυνατο το S8. To εδωσα πανω στη βδομαδα και πηρα το G6. Οταν η εταιρια (samsung) σου πεταει το μπαλακι και σου λεει στην ουσια "Ας μην εκανες update!" μαζι με "αν κανεις downgrade θα χασεις εγγυηση!" και οι λογοι ειναι καθαρα ιατρικοι, τι σοι εταιρια ειναι?

Οχι απλα δεν μετανιωνω - Για παντα LG απο δω και περα!

ΠΣ. Πρωην κατοχος πολλων κινητων εκ των οποιων 1+3T, iphone, S8, Note4, Sony Z5, Passport, ZenFone 3 και πολλα αλλα. Τα καλυτερα μου ηταν το LG G4, v10, G5 και G6!

Για τα δικα μου κριτηρια παντα ε...

Ολα ειναι επιλογες. Οπως λεει ο φιλος πιο πανω στη συγκριση του με το v20 εχει δικιο. Καποιος ομως θελει μικροτερη οθονη. Καποιος οχι. Αλλος θελει ομορφια και δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο (εξαιρετικα υποκοιμενικο κριτηριο). Αλλος δεν παιρνει 1+ γιατι δεν εχει SD slot.  Δεν ειναι λαθος ενα iphone η ενα Lg η ενα Samsung. Επιλογη ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

ωραιο αλλα το κανονικο κοστιζει 380ευρω τωρα

Πού το είδες; Νομίζω ότι είναι εκτός κυκλοφορίας πλέον.

Δημοσ.

Εγω γιατι το βλεπω μια χαρα?

Ωραια specs, καταπληκτικη καμερα, οπως ολα τα LG, κτλ κτλ.

Μια χαρα τα παει η LG.

Και απο τιμες ειναι κουκλα!

Δεν μιλαμε για ονομαστικες ομως! Αραξτε...

Δωστε λιγο χρονο! Το iphone7 το δινουν 450 καινουριο πλεον!

Και για να ειμαστε σε ολα δικαιοι - τα κινητα ειναι ενα κομματι γυρω απο τις εταιριες αυτες (Samsung και LG). Δεν μπαινουν στην ιδια κατηγορια με τις υπολοιπες εταιριες που κατασκευαζουν μονο κινητα, οπως HTC κλτ.

Και για αυτο το λογο μπορουν και κανουν μ****** και τις υποστηριζουν.

---

Ωραιο και δυνατο το S8. To εδωσα πανω στη βδομαδα και πηρα το G6. Οταν η εταιρια (samsung) σου πεταει το μπαλακι και σου λεει στην ουσια "Ας μην εκανες update!" μαζι με "αν κανεις downgrade θα χασεις εγγυηση!" και οι λογοι ειναι καθαρα ιατρικοι, τι σοι εταιρια ειναι?

Οχι απλα δεν μετανιωνω - Για παντα LG απο δω και περα!

ΠΣ. Πρωην κατοχος πολλων κινητων εκ των οποιων 1+3T, iphone, S8, Note4, Sony Z5, Passport, ZenFone 3 και πολλα αλλα. Τα καλυτερα μου ηταν το LG G4, v10, G5 και G6!

Για τα δικα μου κριτηρια παντα ε...

Ολα ειναι επιλογες. Οπως λεει ο φιλος πιο πανω στη συγκριση του με το v20 εχει δικιο. Καποιος ομως θελει μικροτερη οθονη. Καποιος οχι. Αλλος θελει ομορφια και δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο (εξαιρετικα υποκοιμενικο κριτηριο). Αλλος δεν παιρνει 1+ γιατι δεν εχει SD slot. Δεν ειναι λαθος ενα iphone η ενα Lg η ενα Samsung. Επιλογη ειναι.

ναι 450 ευρώ το iphone 7 τι ώρα.... http://www.skroutz.gr/s/9783213/Apple-iPhone-7-32GB.html
  • Like 1
Δημοσ.

ναι 450 ευρώ το iphone 7 τι ώρα.... http://www.skroutz.gr/s/9783213/Apple-iPhone-7-32GB.html

LOL - δεν με αφηνει να βαλω το λινκ ο διαχειριστης...

Ψαξε google - dealbet . gr iphone 7. 2400 κομματια πουληθηκαν!

Το ειχε διαφημιση και η TV

οποιος προλαβε - αλλα παντα ξαναβγαινουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...