Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε δηλαδή σημαντικότατο λογο,. Καλη υπομονή

Σημαντικό γιά τα κέρδη του οπαπ,είναι απαραίτητη η καλή και γρήγορη γραμμή γιά να βάλει τα νέα μηχανήματα.Ένα σου λέω μόνο και κλείνω γιατί κούρασα.παίρνει όλο το χωριό τηλέφωνο γιά πρόβλημα στο ιντερνετ και δεν έρχεται κανένας,παίρνει ο πράκτορας του οπάπ και ως διά μαγείας εμφανίζονται 2 αυτοκίνητα του οτε,το ένα μετράει τα μηχανήματα και το άλλο κοιτάζει τις κολώνες.

• Like 1
Δημοσ.

Ε αφου ξέρεις καλύτερα, δεν εχω λόγω να δώσω αλλες απαντησεις. 

δεν ξέρω καλύτερα,λέω αυτό που ζώ καθημερινά.Συμφώνησα μαζί σου ότι θα έπρεπε να απευθυνθώ στο Δήμο αλλά αυτοί είναι άσχετοι.το κ.ε.π δεν είχε ιντερνετ όλη τη βδομάδα που μας πέρασε!!

• Like 1
Δημοσ.

Α ρε Ελλαδάρα στο μεγαλείο σου, μόνο όταν υπάρχει συμφέρον κινητοποιούνται οι φορείς.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουν. Και γιατί δεν το κάνει; Τόσες συνδέσεις έχει στο χωριό.

Γιατί -μέχρι τώρα τουλάχιστον-, και δεδομένου των συνθηκών, δεν τον συμφέρει να το κάνει σύμφωνα με το επιχειρηματικό του πλάνο. Πιθανόν να αλλάξει αυτό βέβαια.

Εχεις απόλυτο δίκιο.Πιστευω ότι θα μας αναβαθμίσουν τελικά γιά ένα και μόνο λόγο,έχουμε πρακτορείο οπαπ!!!Ευχαριστώ γιά τις απαντήσεις.

Μπα..

το πρακτορείο οπαπ έχει μισθωμένη ήδη. Εάν δεν έχει, πες του χαιρετίσματα.

Σε κάθε περίπτωση, όχι, δεν θα γίνει (προφανώς) ποτέ κάτι μόνο και μόνο διότι είναι πρακτορείο οπαπ (ή whatever) που ζητάει απλά μια best effort υπηρεσία.

Σημαντικό γιά τα κέρδη του οπαπ,είναι απαραίτητη η καλή και γρήγορη γραμμή γιά να βάλει τα νέα μηχανήματα.Ένα σου λέω μόνο και κλείνω γιατί κούρασα.παίρνει όλο το χωριό τηλέφωνο γιά πρόβλημα στο ιντερνετ και δεν έρχεται κανένας,παίρνει ο πράκτορας του οπάπ και ως διά μαγείας εμφανίζονται 2 αυτοκίνητα του οτε,το ένα μετράει τα μηχανήματα και το άλλο κοιτάζει τις κολώνες.

Ο οπαπ έχει ήδη μισθωμένη. Εάν δεν έχει τότε είναι τραγικός πες του.

Επίσης, και σε διαβεβαιώνω γι' αυτό, δεν πρόκειται από την cosmote να κάνουν το χατήρι κανενός οπαπ (επειδή απλά είναι ο οπαπ και θέλει να βάλει μια best effort υπηρεσία και θα πληρώνει όσο το 15χρονο που παίζει online παιχνίδια). Άλλο εάν ζητήσει μισθωμένη ή υπηρεσία με εγγυημένο uptime και sla.

Α ρε Ελλαδάρα στο μεγαλείο σου, μόνο όταν υπάρχει συμφέρον κινητοποιούνται οι φορείς.

Μία ιδιωτική εταιρία προφανώς και θα κοιτάξει το συμφέρον της. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό.

Δημοσ.

Γιατί -μέχρι τώρα τουλάχιστον-, και δεδομένου των συνθηκών, δεν τον συμφέρει να το κάνει σύμφωνα με το επιχειρηματικό του πλάνο. Πιθανόν να αλλάξει αυτό βέβαια.

Μπα..

το πρακτορείο οπαπ έχει μισθωμένη ήδη. Εάν δεν έχει, πες του χαιρετίσματα.

Σε κάθε περίπτωση, όχι, δεν θα γίνει (προφανώς) ποτέ κάτι μόνο και μόνο διότι είναι πρακτορείο οπαπ (ή whatever) που ζητάει απλά μια best effort υπηρεσία.

Ο οπαπ έχει ήδη μισθωμένη. Εάν δεν έχει τότε είναι τραγικός πες του.

Επίσης, και σε διαβεβαιώνω γι' αυτό, δεν πρόκειται από την cosmote να κάνουν το χατήρι κανενός οπαπ (επειδή απλά είναι ο οπαπ και θέλει να βάλει μια best effort υπηρεσία και θα πληρώνει όσο το 15χρονο που παίζει online παιχνίδια). Άλλο εάν ζητήσει μισθωμένη ή υπηρεσία με εγγυημένο uptime και sla.

Μία ιδιωτική εταιρία προφανώς και θα κοιτάξει το συμφέρον της. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό.

Υποτίθεται ότι ο ΟΠΑΠ έχει συμφωνία με τον ΟΤΕ γιά υποστήριξη ολων των πρακτορείων του.Αυτά που μου ειπές(τους ειδικους ορους),δεν τα καταλαβαίνω, δεν είμαι γνώστης.Anyway,άνοιξα το θέμα όχι γιά να βρω τρόπο να γίνει αναβάθμιση,αλλά να μου πει κάποιος γνώστης πως θα λυθεί το πρόβλημα. Μιλάμε λοιπόν γιά λύση ενός προβλήματος που υπάρχει στη περιοχή, προφανώς και σε πολλές άλλες περιοχές.Απαντήσεις τύπου είναι ιδιωτική εταιρία και κοιτάζει το συμφέρον της δεν ισχύουν σε αυτή τη περίπτωση.
Δημοσ.

Υποτίθεται ότι ο ΟΠΑΠ έχει συμφωνία με τον ΟΤΕ γιά υποστήριξη ολων των πρακτορείων του.Αυτά που μου ειπές(τους ειδικους ορους),δεν τα καταλαβαίνω, δεν είμαι γνώστης.Anyway,άνοιξα το θέμα όχι γιά να βρω τρόπο να γίνει αναβάθμιση,αλλά να μου πει κάποιος γνώστης πως θα λυθεί το πρόβλημα. Μιλάμε λοιπόν γιά λύση ενός προβλήματος που υπάρχει στη περιοχή, προφανώς και σε πολλές άλλες περιοχές.Απαντήσεις τύπου είναι ιδιωτική εταιρία και κοιτάζει το συμφέρον της δεν ισχύουν σε αυτή τη περίπτωση.

Σου απάντησα ήδη αλλά μάλλον δεν σου άρεσε η απάντηση μου.

"Γιατί -μέχρι τώρα τουλάχιστον-, και δεδομένου των συνθηκών, δεν τον συμφέρει να το κάνει σύμφωνα με το επιχειρηματικό του πλάνο. Πιθανόν να αλλάξει αυτό βέβαια."

Υποτίθεται ότι ο ΟΠΑΠ έχει συμφωνία με τον ΟΤΕ γιά υποστήριξη ολων των πρακτορείων του.

Και επειδή γνωρίζω ακριβώς τι συμφωνία έχουν, αυτή δεν αφορά best effort υπηρεσία (όπως το adsl ή vdsl) αλλά υπηρεσία με sla.

Δημοσ.

Οχι,τη σωστή απάντηση την πήρα απο ενα φίλο πιό πριν που λέει ότι χρειάζεται ένα ενεργό kv γιά να λυθεί το πρόβλημα. Όλα τα άλλα είναι απλά μία συζήτηση.

Δημοσ.

Οχι,τη σωστή απάντηση την πήρα απο ενα φίλο πιό πριν που λέει ότι χρειάζεται ένα ενεργό kv γιά να λυθεί το πρόβλημα. Όλα τα άλλα είναι απλά μία συζήτηση.

Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε μου φαίνεται.

Επένδυση θα κάνει μόνο αν δει -σύμφωνα με το επιχειρηματικό του πλάνο- ότι τον συμφέρει.

Το αν τον συμφέρει ή όχι να το κάνει, πίστεψε με, δεν το γνωρίζεις. Και ακόμη κι εγώ, που πιθανόν να το γνωρίζω (με βάση τα δεδομένα που δίνεις), κρατάω μικρό καλάθι.

Υπομονή να κάνετε, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Επίσης θα ρωτούσα τι κάνει ο Δήμος για τους δημότες του αλλά θα γίνω "κακός"..

Δημοσ.

Δεν θα γίνεις κακός, έτσι είναι όπως τα λες.Σου εξηγώ όμως ότι δεν πρόκειται γιά αναβάθμιση, πρόκειται γιά <<βλάβη>>.Έχει δώσει 100 συνδέσεις και πιάνουν οι 20.Αφού δεν γίνεται γιατί δίνει γραμμές και μάλιστα voip;Αυτό δεν έχει να κάνει με κανενα επιχειρηματικό πλάνο.

Δημοσ.

Δύσκολα θα ασχοληθεί με ένα χωριό που έχει 100 συνδέσεις και πιάνουν (έστω με χάλια συνθήκες) ίντερνετ. Προτιμά να δείχνει το "κοινωνικό" του πρόσωπο δίνοντας ένα αντίστοιχο ίντερνετ σε περιοχές που δεν υπάρχει καθόλου. Δυστυχώς μην περιμένεις να γίνει κάτι, γιατί στατιστικά δεν θα γίνει. Παίρνει μήνες ένα πλάνο για επέκταση δικτύου σε Αθήνα, Θεσσαλονική (μιλάω για κέντρο, ούτε καν προάστια), πόσο μάλλον σε ένα χωριό.

Δεν είναι βλάβη. Βλάβη θα ήταν αν είχε πέσει κάποια κολόνα, αν είχε πιάσει υγρασία η πόρτα στο kv κλπ. Τώρα απλά αυτά είναι τα δεδομένα. Παράπονα και κινητοποίηση ίσως βοηθούσε, αλλά δεν ξέρω πόσους από τους 100 πελάτες τους ενδιαφέρει όντως.

Κάντε όσοι ενδιαφέρεστε άπο ένα στοχευμένο παράπονο στο 13888, δεν χάνετε κάτι. 

Δημοσ.

Δύσκολα θα ασχοληθεί με ένα χωριό που έχει 100 συνδέσεις και πιάνουν (έστω με χάλια συνθήκες) ίντερνετ. Προτιμά να δείχνει το "κοινωνικό" του πρόσωπο δίνοντας ένα αντίστοιχο ίντερνετ σε περιοχές που δεν υπάρχει καθόλου. Δυστυχώς μην περιμένεις να γίνει κάτι, γιατί στατιστικά δεν θα γίνει. Παίρνει μήνες ένα πλάνο για επέκταση δικτύου σε Αθήνα, Θεσσαλονική (μιλάω για κέντρο, ούτε καν προάστια), πόσο μάλλον σε ένα χωριό.

Δεν είναι βλάβη. Βλάβη θα ήταν αν είχε πέσει κάποια κολόνα, αν είχε πιάσει υγρασία η πόρτα στο kv κλπ. Τώρα απλά αυτά είναι τα δεδομένα. Παράπονα και κινητοποίηση ίσως βοηθούσε, αλλά δεν ξέρω πόσους από τους 100 πελάτες τους ενδιαφέρει όντως.

Κάντε όσοι ενδιαφέρεστε άπο ένα στοχευμένο παράπονο στο 13888, δεν χάνετε κάτι.

Λογικό είναι και το καταλαβαίνω να μην ασχοληθεί με κάθε χωριό. Όλοι ενδιαφέρονται αλλά κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί,άλλωστε η πλειοψηφία έχει ίντερνετ μόνο γιά το facebook.Εγώ πάλι είμαι από τους <<τυχερους>>,μένω στην κοντινή προς το κεντρο του οτε πλευρά του χωριού, πιάνω 7 και με λίγο πείραγμα στο snr πάω 9,5.Συμπέρασμα, διαμαρτυρία στο δήμαρχο και ζητάμε να μπει ενεργό kv δίπλα στο υπάρχον.Ευχαριστώ πολύ γιά τις απαντήσεις σας.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας παιδιά.Μαθαίνω τώρα ότι πριν 2-3 μέρες είχε έρθει μία ομάδα 7-8 ατόμων στο χωριό και γύρισαν όλο το χωριό από το πρωί ως το βράδυ, κοίταζαν σπίτια,κολώνες κτλ.Δυστυχώς έλειπα γιά να τους ρωτήσω τι κάνουν αλλά είπαν ότι ήταν από την wind γιά το ίντερνετ. Τι λέτε να παίζει εσείς οι γνώστες;

Edit

Άκυρο,ήταν γιά το Simple-Fi της wind.Πήγανε σε όλα τα σπίτια.

Επεξ/σία από pier88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...