pier88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Βρίσκομαι σε χωριό της επαρχίας 500 κατοίκων.Υπάρχει ίντερνετ cosmote τα τελευταία 5 χρόνια,οι ταχύτητες τραγικές,7 ο καλύτερος 4 με αποσυνδέσεις οι υπόλοιποι.Τωρα ο ΟΤΕ μάλιστα παρά το προβλημα της ταχύτητας και των συνεχόμενων αποσυνδέσεων δίνει voip υποχρεωτικά.Το πρόβλημα απ' ότι έχω καταλάβει είναι ότι το κέντρο είναι σε άλλο χωριό που βρίσκεται 2,5-3χλμ μακρυά.Ήθελα να ρωτησω τι θα μπορούσε να γίνει σε αυτή την περίπτωση ώστε να καλυτερέψουν οι ταχύτητες.
jeep13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Στο χωριο μου 50 κατοικων, πιανουν τα 5-6 ατομα που εχουν, 20αρια. Το σπιτι μου, που ειναι ενα χιλιομετρο με καλωδιο παλι πιανει 20. Θα μπορουσες, αν εχεις καποιο γνωστο στο αλλο χωριο, να βαλεις 2 nanostation, ωστε να σου στελνει απο εκει σημα.
pier88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Στο χωριο μου 50 κατοικων, πιανουν τα 5-6 ατομα που εχουν, 20αρια. Το σπιτι μου, που ειναι ενα χιλιομετρο με καλωδιο παλι πιανει 20. Θα μπορουσες, αν εχεις καποιο γνωστο στο αλλο χωριο, να βαλεις 2 nanostation, ωστε να σου στελνει απο εκει σημα. Ίσως δεν το εξήγησα καλά,Η απορία μου είναι τι μπορεί να γίνει από τον οτε συνολικά όχι ατομικά.
SaFiS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Αν δεν βάλει ενεργό KV (καμπίνα xDSL τεχνολογίας) στο χωριό σου, ώστε να μικρύνει στην ουσία η απόσταση από το γειτονικό Α/Κ, δεν μπορεί να γίνει τίποτα καλύτερο...
pier88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Αν δεν βάλει ενεργό KV (καμπίνα xDSL τεχνολογίας) στο χωριό σου, ώστε να μικρύνει στην ουσία η απόσταση από το γειτονικό Α/Κ, δεν μπορεί να γίνει τίποτα καλύτερο...Κι εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουν. Και γιατί δεν το κάνει; Τόσες συνδέσεις έχει στο χωριό.
andreapaog328 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Κι εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουν. Και γιατί δεν το κάνει; Τόσες συνδέσεις έχει στο χωριό. γιατι θελει λεφτα. γιατι αν το κανει στο χωριο σου θα πρεπει να το κανει και στο δικο μου. καααααποια στιγμη θα γινει.
pier88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 γιατι θελει λεφτα. γιατι αν το κανει στο χωριο σου θα πρεπει να το κανει και στο δικο μου. καααααποια στιγμη θα γινει.Θα γίνει η θα μείνουμε να κοιτάμε τους άλλους;
isay Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Θα γίνει η θα μείνουμε να κοιτάμε τους άλλους; Οταν γίνει θα το μάθετε, μεχρι τοτε κοιτάτε τους άλλους. Εδω δεν εχουν γίνει ακομα αναβαθμίσεις σε άλλες περιοχές που εχουν δυνητικά χιλιάδες πελάτες και λες να συμφερει να πληρώσουν εγκατασταση γραμμής και καφαο για ενα χωριο; Εδω περιοχές στην Καλλιθεα Αθήνας, στον Πειραιά, στη Σαλονίκη, έχουν ταχυτητες 5-9. Υπομονή και κάποια στιγμή θα το κάνουν. Υπομονή. Μπορείς βεβαια να διοργανώσεις ένα συλλογο να κάνετε μαζικά αιτήσεις για vdsl και οταν μαζευτουν αρκετές αιτήσεις θα ρίξουν μια ματιά στην περιοχή σας.
pier88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Οταν γίνει θα το μάθετε, μεχρι τοτε κοιτάτε τους άλλους. Εδω δεν εχουν γίνει ακομα αναβαθμίσεις σε άλλες περιοχές που εχουν δυνητικά χιλιάδες πελάτες και λες να συμφερει να πληρώσουν εγκατασταση γραμμής και καφαο για ενα χωριο; Εδω περιοχές στην Καλλιθεα Αθήνας, στον Πειραιά, στη Σαλονίκη, έχουν ταχυτητες 5-9. Υπομονή και κάποια στιγμή θα το κάνουν. Υπομονή. Μπορείς βεβαια να διοργανώσεις ένα συλλογο να κάνετε μαζικά αιτήσεις για vdsl και οταν μαζευτουν αρκετές αιτήσεις θα ρίξουν μια ματιά στην περιοχή σας. [/quote Οκ όλα αυτά αλλά δεν είναι ίδια περίπτωση. Δεν θέλουμε τρελές ταχύτητες,θέλουμε ότι έχουμε να λειτουργεί και δεν νομίζω οτι ολόκληρος ΟΤΕ κολλάει σε ενα καφαο που χρειαζεται.
isay Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 pier88 ο οτε ειναι ιδιωτική εταιρεία και κάνει κινήσεις που πατάνε στην ισορροπία ελάχιστο κοστος - μεγιστο κέρδος. Δεν κολλάει σε ένα καφαο, απλά δεν τον ενδιαφερει το ενα καφαο να μπει τωρα. Τώρα τρέχουνε να συνδεσουν τις νεες καμπινες vdsl που εχουν αναβαθμίσει σε πολλές περιοχές της Ελλάδος, μετα θα πέσουν με τα μουτρα να πουλήσουν vdsl και ote tv και μολις μαζευτουν αρκετά λεφτα θα δουν τι άλλες αναβαθμίσεις θα κάνουν. Αν θελετε να πιέσετε καταστάσεις, βρείτε τους τοπικους αρχοντες (δημαρχους, βουλευτες) στειλτε επιστολές (μαζικά) και ζητείστε αναβαθμίσεις. Αυτοί εχουν τα κονε και τις γνωριμίες να επιταχύνουν τα πραγματα. Αν περιμενετε να σας λυπηθει ο οτε, θα περιμενετε πολύ περισσότερο 2
pier88 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 pier88 ο οτε ειναι ιδιωτική εταιρεία και κάνει κινήσεις που πατάνε στην ισορροπία ελάχιστο κοστος - μεγιστο κέρδος. Δεν κολλάει σε ένα καφαο, απλά δεν τον ενδιαφερει το ενα καφαο να μπει τωρα. Τώρα τρέχουνε να συνδεσουν τις νεες καμπινες vdsl που εχουν αναβαθμίσει σε πολλές περιοχές της Ελλάδος, μετα θα πέσουν με τα μουτρα να πουλήσουν vdsl και ote tv και μολις μαζευτουν αρκετά λεφτα θα δουν τι άλλες αναβαθμίσεις θα κάνουν.Δεκτά όλα αυτά αλλά δεν τον νοιάζει αν ένα ολόκληρο χωριό,ας πούμε 100 συνδέσεις, δεν έχει όχι γρηγορο ίντερνετ αλλά τώρα με το voip ούτε τηλέφωνο. Γιατί υποχρεώνει γιά voip τότε αφού δεν μπορεί να το υποστηρίξει; Να ξέρεις ότι τα χωριά της επαρχίας που είναι μονοπώλιο ο ΟΤΕ πληρώνουν πολλά περισότερα για adsl από ότι στην πόλη γιά vdsl.Αν θελετε να πιέσετε καταστάσεις, βρείτε τους τοπικους αρχοντες (δημαρχους, βουλευτες) στειλτε επιστολές (μαζικά) και ζητείστε αναβαθμίσεις. Αυτοί εχουν τα κονε και τις γνωριμίες να επιταχύνουν τα πραγματα. Αν περιμενετε να σας λυπηθει ο οτε, θα περιμενετε πολύ περισσότεροΣε αυτό Συμφωνώ απόλυτα αλλά δεν γίνεται γιατί κανείς δε γνωρίζει το θέμα. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Σου λένε τα παιδιά τι πρεπει να γινει τ μπορεις να κανεις και εσύ τους λες ναι αλλα και δεκτά αλλα κλπ. Τι θες να γινει; να μπει ο CEO του ΟΤΕ στο ινσομνια και να πει "να μια τρομερή επιχειρηματική κινηση";
pier88 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Τα παιδιά τα άκουσα με μεγάλη προσοχή κ ευχαριστηση και κάναμε μία συζήτηση,εσύ τι ζοριζεσαι,δεν κατάλαβα. 1
isay Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δεκτά όλα αυτά αλλά δεν τον νοιάζει αν ένα ολόκληρο χωριό,ας πούμε 100 συνδέσεις, δεν έχει όχι γρηγορο ίντερνετ αλλά τώρα με το voip ούτε τηλέφωνο. Γιατί υποχρεώνει γιά voip τότε αφού δεν μπορεί να το υποστηρίξει; Να ξέρεις ότι τα χωριά της επαρχίας που είναι μονοπώλιο ο ΟΤΕ πληρώνουν πολλά περισότερα για adsl από ότι στην πόλη γιά vdsl. Σε αυτό Συμφωνώ απόλυτα αλλά δεν γίνεται γιατί κανείς δε γνωρίζει το θέμα. pier αν δεν σπάσεις αυγα, ομελέτα δεν κάνεις. Σου υπέδειξα τι πρεπει να κάνεις/κανετε. Αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς, ειναι ανουσιο να συνεχίζεται η κουβέντα, οποτε κάθεστε και τους βλέπετε και κάνετε υπομονή.
pier88 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 pier αν δεν σπάσεις αυγα, ομελέτα δεν κάνεις. Σου υπέδειξα τι πρεπει να κάνεις/κανετε. Αν δεν θέλεις ή δεν μπορείς, ειναι ανουσιο να συνεχίζεται η κουβέντα, οποτε κάθεστε και τους βλέπετε και κάνετε υπομονή. Εχεις απόλυτο δίκιο.Πιστευω ότι θα μας αναβαθμίσουν τελικά γιά ένα και μόνο λόγο,έχουμε πρακτορείο οπαπ!!!Ευχαριστώ γιά τις απαντήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα