totem_lost Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Όποιος έχει κάτι άλλο εκτός από κινεζιά το κάνει για μούρη... μήπως είσαι λίγο συμπλεγματικός; Όπως είπα νωρίτερα το πρόβλημα ξεκίνησε και για εμένα και για πολύ κόσμο ακόμη από τη στιγμή που κάναμε upgrade σε nougat, προηγουμένως (και για περίπου ένα χρόνο) δεν είχα κάποιο πρόβλημα, χρειάζοταν μόνο μια φόρτιση το βράδυ. Οπότε από που συμπέρανες οτι φταίει η συσκευή που διάλεξα; Εχεις συσκευή που τρέχει nougat; Έχεις ιδία εμπειρία επί του θέματος;
saruman123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Υ.Γ Ως γνωστόν οι μεγάλες επιδόσεις και η αυτονομία δεν πάνε μαζί Όποιος έχει κάτι άλλο εκτός από κινεζιά το κάνει για μούρη... μήπως είσαι λίγο συμπλεγματικός; Όπως είπα νωρίτερα το πρόβλημα ξεκίνησε και για εμένα και για πολύ κόσμο ακόμη από τη στιγμή που κάναμε upgrade σε nougat, προηγουμένως (και για περίπου ένα χρόνο) δεν είχα κάποιο πρόβλημα, χρειάζοταν μόνο μια φόρτιση το βράδυ. Οπότε από που συμπέρανες οτι φταίει η συσκευή που διάλεξα; Εχεις συσκευή που τρέχει nougat; Έχεις ιδία εμπειρία επί του θέματος;Τα κινητά που έχω στην υπογραφή τα ειχα/έχω,αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περνάνε από τα χέρια μου διαφορά κινητά. Αν τα έγραφα και αυτά θα με περνάτε με τις πέτρες. Αυτή την στιγμή βλέπω αυτό εδώ
thomasG4 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Καμία σχέση με πραγματικότητα αυτά που γράφονται ότι η Nougat φταίει για το battery drain. Όταν είχα την 7.1.2 στο Nexus 5X δεν είχα κανένα πρόβλημα με battery drain. Τώρα έχω την 8.0, αλλά όπως είναι λογικό αφού ακόμα είναι σε beta φάση δεν έχει και την καλύτερη αυτονομία. @OP όταν έκανες αναβάθμιση σε nougat έκανες επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις όπως είναι και το σωστό μετά απο μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού;
totem_lost Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μετά από ένα upgrade σε OS πρέπει να κάνω ολόκληρο factory reset; Που υπάρχει αυτό γραμμένο; Δεν ξέρω αν συμβαίνει με όλες τις συσκευές (προφανώς όχι) αλλά το πρόβλημα του Nougat είναι γνωστό και σε χρήστες Samsung, Sony και OnePlus, ενδεικτικά: https://www.reddit.com/r/SonyXperia/comments/6d2t91/just_got_a_z5_dual_horrible_battery_drain_on/ https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s7-edge/771014-nougat-battery-drain-awful-need-help.html https://forums.oneplus.net/threads/battery-drain-problem-after-7-1-1-update.506751/ Να πάρω ξανά android device με το ρίσκο να έχω ξανά το πρόβλημα αυτό από την πρώτη μέρα; Αυτή την στιγμή βλέπω αυτό εδώ IMG_20170721_162940.jpg Τι εννοείς το βλέπεις; Το έχεις εσύ ο ίδιος;
thomasG4 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μετά από ένα upgrade σε OS πρέπει να κάνω ολόκληρο factory reset; Που υπάρχει αυτό γραμμένο; Δεν ξέρω αν συμβαίνει με όλες τις συσκευές (προφανώς όχι) αλλά το πρόβλημα του Nougat είναι γνωστό και σε χρήστες Samsung, Sony και OnePlus, ενδεικτικά: https://www.reddit.com/r/SonyXperia/comments/6d2t91/just_got_a_z5_dual_horrible_battery_drain_on/ https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s7-edge/771014-nougat-battery-drain-awful-need-help.html https://forums.oneplus.net/threads/battery-drain-problem-after-7-1-1-update.506751/ Να πάρω ξανά android device με το ρίσκο να έχω ξανά το πρόβλημα αυτό από την πρώτη μέρα; Τι εννοείς το βλέπεις; Το έχεις εσύ ο ίδιος; Αυτό είναι κοινή πρακτική ότι πρέπει να γίνεται factory reset όταν γίνεται εγκατάσταση καινούριου λειτουργικού. Δεν είναι απαραίτητο, αλλά χρειάζεται όταν δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Το 90% απο αυτά τα reports είναι λόγω του ότι δεν έχει γίνει reset και δεν έχει κάτσει καλά το update. Υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις και προγράμματα που με το update μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα (force close κλπ) και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας απο ότι πριν. Δεν είναι θέμα της Nougat, σε διαβεβαιώ. Κάθε φορά που βγαίνει καινούρια έκδοση Android τα ίδια υποτιθέμενα "προβλήματα" με battery drain βλέπουμε. Άμα κάνεις μια γύρα απο forums (πχ XDA) την περίοδο που βγήκε η Lollipop ή Marshmallow τα ίδια θα έβλεπες. Ολόκληρη Google που το λειτουργικό της κυκλοφορεί στο 85% των smartphone σήμερα δεν θα ρισκάριζε να έκανε τέτοιο λάθος. Και άμα υπήρχε τέτοιο πρόβλημα στην αρχική 7.0 μετά απο 1-2 μήνες max θα είχε διορθωθεί με update.
saruman123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μετά από ένα upgrade σε OS πρέπει να κάνω ολόκληρο factory reset; Που υπάρχει αυτό γραμμένο; Δεν ξέρω αν συμβαίνει με όλες τις συσκευές (προφανώς όχι) αλλά το πρόβλημα του Nougat είναι γνωστό και σε χρήστες Samsung, Sony και OnePlus, ενδεικτικά: https://www.reddit.com/r/SonyXperia/comments/6d2t91/just_got_a_z5_dual_horrible_battery_drain_on/ https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s7-edge/771014-nougat-battery-drain-awful-need-help.html https://forums.oneplus.net/threads/battery-drain-problem-after-7-1-1-update.506751/ Να πάρω ξανά android device με το ρίσκο να έχω ξανά το πρόβλημα αυτό από την πρώτη μέρα; Τι εννοείς το βλέπεις; Το έχεις εσύ ο ίδιος; Ναι θα το έχω για 1 εβδομάδα(δανεικό)Πόσο θες να το κρατήσω ...... Σου είπα ότι ο κάθε ένας ανάλογα με τις απαιτήσεις του παίρνει αυτό που του ταιριάζει. Αυτά που λέει ο @thomasG4 έχει δίκιο . Αν θες να πας για την εμπειρία σε IOS,ok πάω πάσο,να δεις και πως είναι και στην απέναντι όχθη.
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Διακρινω μια επιθετικοτητα.. Τεσπα παντως αυτονομια και μεγαλες επιδοσεις δεν πανε μαζι. Παντως εγω εχοντας δουλεψει και ios και android θεωρω πιο ευκολα για το μεσο χρηστη ειναι τα android.
saruman123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Διακρινω μια επιθετικοτητα.. Τεσπα παντως αυτονομια και μεγαλες επιδοσεις δεν πανε μαζι ?
totem_lost Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ναι θα το έχω για 1 εβδομάδα(δανεικό) Πόσο θες να το κρατήσω ...... Ο ψέμας ο ίδιος. Μου κρόπιαρες και τη φώτο ως απόδειξη; Τέσπα, πήγα και τσέκαρα μια γρήγορη τα iPhones. Στo 7 που πρότεινε ο Neg με χαλάει πολύ που δεν έχει headphone jack. Οπότε μου μένουν τα 6s και SE. Από οτι είδα από πλευράς specs είναι πολύ παρόμοια. Αν δεν έχει κανείς πρόβλημα με την 4αρα οθόνη, για ποιό λόγο να σκάσει τα +200 για το 6s; Χάνω κάτι εδώ;
saruman123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ο ψέμας ο ίδιος. Μου κρόπιαρες και τη φώτο ως απόδειξη; Γιατί σου είπα εγώ ότι η φωτό είναι αληθινή... ενδεικτική είναι.Δεν είπα ότι το κρατάω στα χέρια μου,να το. Εγώ σου έδειξα ποιο θα μου δώσουν με nougat. Δεν είμαι υποχρεωμένος ξέρεις . Σου εύχομαι να κάνεις μια καλή επιλογή και πιστεύω να σου βγει καλό αυτή τη φορά χωρίς με τα δικά σου δεδομένα, προβλήματα.
BlueBlade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Το θέμα είναι εύκολο, θες ένα λογισμικό το οποίο είναι ελεύθερο αλλά μπορεί εύκολα να παρουσιάσει μικροBugs, κολλήματα και και και; Τότε πας σε Android, θες λογισμικό το οποίο έρχεται όπως είναι από την μαμά εταιρία αλλά εσύ δεν έχεις καμία δυνατότητα να το φέρεις στα μέτρα σου αλλά με σχεδόν κανένα πρόβλημα και τεράστια υποστήριξη; Πας σε IOS Αυτά τα "Μην πας σε IOS είναι λάθος" είναι μπούρδες για συζήτηση πιτσιρικάδων του Γυμνασίου. Είναι καθαρά το τι προτιμάς εσύ. Στα του θέματος, Το Iphone 7 θα ήταν η καλύτερη σου επιλογή αυτήν την στιγμή και θα σε έβγαζε χαλαρά 3 χρόνια (και παραπάνω), το Headphone jack αν μου επιτρέπεις να ρωτήσω γιατί το θεωρείς τόσο πρόβλημα; Υπάρχει συγκεκριμένος αντάπτορας που έρχεται με το κινητό και κάνει την θύρα C σε headphone jack άρα είσαι καλυμμένη. Έτσι και αλλιώς στον δρόμο τι άλλο μπορεί να έχεις συνδεδεμένο και να σε εμποδίζει από το να συνδέσει τον αντάπτορα; Τώρα ανάμεσα σε 6s και SE μιλάμε για ουσιαστικά το ίδιο τηλέφωνο σε διαφορετικό σώμα, αν δεν έχεις θέμα με την 4αρα οθόνη τότε Go for it (δεν θα στο πρότεινα θα σου φανεί πολύ μικρή και θα σε κουράσει.) Το γιατί κοστίζει περισσότερο το 6s είναι φαντάζομαι επειδή έχει μερικά παραπάνω Features όπως καλύτερη μπαταρία, καλύτερη μπροστινή κάμερα, 3d touch τεχνολογία κτλ.
totem_lost Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Το Iphone 7 θα ήταν η καλύτερη σου επιλογή αυτήν την στιγμή και θα σε έβγαζε χαλαρά 3 χρόνια (και παραπάνω), το Headphone jack αν μου επιτρέπεις να ρωτήσω γιατί το θεωρείς τόσο πρόβλημα; Υπάρχει συγκεκριμένος αντάπτορας που έρχεται με το κινητό και κάνει την θύρα C σε headphone jack άρα είσαι καλυμμένη. Έτσι και αλλιώς στον δρόμο τι άλλο μπορεί να έχεις συνδεδεμένο και να σε εμποδίζει από το να συνδέσει τον αντάπτορα; Τώρα ανάμεσα σε 6s και SE μιλάμε για ουσιαστικά το ίδιο τηλέφωνο σε διαφορετικό σώμα, αν δεν έχεις θέμα με την 4αρα οθόνη τότε Go for it (δεν θα στο πρότεινα θα σου φανεί πολύ μικρή και θα σε κουράσει.) Το γιατί κοστίζει περισσότερο το 6s είναι φαντάζομαι επειδή έχει μερικά παραπάνω Features όπως καλύτερη μπαταρία, καλύτερη μπροστινή κάμερα, 3d touch τεχνολογία κτλ. Αυτό με χαλάει που θα πρέπει να κουβαλάω τον αντάπτορα όπου πάω, στη δουλειά, στο δρόμο, στα ταξίδια, παντού. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά σε τέτοια τιμή περιμένω να έχω μεγαλύτερη ευκολία, αντί να πρέπει να θυμάμαι να παίρνω μαζί μου και extra πράγματα. Επίσης δεν νομίζω οτι θα θελήσω ποτέ να πάρω ποτέ τα airPods, οπότε αυτό το ῾feature῾ του 7 μόνο ως πρόβλημα το εκλαμβάνω. Το 6s και χωρίς να θέλω ντε και καλά να τρέχω το τελευταίο λειτουργικό δεν μπορεί να έχει μια παρόμοια διάρκεια 3+ ετών;
BlueBlade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Καλά δεν είπα ότι είναι και καλό το γεγονός ότι δεν έχει headphone jack. Απλά είπα ότι λύνεται με ένα μικρό καλώδιο. Φυσικά δεκτό αν δεν σε βολεύει. Το 6s φυσικά θα σε βγάλει επίσης πολλά χρόνια και με το τελευταίο λειτουργικό ακόμα. Εδώ πέρα υποστηρίζεται ακόμα το 5αρι αν δεν κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα