Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι αρρώστια η τεχνολογια τι δε καταλαβαίνεις. Αν μπεις μια φορά στο χορό συνέχεια θα χορεύεις. Θα κόψεις από εδώ,θα κόψεις από όπου μπορείς για να το πάρεις.

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν 700+ για κινητό και πίνουν όλη μέρα καφέδες ενώ έχουν ανασφάλιστο το 20ετιας αμάξι τους δεν πληρώνουν ενφια εφορία δάνεια έχουν απλήρωτο το ρεύμα και άλλα πολλά. Αλλά όπως και να το κάνουμε όταν βλεπεις το iphone 7 πάνω στο τραπεζάκι στην καφετέρια λες αυτός είναι λεφτάς. Προσωπικά προτιμώ να μην χρωσταω ούτε ευρώ πουθενά να δίνω τα λεφτά μου για κάποια επένδυση και ας κυκλοφορω με παλιότερο κινητό που κάνει αξιοπρεπεστατα τη δουλειά του όπως οι σημερινές ναυαρχίδες.

Yπάρχουν και είναι τραγικοί κατά την άποψη μου. Υπάρχουν όμως και άλλοι που έχουν πληρώσει όλα αυτά που αναφέρεις και άλλα τόσα και έχουν και το iPhone (s8 και γενικά 1000euro range mobiles)

Απλά είναι λίγο κομπλεξικό με το που βλέπουμε iPhone (s8, Mac, κλπ) να λέμε ότι το άτομο αυτο τρώει ελιές, δεν πληρώνει άλλα πράγματα, κλπ γραφικότητες!

• Like 1
Δημοσ.

Yπάρχουν και είναι τραγικοί κατά την άποψη μου. Υπάρχουν όμως και άλλοι που έχουν πληρώσει όλα αυτά που αναφέρεις και άλλα τόσα και έχουν και το iPhone (s8 και γενικά 1000euro range mobiles)

Απλά είναι λίγο κομπλεξικό με το που βλέπουμε iPhone (s8, Mac, κλπ) να λέμε ότι το άτομο αυτο τρώει ελιές, δεν πληρώνει άλλα πράγματα, κλπ γραφικότητες!

Aλλα δυστηχως υπαρχουν.Εγω το θεμα με τις ελιες το ειπα για αστειο για μενα και δεν αφορουσε κανενα αλλον και ηταν καθαρα μεταφορικο,και εγω ακολουθω την τεχνολογια και μου αρεσει,κοβω απο αλλα,αλλα οχι απο βασικες αναγκες και υποχρεωσεις.

Δημοσ.

Μην συγκρίνεις. Τα s8 έχουν πέσει 300 ευρώ από τότε που βγήκαν. Τα 1100 του iPhone 8 θα τα έχει για αρκετό καιρό.

Εξου και τα τεράστια κέρδη. Αλλά αφού τα δίνει ο κόσμος καλά κάνουν.

300 ευρω? εννοεις παραεισαγωγης .. καλυτερα μη πω κατι αλλο απλα να ξερεις οτι τα ιδια εχουν και ειναι ,δεν παιρνεις κανα τουβλο χρυσο με το iphone

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν 700+ για κινητό και πίνουν όλη μέρα καφέδες ενώ έχουν ανασφάλιστο το 20ετιας αμάξι τους δεν πληρώνουν ενφια εφορία δάνεια έχουν απλήρωτο το ρεύμα και άλλα πολλά. Αλλά όπως και να το κάνουμε όταν βλεπεις το iphone 7 πάνω στο τραπεζάκι στην καφετέρια λες αυτός είναι λεφτάς. Προσωπικά προτιμώ να μην χρωσταω ούτε ευρώ πουθενά να δίνω τα λεφτά μου για κάποια επένδυση και ας κυκλοφορω με παλιότερο κινητό που κάνει αξιοπρεπεστατα τη δουλειά του όπως οι σημερινές ναυαρχίδες.

Αυτό όμως είναι δικό σου πρόβλημα που αποφασίζεις εσύ για αυτούς σχετικά με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει. Προσωπικά δεν αξιολόγησα ποτέ κάποιον από το κινητό ή τα ρούχα που φοράει, ούτε και εκρινα τις επιλογές του. Δεν με ενδιαφέρει...

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάς για την οθονάρα που μετά από μερικούς μήνες είναι γεμάτη Burn-in? Γιατί το Smartphone που λες το είχα και γνωρίζω πολύ καλά τι λέω, ή το μπουκωμένο ηχείο από την τρομερή ποιότητα της Samsung, ή το βαμμένο ασημί πλαστικό σασί που το πουλούσαν για δέρμα Wannabe και το χρέωναν στον θεό όταν βγήκε και τώρα έχει ξεφτίσει μέχρι αηδίας. 

neg αληθεια εχεις χειροτερη πωρωση με το μηλο αποτι ο τσουκαλας με το θρυλο .

αυτα που λες ειναι υπερβολες και burn in σε 7 amoled samsung που ειχα δεν εχω δει ποτε .. καλα και ομορφα τα iphone 

(τα ειχα ολα εκτος του 7 που το εχει η δικια μου) αλλα μπαταρια εχει μονο το plus και γενικα ειναι πισω πλεον 

το 2007 πηρα το iphone 2 βδομαδες αφοτου βγηκε 1200 απο αμερικη  ..ηταν εντυπωσιακο και φρεσκο ..πλεον δεν το βλεπω ετσι

• Like 1
Δημοσ.

Όταν το χρηματοπιστωτικό σύστημα αναλύει ένα προϊόν.

Η κυκλοφορία ενός iphone επηρεάζει πολύ την τιμή της Apple με πολλά λευτά να παίζονται κάθε Σεπτέμβρη στις διεθνείς αγορές, Επίσης τυχαίνει να είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο σε κεφαλαιοποίηση. Λογικό λοιπόν μια από τις πιο μεγάλες επενδυτικές τράπεζες να ασχολείται από τώρα με αυτό το προϊόν.  

Δημοσ.

Μάλιστα. Το τελευταίο πράγμα που μας λείπει είνα να δίνουμε $1,000 κάθε 3 χρόνια για ένα τηλέφωνο όταν μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας και με ένα Smart κινητό των $200.

Εγώ με το Note 3 ακόμα μια χαρά κάνω την δουλειά μου αν και το σκέφτομαι το επόμενο κινητό να είναι κινέζικο. Αλήθεια ποιός χρειάζεται 4K οθόνη σε κινητό;

• Super Moderators
Δημοσ.

Μάλιστα. Το τελευταίο πράγμα που μας λείπει είνα να δίνουμε $1,000 κάθε 3 χρόνια για ένα τηλέφωνο όταν μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας και με ένα Smart κινητό των $200.

Εγώ με το Note 3 ακόμα μια χαρά κάνω την δουλειά μου αν και το σκέφτομαι το επόμενο κινητό να είναι κινέζικο. Αλήθεια ποιός χρειάζεται 4K οθόνη σε κινητό;

Θυμάσαι πιο παλιά με τις crt που λέγαμε πως οι 25" είναι υπέρ αρκετές για το σαλόνι; :)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν υπάρχει λόγος για φασαρία. Τα iPhone πάντα ήταν ακριβά κινητά. Όπως και να το κάνουμε είναι το trend. Το θέλουν όλοι, είναι όμορφο έχει και ios και είναι γρήγορο ( να πούμε και την αλήθεια). Είναι πιο ακριβό από ότι αξίζει? Σίγουρα ναι, όπως και το Samsung 8 κλπ.

Αλλά guess what, ο κόσμος τρέχει να το αγοράσει. Δεν με νοιάζει καθόλου αν ο άλλος έχει λεφτά η δεν έχει, το αγοράζει όμως. Δεν με νοιάζει αν έχει πληρώσει όλες τις οφειλές του, εξακολουθεί όμως να το αγοράζει. Και στην τελική δεν με νοιάζει καν που το αγοράζει.

Πριν βιαστείτε όμως να μου την πείτε, την apple σε αντίθεση με εμένα την νοιάζει που το αγοράζει ο κόσμος. Δεν την νοιάζει αν έχει λεφτά η όχι. Και αφού βλέπει ότι ο κόσμος αγοράζει το κινητό, βαράει την τιμή και δίνει και την αίσθηση του premium με αυτό τον τρόπο, όχι ότι δεν είναι premium συσκευή αλλά δεν αξίζει σίγουρα τόσα λεφτά. Όπως και πολλά smartphone.

Τέλος για να κλείσω να πω ότι βεβαίως κανέναν δεν ανάγκασε η Apple, Samsung, Sony να αγοράσουν το κινητό. Ο κόσμος κάνει αγορές με βάση το συναίσθημα και όχι την πραγματικότητα. Οπότε εκεί πατάνε οι εταιρείες. Για όποιον το πάρει, μπράβο του.

Εγώ προσωπικά έχω ένα xperia Z εδώ και χρόνια και ακόμα μια χαρά μου κάνει την δουλειά του. Φυσικά αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό.

Δημοσ.

Αυτό όμως είναι δικό σου πρόβλημα που αποφασίζεις εσύ για αυτούς σχετικά με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει. Προσωπικά δεν αξιολόγησα ποτέ κάποιον από το κινητό ή τα ρούχα που φοράει, ούτε και εκρινα τις επιλογές του. Δεν με ενδιαφέρει...

Ναι θα αποφασίσω για αυτούς γιατί όταν αυτοί χρωστάνε 10 20 χιλιάρικα στην εφορία και κυκλοφορούν με iphone και εγώ πληρώνω κάθε χρόνο 15 χιλιαδες και περιορίζω αλλα έξοδα πιανει και μένα. Αν πλήρωναν όλοι δεν θα είχαμε αυτό το θέμα με τη φορολογία. 5k εφκα 27% φόρος και 27% προκαταβολή συν ενφια συν αλληλεγγύης συν ένα σωρό άλλες μαλακιες. Τώρα θα μου πεις τι σχέση έχει το iPhone. Το iphone είναι ένα από τα πράγματα που προτιμάει να αγοράσει ο Έλληνας για να δείχνει φραγκατος και ας έχει λήξει προθεσμα κάτι χιλιάρικα σε δάνεια και εφορίες. Για αυτό καταντήσαμε έτσι σαν χώρα και τα πληρώνουν οι λίγοι και σωστοί όπως γίνεται πάντα.

300 ευρω? εννοεις παραεισαγωγης .. καλυτερα μη πω κατι αλλο απλα να ξερεις οτι τα ιδια εχουν και ειναι ,δεν παιρνεις κανα τουβλο χρυσο με το iphone

Ακριβώς το ίδιο κινητό είναι. Παραεισαγωγης η ελληνικό δεν έχει καμία μα καμία διαφορά. Την ίδια εγγύηση έχεις και στα 2. Όποιος δίνει 929 για s8 plus η 829 για το απλό σήμερα είναι βλακας απλά και καθαρά.

Πέρνα μια magma s8 στο note 3 και δεν θα κοιτάς καν για άλλο τηλέφωνο για 1 2 χρόνια ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι θα αποφασίσω για αυτούς γιατί όταν αυτοί χρωστάνε 10 20 χιλιάρικα στην εφορία και κυκλοφορούν με iphone και εγώ πληρώνω κάθε χρόνο 15 χιλιαδες και περιορίζω αλλα έξοδα πιανει και μένα. Αν πλήρωναν όλοι δεν θα είχαμε αυτό το θέμα με τη φορολογία. 5k εφκα 27% φόρος και 27% προκαταβολή συν ενφια συν αλληλεγγύης συν ένα σωρό άλλες μαλακιες. Τώρα θα μου πεις τι σχέση έχει το iPhone. Το iphone είναι ένα από τα πράγματα που προτιμάει να αγοράσει ο Έλληνας για να δείχνει φραγκατος και ας έχει λήξει προθεσμα κάτι χιλιάρικα σε δάνεια και εφορίες. Για αυτό καταντήσαμε έτσι σαν χώρα και τα πληρώνουν οι λίγοι και σωστοί όπως γίνεται πάντα.

Θα θελα να ηξερα απο που αντλεις ολες αυτες τις πληροφοριες. Πραγματικα μου κανει εντυπωση που ξερεις οτι οσοι εχουν ληξηπροθεσμες οφειλες εχουν και iPhone. Μηπως εισαι στην κυβερνηση? Αν δεν εχεις απτες αποδειξεις τοτε μην πετας οτι να ναι. Οι κακοπληρωτες που περιγραφεις ειναι αυτοι που δεν πληρωνουν επειδη μπορουν. Ξερω αρκετους τετοιους δυστυχως.

Επιπλεον αμα νομιζεις οτι μας εφερε εδω η μανια του Ελληνα να αγοραζει iPhone για να δειχνει φραγκατος ειναι η ωρα να κανεις ενα κρυο ντουζ γιατι η εμμονη σου με την Apple σε εχει θολωσει!

Φιλικα

• Like 1
Δημοσ.

Εγω βρισκω ασκοπη τραγικη και υπερβολικη σπαταλη να δινει καποιος καθε χρονο 700-1000ε για οποιοδηποτε κινητο 

οταν μπορει με 150ε τα 3 χρονια να κανει μια χαρα τη δουλεια του (και σιγα τη σοβαρη δουλεια που κανουν ολοι αυτοι με το κινητο)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εγω βρισκω ασκοπη τραγικη και υπερβολικη σπαταλη να δινει καποιος καθε χρονο 700-1000ε για οποιοδηποτε κινητο 

οταν μπορει με 150ε τα 3 χρονια να κανει μια χαρα τη δουλεια του (και σιγα τη σοβαρη δουλεια που κανουν ολοι αυτοι με το κινητο)

Όχι. Αν και αν το το κάνεις, μπορείς να πουλάς το παλιό μεταχειρ και να γλυτώνεις ένα μέρος της επόμενης αγοράς. Αν είναι iPhone η χασούρα είναι μικρότερη μιας και δεν πέφτει τόσο η τιμή του.

Από την άλλη κάποιοι αυτά τα ποσά τα πετάνε σε τσιγάρα... :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...