paylidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Κι εγω το ιδιο προβλημα δεν βρηκα κανενα κωδικο στις καρτες που εχω βγαλει τοσα χρονια Θα έρθει με μυνημα στην επόμενη αιμοδοσία σας απλά ζητήστε το από τη γιατρό εκεί που θα παίρνει τα στοιχεία σας. 1
bsp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν εγραψε οτι εχει πολλαπλους ερωτικους συντροφους. Διαβασε πιο προσεκτικα τι εχει γραφτει προηγουμενως και τι γραφω εγω... Το να μην αναφερεις κατι για το οποιο σου ζητουν ειλικρινεις απαντησεις ειναι τουλαχιστον λαθος, αλλα ειναι θεμα στασης ζωης να εισαι ειλικρινης και ιδιαιτερα σε τοσο σημαντικα θεματα. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2017 από bsp 1
Zerg13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δεν εγραψε οτι εχει πολλαπλους ερωτικους συντροφους. Αυτο εγραψα. Υπαρχει απαντηση εδω; Αν οχι να παμε παρακατω.
bsp Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Βρε συ δεν αναφερομαι στον τοξοβολο (αρα δεν εχει να κανει με τους πολλαπλους ερωτικους συντροφους ), αλλα στον μπιπ μπιπ που γραφει για αποκρυψη της αληθειας απο το δελτιο αιμοδοσιας. Και στο Τοξοβολο εχω γραψει με βαση το ΕΚΕΑ οτι μετα απο 6 μηνες μπορει να δωσει αιμα, αλλα αν εχει καποιος συνεχεις αλλαγες ερωτικων συντροφων τοτε μπαινει στην κατηγορια υψηλου κινδυνου, και τοτε δεν πρεπει να δωσει αιμα. Ενω οΤοξοβολος ειχε γραψει '' Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε οτι αποκλείονται από την αιμοδοσία εφ όρου ζωής όσοι άνδρες είχαν έστω και μια σεξουαλική επαφή με άλλον άνδρα σε ολόκληρη τη ζωή τους ακόμα και με προφύλαξη..'' Κατι που δεν ισχυει, δεν ηταν κατι προσωπικο για τον Τοξοβολο... Γι' αυτο λεω διαβασε πιο προσεκτικα τα παραπανω και θα καταλαβεις... 2
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Και εγώ κάτι τέτοιο έχω διαβάσει στο χαρτί, "αν είχες ερωτική σχέση με άτομο ίδιου φίλου μετά το 1979" ή κάτι τέτοιο.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 ένας ομοφυλόφιλος που έχει σταθερη σχέση και κάνει εξετάσεις Γιατί να μην μπορεί να δωσει αίμα δηλαδη;με ποιανου την υγεία παιζει; 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Εγώ την τελευταία φορά που έδωσα αίμα πριν 2 μήνες δηλαδή το χαρτί έγραφε ότι αποκλείεσαι αν είχες τουλάχιστον μια ομοφυλοφιλική σχέση στην ζωή σου. Επίσης εγω έκανα εγγραφή στο σάιτ 1.5 μήνα μετά την αιμοδοσία επειδή τότε μου ήρθε μήνυμα στο κινητό με τον κωδικό.
bsp Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ρε παιδια για αυτο εχω βαλει την αναρτηση του ΕΚΕΑ, για να μην λεμε οτι θελει ο καθε ενας, αλλα τι πραγματικα ισχυει, λοιπον το ξανα γραφω... Εθνικο κεντρο αιμοδοσιας-ΕΚΕΑ Εχεις ασφαλή τρόπο ζωής. Πράγματα και συμπεριφορές που θεωρούνται υψηλού κινδύνου, όπως η λήψη ουσιών, πολλαπλοί ερωτικοί σύντροφοι, τατουάζ ή piercings που έγιναν τους τελευταίους 6 μήνες. Για την δική σου ασφάλεια δεν μπορείς να προσφέρεις αίμα εάν κάνεις πρωταθλητισμό και προετοιμάζεσαι για κάποιο μεγάλο αθλητικό γεγονός ή εάν κάνεις κάποιο επικίνδυνο επάγγελμα. http://ekea.gr/who-donate/ Οποτε αν εχεις σταθερη σχεση και ο συντροφος σου οντως κραταει την μονογαμικοτητα της σχεσεις τοτε μπορεις να δωσεις αιμα. Αρκει να εισαι οσο το δυνατον σιγουρος οτι ο συντροφος σου ειναι αυτο που σου λεει. Εγω π.χ αν εχω κανει την συντροφο μου ταρανδο απο το κερατο κατι σε Σπαλιαρας δηλ.δεν θα πηγαινα να δωσω αιμα.. Φιλος πιο πανω εγραψε οτι αν χρησιμοποιουμε προφυλακτικο τοτε γιατι να υπαρχει προβλημα?...και εγω ρωταω και στο στοματικο ερωτα χρησιμοποιει προφυλακτικο?? Τελος παντων ολα ειναι θεμα σεβασμου στον διπλανο μας, ας πορευτουμε με βαση την ηθικη που εχει ο καθενας μας στο τι πρεπει να κανουμε και τι οχι. θεωρω οταν υπαρχουν καποιοι κανονες ειδικοτερα που αφορουν ευπαθεις ομαδες πρεπει να τους ακολουθουμε οπως ακριβως εχουν. 3
Sheogorath Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ναι, απο το 1979 αν θυμάμαι καλά. Anyway, αναγνωρίζουν και τις παλιές φιάλες στο site?
μπιπ μπιπ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Εγώ έγραψα αυτό που διάβασα στο χαρτί που υπέγραψα, τώρα αν το ΕΚΕΑ λέει άλλα πράγματα δεν μπορώ να κάνω κάτι.
De@th L0rd Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Αυτό που λέει για τους ομοφυλόφιλους έχει απόλυτο δίκιο, γιατί έστω κ μια φορά να έχεις πάει απροφύλακτα έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να έχεις αρπάξει κάτι από το να πήγαινες μια μια γυναίκα. Κυρίως γιατί στο πρωκτικό σεξ δημιουργούνται πληγές από τις τριβές και δεν υπάρχει φυσική λίπανση κ στα δύο μέρη(εκλαμβάνουν το χειρότερο σενάριο και όχι την χρήση του anal lube recommended by Rocco Sifredi) Επειδή λοιπόν το ΕΚΕΑ ΔΕΝ θέλει να παίζει με τη ζωή των δεκτών του αίματος, βάζει στο ίδιο καζάνι και τους ομοφυλόφιλους και τους τυπάδες/τυπισσες με τους χάρτες σε όλο το σώμα. Δε μπορεί να ξέρει αν εσύ έκανες τα τατουάζ σε στούντιο που θυμίζει ιατρείο ή στο κελί της φυλακής. Ένας από τους λόγους που δε κάνω τατουάζ είναι κ αυτός. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνουν. Να πάτε να ασκήσετε τα ανθρώπινα δικαιώματά σας αλλού κ όχι στην αιμοδοσία. Σεβαστείτε τουλάχιστον αυτό. Πιστεύω κανείς δε θα ήθελε να κολλήσει HIV επειδή είχε ένα ατύχημα και του έγινε μολυσμένη μετάγγιση αίματος (επειδή ξέφυγε από το παράθυρο ανίχνευσης) 4
The_Judas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Είναι υπερβολικά αυστηρή η πλήρης και δια βίου απαγόρευση (όχι ότι θα ελέγξει κανείς αν αυτός που έδωσε αίμα είναι γκει ή όχι...). Ακόμη και στο τατουάζ που αναφέρθηκε σε αποκλείει για 6 μήνες όχι για πάντα. Κάτι παρόμοιο θα έπρεπε να ισχύει και για τους ομοφυλόφυλους, πάντα βέβαια με επιστημονικά κριτήρια γιατί δεν γνωρίζω ποιο είναι το παράθυρο ανίχνευσης του ιού. Δεν παύει όμως να είναι βασικός τρόπος μετάδοσης του HIV το ομοφυλοφυλικό σεξ και να είναι υψηλού κινδύνου πρακτική. 1
greekbusters Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Για να μην ανοίγω νέο θέμα συνδεόμενο με αυτό εδώ . Επειδή πρέπει αύριο πρωί να δώσω αίμα εγω και μερικά άτομα ακόμα θέλω να ρωτήσω δυο πράγματα. Σε ποιο νοσοκομείο πρέπει να δώσω ; μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε και να πω για ποιον προορίζεται το αίμα ; Επειδή μένω Αθήνα και ο συγγενής μ είναι Καβάλα παίζει κάποια διαφορά; Δεν έχω ξαναδώσει έως σήμερα αίμα για τον λόγο ότι είμαι λίγο χεστης. Όμως δεν γίνεται διαφορετικά και ένας συγγενής μ θα κάνει πολυ σοβαρη εγχείρηση καρδιάς οπότε θα παραβλεψω τον οποίο φόβο μου. Αν κάποιος γνωρίζει περί των άνωθεν ερωτήσεων μου παρακαλώ πολύ ας μου πει . Στο ίντερνετ ψάχνω αλλα δεν βγάζω σχετικά ακρη
Nevyn Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Σε ποιο νοσοκομείο πρέπει να δώσω ; μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε και να πω για ποιον προορίζεται το αίμα ; Επειδή μένω Αθήνα και ο συγγενής μ είναι Καβάλα παίζει κάποια διαφορά; Δεν εχει καμια σημασια,πηγαινε οπου σε βολευει απλα πρεπει να αναφερεις οτι δινεις για τον ταδε που νοσηλευεται στην ταδε κλινικη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις