Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2021 από Kostas1122
VonLoutsos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 1 hour ago, Kostas1122 said: Καλησπέρα και Καλή χρονιά ! Θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα και αν γνωρίζει κάποιος θα εκτιμούσα τη βοήθεια ! Σε έναν εταιρικο διαγωνισμό της δουλειάς μου ,κέρδισα μια συσκευή Samsung S10 + , την οποία παρέλαβα πριν λίγες μέρες . Έχοντας ήδη ενα Xiaomi redmi NOTE και για άλλους λόγους αποφάσισα να μην κρατήσω τη συσκευή αλλα να την πουλήσω σε κάποιο φιλικό/ οικίο πρόσωπο ή το πολύ πολύ να την βάλω στο Marketplace. Ανοίγοντας την συσκευασία του κούριερ βλέπω μέσα τη συσκευασία του κινητού με την ταινία ασφαλείας στη θέση της, ψάχνω και για την εγγύηση , και το μόνο έγγραφο που υπήρχε ήταν ένα χαρτί που έλεγε σε περίτπωση που θέλετε να κάνετε χρήση της εγγύησης κρατείστε αυτό το έγγραφο και επικοινωνείστε μαζί μας στο τάδε μαιλ . Επικοινωνώ μαζί τους με ε μαιλ στο customer care (το οποίο βρίσκεται κάπου στο leverkusen ) και μου απαντάνε οτι δεν μπορούν να μου στείλουν κάποια μορφή εγγύησης . Αν πάθει κάτι η συσκευή , θα επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας στείλουμε μια φόρμα να τη συμπληρώσετε σχετικά με τη βλάβη του κινητού , και θα επικοινωνήσουμε εμείς οι ίδιοι με το service της περιοχής σας για να εξυπηρετηθείτε ! Η ερώτηση μου ειναι η εξής, από τη στιγμή που για αυτό τον λόγο δεν μπορώ να έχω την εγγύηση της συσκευής εγγράφως, μπορώ να χρησιμοποιήσω το ΙΜΕΙ ? με διασφαλίζει 100 %? η καλύπτει εν μέρει την εγγύηση για τον νέο αγοραστή του κινητού ? Ευχαριστώ! Γενικά η Samsung από όσο ξέρω έχει ή εγγύηση με βάση την ημερομηνία κατασκευής του τηλεφώνου ή με απόδειξη. Τώρα επειδή μπορεί να το έχεις πάρει έναν χρόνο μετά την κατασκευή του θα ήταν καλό να υπάρχει κάποια απόδειξη (που προφανώς δεν έχεις λόγω διαγωνισμού)
MauroPaltoudias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) @Kostas1122 μας είχε τύχει παλιότερα κάτι παρόμοιο : εν έτει 2013 η σύζυγός μου πήρε κινητό απευθείας από την τότε Sony Ericsson. Και σε αυτή την περίπτωση, δεν υπήρχε καμία απόδειξη, παρά μόνο μια κάρτα με έναν κωδικό και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε ερώτηση τι και πώς, μας είπαν ότι στο σέρβις δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Δυστυχώς και μετά από κάνα χρόνο, παρουσιάστηκε η ανάγκη αποστολής της συσκευής στο σέρβις (νομίζω ήταν εκείνη η Arvato - αν θυμάμαι καλά - στα ΚΤΕΛ στον Κηφισό), η οποία ωστόσο το επισκευασε μόνο με την κάρτα που μας είχε δοθεί. Εικάζω λοιπόν, πως ίδια κατάσταση επικρατεί και στην Samsung. Προφανώς, οι συσκευές αυτές δίδονται απευθείας από την εταιρεία και όχι από εμπορο. ΥΓ Ιδιο σκηνικό με την Samsung (τώρα το θυμήθηκα) και πέρυσι (πάλι η περίπτωση της συζύγου μου). Ζήτησε τον Δεκέμβριο το Samsung S10+ και δεν της δόθηκε καμία απόδειξη (το κουτί ήρθε σφραγισμένο στην εταιρεία που δουλεύει, απευθείας από την Samsung Hellas). Άρα, κάτι παίζει με τις διεταιρικές συμφωνίες. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από MauroPaltoudias
GATE123 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Realme Apollonos 6 Elliniko T.K. 16777 Email: [email protected] Phone Number: 2160027021 TCL Κεντρικά Γραφεία: Λ. Αθηνών 50 & Σπ. Πάτση 8, 10441, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: 210.52.88.888 Email: [email protected] Fax: 210.52.25.874 Service: 210.52.88.832-4 Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από GATE123 1
GATE123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Procordia LG,Huawei,ΖΤΕ,Wiko, Motorola & Lenovo Διεύθυνση Procordia Κριμαίας 7-9 Ν.Ψυχικό Huawei Customer Service Center Μιχαλακοπούλου 178 Αμπελόκηπους Τηλέφωνο Procordia Τηλέφωνο : 210 7777076-217 0008078 Huawei Customer Service Center Τηλέφωνο : 211 1988000 Email Procordia [email protected] Huawei Customer Service Center [email protected] 1
Fotia Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 To διαβασα σε άλλη σελίδα ,ότι η Smatec πήρε και το service της Νokia . Στην σελίδα της πλεον αναφέρεται ...εξουσιοδοτημένο high level επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα για κινητά τηλέφωνα και tablet SAMSUNG, NOKIA, vivo και oppo, εντός και εκτός εργοστασιακής εγγύησης.... https://smartec.gr/gr.php
GATE123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fotia είπε To διαβασα σε άλλη σελίδα ,ότι η Smatec πήρε και το service της Νokia . Στην σελίδα της πλεον αναφέρεται ...εξουσιοδοτημένο high level επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα για κινητά τηλέφωνα και tablet SAMSUNG, NOKIA, vivo και oppo, εντός και εκτός εργοστασιακής εγγύησης.... https://smartec.gr/gr.php Καιρός ήταν να τις πάρει ένα σοβαρό service. Την OnePlus δεν βλέπω δυστυχώς. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από GATE123
MauroPaltoudias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Η smartec ποιά είναι; Αυτή πίσω από τον Πασπαλιάρη; Αν ναι, η εμπειρία μου με samsung ήταν πάρα πολύ καλή πάντως. Επαγγελματίες, όχι αρπακολλατζήδες.
GATE123 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Η smartec ποιά είναι; Αυτή πίσω από τον Πασπαλιάρη; Αν ναι, η εμπειρία μου με samsung ήταν πάρα πολύ καλή πάντως. Επαγγελματίες, όχι αρπακολλατζήδες. Φειδιππίδου 7, Χαϊδάρι
Fotia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Στις 5/11/2022 στις 6:50 ΜΜ, GATE123 είπε Καιρός ήταν να τις πάρει ένα σοβαρό service. Την OnePlus δεν βλέπω δυστυχώς. Στο κάτω μερος στους συνεργάτες ,πατας με τον δεικτη δεξια να γυρίσουν όλοι σαν τρειλερ , αναφέρει και την Oneplus https://smart4all.com.gr/
GATE123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Fotia είπε Στο κάτω μερος στους συνεργάτες ,πατας με τον δεικτη δεξια να γυρίσουν όλοι σαν τρειλερ , αναφέρει και την Oneplus https://smart4all.com.gr/ Η OnePlus μόνο από Amazon ή από το επίσημο site τις. Στην Ελλάδα δεν έχω ακούσει κάτι.
aces Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Fotia είπε Στο κάτω μερος στους συνεργάτες ,πατας με τον δεικτη δεξια να γυρίσουν όλοι σαν τρειλερ , αναφέρει και την Oneplus https://smart4all.com.gr/ ναι μονο που αναφερει και την LG κ αλλες τις εχει ενδεικτικα εκει που επισημα τις εχει η Procordia 49 λεπτά πριν, GATE123 είπε Η OnePlus μόνο από Amazon ή από το επίσημο site τις. Στην Ελλάδα δεν έχω ακούσει κάτι. ετσι ειναι για Ελλαδα, η OnePlus εχει και ειδικη διαδικασια αποστολης της συσκευης στα επισημα. Ετσι κ αλλιως ειτε με επισημα ειτε με αμαζον οι χρονοι επιλυσης του οποιου προβληματος παρουσιαστει ή χρειαστεί η συσκευή τριπλασιαζονται.
GATE123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, aces είπε ναι μονο που αναφερει και την LG κ αλλες τις εχει ενδεικτικα εκει που επισημα τις εχει η Procordia ετσι ειναι για Ελλαδα, η OnePlus εχει και ειδικη διαδικασια αποστολης της συσκευης στα επισημα. Ετσι κ αλλιως ειτε με επισημα ειτε με αμαζον οι χρονοι επιλυσης του οποιου προβληματος παρουσιαστει ή χρειαστεί η συσκευή τριπλασιαζονται. Σε 10 μέρες κάνει η OnePlus. Ανάλογα βέβαια το πρόβλημα.
Fotia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Ενα τηλεφωνο πάντως δεν βλάπτει στην smart4all.com.gr γιατί διαφημίζουν..
GATE123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Fotia είπε Ενα τηλεφωνο πάντως δεν βλάπτει στην smart4all.com.gr γιατί διαφημίζουν.. Χρόνια τώρα η OnePlus δεν έχει επίσημο service στην Ελλάδα. Τώρα εάν το αναλαμβάνουν όχι σαν επίσημο άλλο αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα