GATE123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Για κινητά τηλέφωνα και tablet SAMSUNG, NOKIA, vivo και oppo, εντός και εκτός εργοστασιακής εγγύησης. Φειδιππίδου 7, 12 461, Χαϊδάρι 210 58 20 000 210 58 20 030 [email protected] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaL Phoenix Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Παίδες, σκέφτομαι να πάρω HTC, τώρα στα γεράματα πάλι....... Τελικά έχει καμια υποστήριξη κ αν ξέρετε αν είναι η ίδια εταιρία που ήταν κάποτε...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsimisdel Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Η HTC δεν είναι ιδιαίτερα δραστήρια, ετοιμάζεται όμως για comeback έχω την εντύπωση, έχει κυκλοφορήσει σχετικά πρόσφατα κάποια μοντέλα, δεν ξέρω όμως αν εισάγονται επίσημα στη χώρα μας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek46 Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 3 ώρες πριν, VaL Phoenix είπε Παίδες, σκέφτομαι να πάρω HTC, τώρα στα γεράματα πάλι....... Τελικά έχει καμια υποστήριξη κ αν ξέρετε αν είναι η ίδια εταιρία που ήταν κάποτε...... Συσκευες αυτη τη στιγμη υπαρχουν 2 το HTC desire 22 pro με android 12 και το HTC u 23 pro με android 13 (αγνωστο αν θα παρει την εκδοση 14) Υπαρχουν και τα 2 στα γνωστα μεσα αναζητησης . θα κυκλοφορησει λενε συντομα και το u24 pro , Με θεμα εγγυησης. δεν εχω ιδεα τι γινεται.Το μονο σιγουρο ειναι οτι sense home ui δεν υπαρχει πλεον σε καμια συσκευη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@zouve@ Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 18/1/2022 στις 12:10 ΜΜ, GATE123 είπε Realme Apollonos 6 Elliniko T.K. 16777 Email: [email protected] Phone Number: 2160027021 πήγα στους τύπους τις προάλλες μια λάμπα της xiaomi με καμένο μετασχηματιστή και αντί να μου τον αλλάξουν μου έκαναν μπάλωμα στο καλώδιο. Ασπρο καλωδιο και εβαλαν μαυρη μονωτική , βάλε τουλάχιστον λευκή !!! Εξουσιοδοτημένο service Samsung στη Γλυφάδα Διεύθυνση: Δημ. Γούναρη 137, Γλυφάδα 166 74 Τηλέφωνο: 21 1405 0421 Θέμα με τη φόρτιση του εταιρικού κινητού, χωρίς απόδειξη το κινητό αλλα σε εγγύηση μέσα σε 1 ώρα μου είχε αλλάξει τη πλακέτα φόρτισης και είχα το κινητό πίσω σαν κανουργιο Επεξ/σία 18 Μαϊου από @zouve@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα