solution1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Έχω ήδη ένα e-shop το οποίο είναι σε πλατφόρμα xcart. Λόγω παλαιότητας και κάποιων ελλείψεων, βρίσκομαι σε έρευνα αγοράς για κάτι καινούργιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει επιλογή κάποιας ευρέως γνωστής πλατφόρμας και όχι κάποιας "custom" λύσης όπως τελευταία αναφέρονται. Άρα (με αλφαβητική σειρά) οι επιλογές είναι: CS-Cart Magento OpenCart Prestashop Shopify WooCommerce Μπορείτε να προτείνετε κι άλλες αν είναι αξιόλογες. Γνωρίζω ότι η κάθε μία έχει τα υπέρ και τα κατά της. Αν η μία υπερτερούσε των υπολοίπων θα είχε μονοπωλήσει την αγορά. Αυτό που ψάχνω είναι την πιο ολοκληρωμένη λύση, χωρίς τη χρήση "υποχρεωτικών-λειτουργικών" addons. Πχ στο xcart που ήμουν, θέλησα να ενεργοποιήσω φίλτρα στα προϊόντα (refine filters) Τα οποία δεν υποστηρίζονται εγγενώς παρά μόνο με τη χρήση addon. To addon όμως δεν είναι συμβατό με το template που έχω (λόγω παλαιότητας του) Τα νέα template θέλουν νέα έκδοση xcart.. Άλλη έλλειψη του, είναι ότι δεν έχει πεδίο ΦΠΑ στα είδη. Επειδή θα γίνει και διασύνδεση με το υπάρχων ERP, θα ήθελα τα πεδία που συγχρονίζονται, να υπάρχουν εγγενώς. Πχ ένας developer, μ'ενημέρωσε ότι και το WooCommerce, δεν υποστηρίζει εγγενώς φίλτρα. Αληθεύει; Αν ισχύει, απορρίπτεται.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Έχω ήδη ένα e-shop το οποίο είναι σε πλατφόρμα xcart. Λόγω παλαιότητας και κάποιων ελλείψεων, βρίσκομαι σε έρευνα αγοράς για κάτι καινούργιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει επιλογή κάποιας ευρέως γνωστής πλατφόρμας και όχι κάποιας "custom" λύσης όπως τελευταία αναφέρονται. Άρα (με αλφαβητική σειρά) οι επιλογές είναι: CS-Cart Magento OpenCart Prestashop Shopify WooCommerce Μπορείτε να προτείνετε κι άλλες αν είναι αξιόλογες. Γνωρίζω ότι η κάθε μία έχει τα υπέρ και τα κατά της. Αν η μία υπερτερούσε των υπολοίπων θα είχε μονοπωλήσει την αγορά. Αυτό που ψάχνω είναι την πιο ολοκληρωμένη λύση, χωρίς τη χρήση "υποχρεωτικών-λειτουργικών" addons. Πχ στο xcart που ήμουν, θέλησα να ενεργοποιήσω φίλτρα στα προϊόντα (refine filters) Τα οποία δεν υποστηρίζονται εγγενώς παρά μόνο με τη χρήση addon. To addon όμως δεν είναι συμβατό με το template που έχω (λόγω παλαιότητας του) Τα νέα template θέλουν νέα έκδοση xcart.. Άλλη έλλειψη του, είναι ότι δεν έχει πεδίο ΦΠΑ στα είδη. Επειδή θα γίνει και διασύνδεση με το υπάρχων ERP, θα ήθελα τα πεδία που συγχρονίζονται, να υπάρχουν εγγενώς. Πχ ένας developer, μ'ενημέρωσε ότι και το WooCommerce, δεν υποστηρίζει εγγενώς φίλτρα. Αληθεύει; Αν ισχύει, απορρίπτεται. Όλα υποστηρίζουν τα πάντα. Εγώ προσωπικά δουλεύω σε Opencart σε επίπεδο διαχείρισης και είμαι ευχαριστημένος. Αλλά δεν μπορώ να σου πω θετικά η αρνητικά για τις αλλες πλατφόρμες Νομίζω αυτό για το woocommerce ισχύει αν και νομίζω οτι μπορείς να βαλεις addon για την συγκεκριμένη λυση. Το Opencart εχει χαρακτηριστικά μέσα για το κάθε προϊόν , δηλαδή φίλτρα αλλά θα πρέπει να φτιαχτουν με κάποιο τρόπο να εμφανίζονται σε sidebar Η πανω. Σε erp Θα πρέπει να μιλήσεις με την εταιρεία σου να δεις αν υπάρχει κάποιο συνδετικό πρόγραμμα με όποια πλατφόρμα θες να δουλεψεις. Απο κει και πέρα θα πρέπει να δεις τι εισαι διατεθιμένος να δώσεις Νομίζω ουτε το woocommerce εχει ΦΠΑ να αναγραφεται κατω απο την τελικη τιμή σε κάθε ειδος και στο βγάζει στο καλάθι. Βεβαια όλα διορθώνονται λογικα Πέρα από το Opencart το οποίο το θεωρω πολύ καλό και σταθερό σίγουρα οι καλύτερες πλατφόρμες ειναι αυτές που υποστηρίζουν μόνο eshop . Χωρίς να θέλω να θίξω τα υπολοιπα πχ woocommerce μιας και ένας σωστός developer Μπορεί να κάνει πολύ καλή δουλεια και να φτιάξει το καλύτερο site σε woocommerce. Σε shopify Θα πρέπει να υπολογίσεις και την προμηθεια του shopify. Η θα αυξήσεις τις τιμές σου η θα παιρνεις λιγοτερα στην τσέπη αν η προμήθεια μετακυλιστεί σε εσένα
solution1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μανώλη σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις σου! Η εταιρία μου μπορεί να δουλέψει σε συνεργασία με τον developer, σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Δε γνώριζα το μοντέλο χρήσης του shopify μέχρι που το ανέφερες και το γκούγκαλα τώρα, οπότε μάλλον το αφήνουμε κι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα