Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ χαρά από τους πρόσφατα ανακαλύψαντες τη Xiaomi. Το δικό μου ήρθε με την 4.4 και MiUI 5 και πήγε μέχρι και την 8 πάντα πάνω στο KitKat. Και κάθε φορά χειροτέρευε. Τώρα θα πάρει και τη 9. Η Xiami δεν νοιάζεται για τους αγοραστές της. Υπηρεσίες πουλάει μέσα από το MiUI. Ας μας πει κάποιος που αγόρασε Xiaοmi τα τελευταία 2 χρόνια εάν πήρε αναβάθμιση στο Android. Πάντα και μόνο KIT KAT γιατί είναι ...νόστιμο.

Α, η Apple θα δώσει το iOS 11 και στο 5S (που κυκλοφόρησε το '13 με το 7. Δηλαδή 4 αναβαθμίσεις. Σαν να πας από το 4.4 στο 8.0.  Αν θέλουμε να μιλάμε για υποστήριξη...

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας μας πει κάποιος που αγόρασε Xiaοmi τα τελευταία 2 χρόνια εάν πήρε αναβάθμιση στο Android. Πάντα και μόνο KIT KAT γιατί είναι ...νόστιμο.

Αγόρασα το redmi2 πριν δυο χρόνια με miui6 σε 4.4 και τώρα έχει miui8 σε 5.1

Δημοσ.

Πολύ χαρά από τους πρόσφατα ανακαλύψαντες τη Xiaomi. Το δικό μου ήρθε με την 4.4 και MiUI 5 και πήγε μέχρι και την 8 πάντα πάνω στο KitKat. Και κάθε φορά χειροτέρευε. Τώρα θα πάρει και τη 9. Η Xiami δεν νοιάζεται για τους αγοραστές της. Υπηρεσίες πουλάει μέσα από το MiUI. Ας μας πει κάποιος που αγόρασε Xiaοmi τα τελευταία 2 χρόνια εάν πήρε αναβάθμιση στο Android. Πάντα και μόνο KIT KAT γιατί είναι ...νόστιμο.

Α, η Apple θα δώσει το iOS 11 και στο 5S (που κυκλοφόρησε το '13 με το 7. Δηλαδή 4 αναβαθμίσεις. Σαν να πας από το 4.4 στο 8.0.  Αν θέλουμε να μιλάμε για υποστήριξη...

Ποιό μοντέλο xiaomi έχεις; Για να είχε την 5 θα είναι αρκετά παλιό. Αν όντως χειροτέρεψε (κατι που είναι σπάνιο οι περισσοτεροι ειναι ευχαριστημένοι) γύρνα πίσω σε μια εκδοση που σου δούλευε καλά.

Αφού συγκρίνεις με apple (unfair γιατι μιλάμε για πολλαπλάσια τιμή) και εκει εχω ακούσει οτι σέρνονται κάποια παλια οταν τα πας στην τελευταια που μπορουν να παρουν.

Αρα αν σ αρεσει τοσο πολυ η απλ δώστα και παρε απλ ;)

Δημοσ.

Αυτο ακριβώς είναι το πρόβλημα με το miui και τα xiaomi :

Επειδη το miui πρέπει να τρέχει σε πολλες εκδόσεις android, μερικα απο τα χαρακτηριστικά των νεωτερων εκδοσεων android δεν ενσωματωνονται στο miui για λογους συμβατοτητας.

Ετσι καποια χαρακτηριστικά του android 6 δεν ενσωματωνονται στο miui 8,μιας και το miui 8 πρέπει να τρεξει και σε android 5.

Το μονο που γνωριζω που δε μπορουσε να μπει στο 5 και μπηκε οταν πηρε αναβαθμιση στην 6,ειναι η υποστηριξη αγορων με το δακτυλικο γιατι ηταν θεμα ασφαλειας.

Κατα τα αλλα διπλοι λογαριασμοι και διαφορα τετοια features τα ειχε παρει με το miui 8.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι από τους πρόσφατα ανακαλύψαντες οπότε μιας και δεν είσαι κι εσύ 

ποια συσκευή πήρες , πότε την πήρες

redmi 1/1s/2/note; δεν βλέπω άλλες με 4.4

Επίσης ξεκαθάρισε λίγο τι σχέση έχει η κιτκατ με τα 2 χρόνια (οι λοιπές έχουν 5 κι άνω ). Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιες συσκευές δεν έχουν πάρει αναβάθμιση (βλέπε redmi 3) κι αυτό είναι πρόβλημα των τελευταίων ετών που βγήκαν πολλές συσκευες 

Τώρα αν συγκρίνεις τιμή του 5s όταν πουλιόταν με ένα redmi ε οκ κι εγώ σου απαντάω με τα ίδια λεφτά έχεις πάρει κάθε χρόνο νέα συσκευή οπότε έχεις και υποστήριξη και αναβάθμιση σε hardware :)))

Δημοσ.

Και η Apple και η xiaomi δίνουν για πολλά χρόνια υποστήριξη λογισμικου στις συσκευές τους, κάτι που δεν κάνουν άλλες εταιρείες (βλέπε galaxy s3-s4-s5 γκουχ γκουχ)

Καλό θα ήταν να προσέχεις τι λες..Ειδικά όταν θες να το παίξεις έξυπνος.

Όντας σε χώρα που το unlock είναι το νούμερο 1 και κάθε νέα έκδοση μου δημιουργεί εμπόδια η τελευταία αναβάθμιση που πήρε το s4 βγήκε τον Ιούνιο.

Ξέρεις πολλά τηλέφωνα που παίρνουν updates μέχρι και σήμερα και είναι 3ετίας και πάνω;

Δημοσ.

Όχι εγώ θα πάρω Samsung, για να έχω δικαιολογία μετά από δύο χρόνια να αλλάξω κινητό, γιατί δεν θα παίρνει αναβάθμιση πλέων, και θα σερνεται. ???? ???? ???? ????

Δημοσ.

Απορώ με αυτά που διαβάζω από άτομα που υποτίθεται ασχολούνται με το θέμα. Μου αρέσει που κάποιο την λέτε και στον αρθρογράφο. Είστε αστείοι πραγματικά. Το νέο MIUI βασίζεται στο νέο Android οπότε πάνε πακέτο. Τώρα αντικειμενικά, είναι πανεύκολο να δώσεις την νέα έκδοση του Android σε κινητά προ 2 ετών αφού όλα είναι τούμπανα έτσι και αλλιώς και μπορούν από τεχνικής απόψεως να το τρέξουν μια χαρά. Γιατί όλοι οι υπόλοιποι δεν το κάνουν? Γιατί πολύ απλά εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν την εκάστοτε νέα έκδοση Android σαν κύριο λόγο να αναβαθμίσεις την συσκευή σου (αφού στην ουσία τεχνικά δεν υπάρχουν σχεδόν ποτέ σοβαροί λόγοι). Μπράβο στην εταιρία που λέγεται Xiaomi που και εδώ λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο, σπάζοντας το καρτέλ μιας απαράδεκτης πρακτικής που είναι εναντίων μας. Οι μέτοχοι συνεχίστε να προσκυνάτε την "Σαμμυ" και την "Απλε"...

Πιστεύω ακριβώς το αντίθετο. Για τους απλούς χρήστες, όχι τους τρελαμένους και πλήρως ενημερωμένους, λίγη σημασία έχει η έκδοση android. Πολλοί δεν ξέρουν καν ποια έχει το κινητό τους. Και σίγουρα δεν είναι λόγος να αλλάξουν συσκευή (εκτός αν μιλάμε για 10 εκδόσεις πίσω, να μη τρέχουν εφαρμογές κλπ). Όταν το κινητό θα αρχίσει να κολλάει, να μη τους ικανοποιεί η οθόνη, η κάμερα ή ό,τι άλλο τότε θα αλλάξουν συσκευή, αλλά επειδή δεν έχει την τελευταία έκδοση android όχι.

Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον και μιλάω για τη μεγάλη μάζα των απλών χρηστών. Εξαιρούνται αυτοί που αλλάζουν συσκευές επειδή έχουν την οικονομική δυνατότητα, έχουν επιδοτήσεις κλπ :)

• Like 1
Δημοσ.

Θα πάρουν απλά το νέο UI όχι καινούργια έκδοση Android, αν κατάλαβα λάθος διορθώστε με.

an exeis asxolithei me mui tha ikseres oti to kathe mui erxete anagkastika mazi me to antoistixo android

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...