Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, μια απλή ερώτηση μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος.

Ψάχνω ενα καλό tempered glass για Xiaomi Redmi 4 Pro/Prime. To μοντέλο αυτό είναι των 5" και απο όσο μπορώ να καταλάβω είναι ίδιο σε διαστάσεις με το απλό Redmi 4.

Στο Skroutz βγάζει κάποια αποτελέσματα αλλά φοβάμαι ότι αυτές είναι universal λύσεις ενώ εγώ ψάχνω κάτι ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού.

Άν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ιδανικά θα ήθελα:

- Link για κατάστημα εντός Αθήνας που να έχει.

- Link για πωλητή στο eBay αλλά εντός Ευρώπης για να μην κάνει 1 χρόνο να έρθει.

Για όποια άλλη πρόταση/βοήθεια όλα ευπρόσδεκτα.

Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Επειδή έχω δεί και αλλού να λένε ότι "δεν καλύπτει την καμπύλη" πόσο πρόβλημα είναι αυτό?

Μέχρι στιγμής το καλύτερο που έχω βρεί είναι αυτό:

http://www.ebay.com/itm/Full-Cover-Tempered-Glass-Screen-Protector-Cover-for-Xiaomi-Redmi-4-Prime-/162536029168?hash=item25d7e6fbf0:g:lFgAAOSwZ4dZMF9c

Το συγκεκριμένο φαίνεται να καλύπτει πλήρως την οθόνη. Γενικά τι είναι καλύτερο να επιλέξω για πιο πρακτικό, να καλύπτει πλήρως ή όχι?

Δημοσ.

Καλύτερα με πλήρη κάλυψη.

Η άλλη δεν είναι πλήρης κάλυψης και δεν καλύπτει μέχρι την άκρη της οθόνης που έχει μια μικρή καμπύλη .

Υ.Γ Σε περίπτωση που πέσει με το τζαμάκι πρώτα και όχι υπό-γωνία

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, μια απλή ερώτηση μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος.

Ψάχνω ενα καλό tempered glass για Xiaomi Redmi 4 Pro/Prime. To μοντέλο αυτό είναι των 5" και απο όσο μπορώ να καταλάβω είναι ίδιο σε διαστάσεις με το απλό Redmi 4.

Στο Skroutz βγάζει κάποια αποτελέσματα αλλά φοβάμαι ότι αυτές είναι universal λύσεις ενώ εγώ ψάχνω κάτι ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού.

Άν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ιδανικά θα ήθελα:

- Link για κατάστημα εντός Αθήνας που να έχει.

- Link για πωλητή στο eBay αλλά εντός Ευρώπης για να μην κάνει 1 χρόνο να έρθει.

Για όποια άλλη πρόταση/βοήθεια όλα ευπρόσδεκτα.

Ευχαριστώ πολύ.

Τσέκαρε εδώ Full Cover https://aliexpress.com/s/item/32800499131.html?spm=a2g0n.search-cache.0.0.70bc08b9ahcM8G
Δημοσ.

Καλύτερα με πλήρη κάλυψη.

Η άλλη δεν είναι πλήρης κάλυψης και δεν καλύπτει μέχρι την άκρη της οθόνης που έχει μια μικρή καμπύλη .

Υ.Γ Σε περίπτωση που πέσει με το τζαμάκι πρώτα και όχι υπό-γωνία

Κατανοητό και λογικό.

Απλά θα εφαρμόζει σωστά με πλήρης κάλυψη δεδομένου ότι η οθόνη στην άκρη είναι κυρτή? Μήπως με τον καιρό ξεκολλήσει και γίνει χάλια κλπ?

Δημοσ.

Κατανοητό και λογικό.

Απλά θα εφαρμόζει σωστά με πλήρης κάλυψη δεδομένου ότι η οθόνη στην άκρη είναι κυρτή? Μήπως με τον καιρό ξεκολλήσει και γίνει χάλια κλπ?

όχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...