eliasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Καλημερα, Μηπως καποιος αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα η μπορει να βοηθησει ?? Για καποιο χρονικο διαστημα εβλεπα cosmote tv-plus χωρις το παραμικρο προβλημα , μεσω powerline. Εχω VDSL που συμφωνα με τις μετρησεις ειναι σταθερα πανω απο 45. Ο παροχος δεν ειναι η cosmote . [vodafone] Εδω και ενα μηνα περιπου, ο αποκωδικοποιητης μου βγαζει το σημα οτι ''η ταχυτητα του δικτυου σας ειναι πολυ χαμηλη''και φυσικα δεν μπορω να δω τΙποτε αλλο εκτος απο τα ντοκυμαντερ. Επειτα απο πολλα παραπονα και πολλα factory reset, κατεληξαν οτι φταιει ο αποκωδικοποιητης ο οποιος και αντικατασταθηκε, χωρις κανενα αποτελεσμα. Δοκιμασα με τρια διαφορετικα powerline, DEVOLO, DLINK TPLINK χωρις καμμια βελτιωση. Μετρησα την ταχυτητα στην εξοδο του POWERLINE και την βρηκα μονιμα πανω απο 42. Επισης προσπαθησα με καλωδιο δικτυου κατευθειαν απο το router στον αποκωδικοποιητη , χωρις κανενα αποτελεσμα. Τελικα μετα απο κι'αλλα τηλεφωνηματα, μου ειπαν να ζητησω απο τον παραχο να μου ''αλλαξει καναλι'' γιατι πιθανον η γραμμη να μην ειναι καθαρη. Ο παροχος μου, εκανε 6 φορες αλλαγη, και εστειλε και τεχνικο ο οποιος δεν βρηκε κανενα προβλημα. Μεσα σε ενα μηνα, και για δυο μονο φορες, το tv-plus δουλεψε κανονικα. Μενω στη Βουλα, και σημειωνω οτι φιλος στην περιοχη αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα. [εχει και αυτος τον ιδιο παροχο με μενα]. Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι αν θελησω να χρησιμοποιησω την υπηρεσια 'çosmote tv-on demand' to trailer της ταινιας προβαλλεται μια χαρα χωρις κανενα προβλημα. Φυσικα ζητησα απο την cosmote να στειλει ενα τεχνικο να τσεκαρει το συστημα ''γενικως'' αλλα αρνηθηκαν κατηγορηματικα. ευχαριστω εκ των προτερων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα