ANDREDIMO Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 γεια σας παιδια... Εχω ενα ipad air και στα καλα καθουμενα μου εκλεισε ...εκανα hard reser τιποτα .μαυρα ολα....δεν ανταποκρινεται .. το συνδεσα με το itunes και το βλεπει κανονικα......προσπαθησα να κανω επαναφορα μπας και.....αλλα δε μπορω γιατι δε λειτουργει η οθονη για να δω αν μου ζηταει να κανω καποια ενεργεια....... ξερει κανεις τι παιζει?? ευχαριστω!!
Tsakalos! Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 κρατα πατημενα ταυτοχρονα για 10-20 δευτερολεπτα το Power-on , to volume up και το home button...εαν δεν εχει παθει ζημια, κατα99% θα αναψει... 1
ANDREDIMO Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Τίποτα Δυστυχώς και με το κσλωδιο στη πρίζα το έβαλα.....καμια ανταπόκριση
Tsakalos! Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Ρωτα σε κανα σερβισαδικο.. πχ στο ired η στο istorm..
ANDREDIMO Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 το πηγα για σερβις καταφερε να ανοιξει την οθονη....αλλα του βγαζει error 40 το itunes οταν παει να κανει επαναφορα....ειναι η μνημη μου ειπε και δε φτιάχνεται....το αναφερω περισσοτερο μη τυχον εχει καποιος το ιδιο προβλημα και βρηκε καμια λυση......κριμα παντως να χαλασει ετσι τοσο ευκολα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα