Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω μία TV 50"-60" μαξ 700 ευρώ για το σαλόνι προφανώς που όμως δεν ξέρουμε πόσα μέτρα θέασης ακόμα! Σίγουρα πάνω από 2μ όμως!

Εννοείται σμαρτ με wifi και δεν θα έλεγα όχι και ενσωματωμένο  android tv(if not ,το κόστος πόσο είναι επιπλέον).

Πιστεύω 4κ σε αυτά τα λεφτά μάλλον δύσκολο έτσι? Οπότε πάμε σε Va panel υποθέτω...

Είδα αυτό http://www.skroutz.gr/s/6884324/Samsung-UE55J6200.html?keyphrase=UE55J6200

και αυτήν την προσφορά! http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/156409-samsung-ue60j6200

Προτείνετε ότι θέλετε ευχαρίστως!!!

Δημοσ.

Η J6200 δεν είναι κακή τηλεόραση και η προσφορά του Κωτσόβολου είναι καλή (πρόσεχε μόνο να μην είναι εκθεσιακό κομμάτι) αλλά μιλάμε για μοντέλο του 2015. Προσωπικά θα αγόραζα Full HD τηλεόραση του 2015 μόνο αν ήταν "high" κατηγορίας, π.χ. σειρά 8ΧΧΧ. σε τιμή-πρόκληση. 

Μπορείς να πας στην 55KU6000, που είναι και 4Κ και VA, και γενικώς μια all-around τηλεόραση.

• Like 1
Δημοσ.

δεν θα έλεγα όχι σε 4κ αλλά λίγο που έχω παρακολουθήσει διάφορα νήματα φθηνές λύσεις στα λεφτά αυτά δεν είναι και κάτι σπουδαίο από ότι λένε τα παλικάρια που είναι πιο ειδικοί στα πανελ

Δημοσ.

Σωστό κι αυτό, μια πολύ καλή FullHD είναι προτιμότερη από μια entry 4Κ, αλλά καλώς ή κακώς οι επιλογές σου είναι περιορισμένες και λόγω μπάτζετ και λόγω ότι οι εταιρείες δεν βγάζουν πλέον high-end 55'' FullHD μοντέλα. Οπότε...δες και αυτήν, θυσιάζεις λίγο ιντσες αλλά είναι καλό μοντέλο:

https://www.skroutz.gr/s/6684514/Sony-KDL-50W805C.html

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/9004545/Samsung-UE55K6300.html τι λέτε για αυτήν? είναι το πιο καινούριο μοντέλο της 6200?

ΟΧΙ ειναι απλα το Curved μοντελο. 

το καινουριο θα λεγεται  UE55Μ6200....!!

η φετινη σειρα παει στο γραμμα Μ....! 

J = 2015

K= 2016

M= 2017

αυτη ειναι η καινουρια Entry level 4Κ  https://www.skroutz.gr/s/11574404/Samsung-UE55MU6170.html

Δημοσ.

Η J6200 δεν είναι κακή τηλεόραση και η προσφορά του Κωτσόβολου είναι καλή (πρόσεχε μόνο να μην είναι εκθεσιακό κομμάτι) αλλά μιλάμε για μοντέλο του 2015. Προσωπικά θα αγόραζα Full HD τηλεόραση του 2015 μόνο αν ήταν "high" κατηγορίας, π.χ. σειρά 8ΧΧΧ. σε τιμή-πρόκληση. 

Μπορείς να πας στην 55KU6000, που είναι και 4Κ και VA, και γενικώς μια all-around τηλεόραση.

Η 55KU6000 δεν είναι VA αλλά PLS ,χαρακτηριστικά σαν το IPS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν και παλιο μοντελο...., η J6200 εχει ενα πλεονεκτημα εναντι ολων των αλλων μοντελων σε παρομοια τιμη, ακομα και νεοτερα.

εκτος του VA, direct LED, samsung πανελ, ειναι και "καθαρο" 100ΗΖ πανελ, ενω τα νεοτερα ειναι 50ΗΖ πανελ, με ο,τι σημαινει αυτο...!!  

ειχα την τυχη και πηρα την UE40J6200 σε τιμη ευκαιριας (€350), και ειμαι υπερευχαριστημενος. εχω επισης μια παλιοτερη ακριβη LG (42LM620S) και μια ακομη παλιοτερη Samsung LE32D550.  η J6200 ειναι αλλο επιπεδο....!! 

αν υπηρχε τροπος να εχω ενα σκετο πανελ, χωρις αποκωδικοποιητες (παλι θα αλλαξει η DIGEA σε DVB-T2, αν δεν το εχετε παρει ειδηση....!!!!!), αυτο θα ηταν της 55J6200, αλλα...εχει δικιο ο απο πανω,  η 55αρα ειναι PLS, αντι VA - AMVA που ειναι οι 43-50-65", αρα...μαλλον 50J6200...!

μετα απο αυτη, θα πηγαινα ΜΟΝΟ σε OLED 4Κ.  το θεωρω τοσο καλο VFM  πανελ.  συγκρινεται ανετα με πολυ ακριβοτερα μοντελα, σαν πανελ -το διευκρινιζω. αυτα ειναι καθαρα η προσωπικη μου αποψη.

αλλα... τι να κανουμε που η τεχνολογια εξελισσεται και καποια στιγμη και η J6200 θα αποτελει παρελθον....!!! 

by the way, η J6200 υποστηριζει και DVB-T2...!! 

απο τις καινουριες ακουω καλα λογια για την KU6000 (4K), και ειμαι σε σκεψη να την αγορασω για τον κουνιαδο μου. ομως βλεπω και το νεοτερο μοντελο MU6000 που εχει καλυτερο bit depth χρωματων (8bit + FRC) 

οποτε κοιτα -αν σε βολευει οικονομικα-  προς http://www.skroutz.gr/s/11524278/Samsung-UE50MU6100.html

Γνωμη μου.. κοιτα να αποφυγεις μεγαλυτερες απο 50" σε Full HD αναλυση,  θα το μετανιωσεις....!!    φαινονται τα πιξελ κατω  απο 1 μετρο....!!!!!!!

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.

Να προσέξεις να έχει αποκωδικοποιητή DVB-T2 και ΗEVC για τη λήψη των επίγειων καναλιών γιατί αλλιώς σε ενάμιση χρόνο θα ψάχνεις για εξωτερικό αποκωδικοποιητή. Προσοχή στο hevc (H.265) δεν το έχουν όλες όσες έχουν Τ2 αποκωδικοποιητή ή μάλλον το έχουν ελάχιστες και κάποιες το έχουν μόνο για τον media player. Προσοχή γιατί οι αντιπρόσωποι ενώ γνωρίζουν, σκοπίμως φέρνουν και πουλούν ακόμα τα μοντέλα με τον παλιό DVB-T προσπαθώντας να ξεσκαρτάρουν γιατί μετά θα τους μείνουν απούλητα.

Δημοσ.

Πως ξεχωρίζουμε ποιες έχουν DVB-T2 και HEVC για λήψη καναλιών; 

Γιατί αν πάρεις σαν πηγή πληροφοριών το displayspecification εκεί λένε ότι υποστηρίζει DVB-T2 στην παράγραφο TV - Tuner και πιο κάτω στα video file formats λέει κανονικά Η.265/MPEG-H/PART-2/HEVC (αυτό αφορά το media player προφανώς). Που ψάχνουμε αν το HEVC ισχύει και για τον δέκτη; 

Δημοσ.

Πουθενα στο δεκτη δεν εχω δει να αναφερουν για h265/hvec μονο στο media player που νομιζω ειναι αυτο που μας ενδιαφερει.

Δημοσ.

DVB-T2 χρειαζεται να υποστηριζει ο τηλεοπτικος δεκτης, γιατι αυτη θα ειναι η κωδικοποιηση του σηματος της DIGEA σε λιγο(..?) καιρο. 

το HEVC/ H.265 ειναι για τον Media Player, ωστε να παιζει τις ταινιες που χρησιμοποιουν αυτο το νεοτερο προτυπο συμπιεσης.  οι παλιοτερες χρησιμοποιουν το H.264.

Δημοσ.

DVB-T2 χρειαζεται να υποστηριζει ο τηλεοπτικος δεκτης, γιατι αυτη θα ειναι η κωδικοποιηση του σηματος της DIGEA σε λιγο(..?) καιρο. 

το HEVC/ H.265 ειναι για τον Media Player, ωστε να παιζει τις ταινιες που χρησιμοποιουν αυτο το νεοτερο προτυπο συμπιεσης.  οι παλιοτερες χρησιμοποιουν το H.264.

Η μετάδοση μπορεί να είναι με DVB-T2 και κωδικοποίηση H.265/HEVC,τότε χρειάζεται η συσκευή λήψης να έχει τον ανάλογο δέκτη.

1.DVB-T2 (MPEG-2, H.264/MPEG-4 AVC and H.265/HEVC)

DVBT2-HEVC.jpg

2.DVB-T2 (MPEG-2 and H.264/MPEG-4 AVC)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...