Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην γράφετε άσχετα πράγματα εκτός θέματος παρακαλώ.

δυστυχώς 1060 είναι κυρίως για 1080p ανάλυση η 1440p 60hz με παραχωρησεις. Μπορείς να αγορασεις ένα 1440p monitor από τώρα υπό την νοοτροπία της άλλης κάρτας αργότερα. Ακόμα όμως ένας λόγος παραπάνω να μην δώσεις πολλά χρήματα για cpu και να πας σε 1600.

Δηλαδη κακως την αγορασα?επρεπε να παω για 1070?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

παίζει η 1060/6 τα games στα 1440 απλά αν είναι απαιτητικό θα κάνεις συμβιβασμούς. Η σωστή επιλογή στα 1440 είναι η 1070

Οποτε παω σε 2κ μονιτορ?

Δημοσ.

Γενικα το 2Κ ειναι καλο upgrade και πιο προσβασιμο οσον αφορα το απαραιτητο hardware.

Λογικα η 1060 σου θα την παλεψει να δειχνει αξιοπρεπως.

Για το υπολοιπο set up και μη με παρετε με τις πετρες ισως μπορει να παει σε και σε i5 και σε ryzenaki.

Δημοσ.

Γενικα το 2Κ ειναι καλο upgrade και πιο προσβασιμο οσον αφορα το απαραιτητο hardware.

Λογικα η 1060 σου θα την παλεψει να δειχνει αξιοπρεπως.

Για το υπολοιπο set up και μη με παρετε με τις πετρες ισως μπορει να παει σε και σε i5 και σε ryzenaki.

Γιατι λες οτι θα μου την παλεψει?λογω αναλυσης?η καρτα φτανει μεχρι 4κ 7680×4320

Δημοσ.

Γιατι λες οτι θα μου την παλεψει?λογω αναλυσης?η καρτα φτανει μεχρι 4κ 7680×4320

Η κάρτα μπορεί να φτάσει σε αυτήν την ανάλυση για να σου δείξει την επιφάνεια εργασίας των Windows. Όχι οτι μπορεί να παίζει παιχνίδια και να αποδίδει τα απαιτούμενα fps. Εκτός αν μιλάμε για πασιέτζα! :-D

Πρόσεξε τι σου έγραψε ο Fulgore:

δυστυχώς 1060 είναι κυρίως για 1080p ανάλυση η 1440p 60hz με παραχωρησεις. Μπορείς να αγορασεις ένα 1440p monitor από τώρα υπό την νοοτροπία της άλλης κάρτας αργότερα. Ακόμα όμως ένας λόγος παραπάνω να μην δώσεις πολλά χρήματα για cpu και να πας σε 1600.
Δημοσ.

Γιατι δεν ειναι αρκετη να παιζεις σε high settings ολα τα games σε 1440p. 

Δημοσ.

..........αν παω σε 1600 γιατι να μην παω σε intel που ειναι καλυτερος σε gaming?

:-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Οπως ειπαν οι προλαλησαντες. Μπορει να παραγει 4Κ περιεχομενο αλλα με μετρο.

Στο 2Κ θα τα παει πολυ καλυτερα και το 1080 προφανως θα το ξεφτιλιζει.

Δημοσ.

οποτε 1080 monitor 144 hz η 2k 60hz?πειτε ρε παιδια εσεις τι θα παιρνατε αν ειχατε την καρτα μου!!οκ να την πουλησω την 1060 αλλα πολλα τα λεφτα να συμπληρωσω για 1070

Δημοσ.

Αυτο απ οτι καταλαβαινω πεφτει στην υποκειμενικη προσεγγιση του καθενος.

Εγω εχοντας δει διαφορα κατεληξα οτι μ αρεσει με τη σειρα 1) μεγαλη οθονη ,2) αναλυση, 3) ρυθμος ανανεωσης.

Πολλοι θα διαφωνησουν και αυτο θα επιβεβαιωσει οτι ειναι υποκειμενικο. Πηγενε σε ενα καταστημα, εχε ενα budget υποψην και δες τις επιλογες σου live. Και ενα καλο research να δεις μεχρι που αντεχει οντως η καρτα σου.

Μπορεις να ανοιξεις ενα thread στην κατηγορια οθονες να δεις τι εχουν στησει αλλοι με 1060 και το αποψη εχουν. Κατι θα βγει.

Ps. Δε χρειαζεται να την πουλησεις. Μια χαρα καρτα ειναι αν δε σε καει το 4Κ.

Δημοσ.

Αυτο απ οτι καταλαβαινω πεφτει στην υποκειμενικη προσεγγιση του καθενος.

Εγω εχοντας δει διαφορα κατεληξα οτι μ αρεσει με τη σειρα 1) μεγαλη οθονη ,2) αναλυση, 3) ρυθμος ανανεωσης.

Πολλοι θα διαφωνησουν και αυτο θα επιβεβαιωσει οτι ειναι υποκειμενικο. Πηγενε σε ενα καταστημα, εχε ενα budget υποψην και δες τις επιλογες σου live. Και ενα καλο research να δεις μεχρι που αντεχει οντως η καρτα σου.

Μπορεις να ανοιξεις ενα thread στην κατηγορια οθονες να δεις τι εχουν στησει αλλοι με 1060 και το αποψη εχουν. Κατι θα βγει.

Ps. Δε χρειαζεται να την πουλησεις. Μια χαρα καρτα ειναι αν δε σε καει το 4Κ.

μπορει να μου εξηγησει καποιος γτ δε παει πανω απο 60 fps ingame στο tomb raider?

Δημοσ.

V-sync υποθετω.

Αν ειναι στα 60hz και η οθονη σου δεν εχει λογο να προβαλει παραπανω fps.

Δε ξερω αν υπαρχει περιπτωση να σε κραταει χαμηλα και ο cpu.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

V-sync υποθετω.

Αν ειναι στα 60hz και η οθονη σου δεν εχει λογο να προβαλει παραπανω fps.

Δε ξερω αν υπαρχει περιπτωση να σε κραταει χαμηλα και ο cpu.

στα 60hz ειναι και το θεμα ειναι οτι παιζω diablo π δν θελει και της παναγιας τα ματια και δεν μενουν 60 σταθερα fps εχω drops

Επεξ/σία από Lastgladiator

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...