Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι νεο μελος στο insomnia και θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας..αγορασα προσφατα μια gtx 1060 strix 6gb και λεω μιας και μπηκα στη διαδικασια να αλλαξω gpu ειπα να κανω μια ριζικη αλλαγη στο pc..εχω εναν i5 750 στα 2,6 12gb ddr3 ram εναν samsung ssd evo 850 500gb και μια mobo asus αρκετα παλια..ειμαι σε διλημμα ryzen oρ intel?το pc το θελω αποκλειστικα για gaming και θελω να γινει η αναβαθμιση για να μπορεσει να δωσει τα μεγιστα η καινουρια μου gpu..οποιο παληκαρι θα σχολιασει θελω να μου εξηγει με απλα κατανοητα λογια τι πρεπει να αλλαξω και τι οχι γτ δν ειμαι και πολυ fan των ορολογιων :-D  :-D  :-D  :-D  :-D !!Σας ευχαριστω!!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχεις κάρτα γραφικών κάτω των 300ευρω(σαν αξία)

Άρα δεν γίνεται να δώσεις παραπάνω για επεξεργαστή. Πας λοιπόν στον ryzen 5 1600 που είναι υπεραρκετος για αυτή την κάρτα. Πολύ ακριβή αγορά ssd έγινε πάντως.

• Like 4
Δημοσ.

Έχεις κάρτα γραφικών κάτω των 300ευρω(σαν αξία)

Άρα δεν γίνεται να δώσεις παραπάνω για επεξεργαστή. Πας λοιπόν στον ryzen 5 1600 που είναι υπεραρκετος για αυτή την κάρτα. Πολύ ακριβή αγορά ssd έγινε πάντως.

Γτ τι εχει η καρτουλα μου?http://www.skroutz.gr/s/9526691/Asus-GeForce-GTX1060-6GB-Strix-OC-Gaming-90YV09Q0-M0NA00.html

Δημοσ.

H κάρτα σου είνια μια χαρά. Ο Fulgore είπε τα παραπάνω, γιατί -χοντρικά- στο gaming η GPU είναι πιο σημαντική απο την CPU. Οι σημερινοί επεξεργαστές σήμερα τρέχουν όλα τα παιχνίδια.

Δεύτερον, τι παραπάνω ουσιαστικό θα σου προσφέρει ο 1700/1800 από έναν 1600 για παράδειγμα στο gaming?

Δημοσ.

Ελπίζω από το linkbνα μην την αγορασες σε τέτοια τιμή,αλλιώς ένας λόγος παραπάνω για 1600. Βασικά δεν αναφερεις καλού κακού και την οθόνη σου?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω από το linkbνα μην την αγορασες σε τέτοια τιμή,αλλιώς ένας λόγος παραπάνω για 1600. Βασικά δεν αναφερεις καλού κακού και την οθόνη σου?

350 την πηρα απο δω μεσα,ενταξει οκ να παω σε 1600 τι μητρικη να βαλω και τι μνημες?αν παω σε 1600 γιατι να μην παω σε intel που ειναι καλυτερος σε gaming?

Επεξ/σία από Lastgladiator
Δημοσ.

Με μια 21 sammy full hd ειμαι,να κοιταξω για monitor 4k ή 2k 144 hz?

Δημοσ.

350 την πηρα απο δω μεσα,ενταξει οκ να παω σε 1600 τι μητρικη να βαλω και τι μνημες?αν παω σε 1600 γιατι να μην παω σε intel που ειναι καλυτερος σε gaming?

Εδώ το τεστ έγινε με 1080ti που είναι πολύ ποιο γρηγορει από την 1060 . Άμα ήταν το τεστ με 1060 δεν θα έβλεπες καμία διάφορα .

Το άλλο θέμα είναι ότι πολύ πιθανόν η οθόνη σου να έχει στα 1080 max 60Hz οπότε 60fps . Παρακολούθησε το video και βγάλε μόνος σου τα συμπεράσματα .

https://www.youtube.com/watch?v=UfNMn7RWgLw&t=648s

Δημοσ.

Με 300€ που αγοραζεις 1600 + b350 + cooler σε τι Intel πας που ειναι καλυτερος σε gaming? Aν μου βρεις κατι σε αυτα τα χρηματα στειλε να παω να το παρω και εγω. 

• Like 2
Δημοσ.

Με 300€ που αγοραζεις 1600 + b350 + cooler σε τι Intel πας που ειναι καλυτερος σε gaming? Aν μου βρεις κατι σε αυτα τα χρηματα στειλε να παω να το παρω και εγω. 

chill out φιλε απλα ρωταω μπηκα εδω μεσα για να ρωτησω τους γνωστες!!εγω ειχα σκοπο να παω σε 1700 αλλα απο οτι βλεπω παρα ειναι 2 much για gaming απο οτι λετε!!

Δημοσ.

Για Gaming πας i7 7700K -> 7700 (που τον προτιμαω για το χαμηλο tdp) -> Ryzen 1600X - Ryzen 1600

Βασικα το single core perfomance με ενδιαφερει να ειναι υψηλο και να εχει 4 πραγματικους πυρηνες καλυτερα.

Με ολα παντως θα ευχαριστηθεις Gaming

Δημοσ.

Για Gaming πας i7 7700K -> 7700 (που τον προτιμαω για το χαμηλο tdp) -> Ryzen 1600X - Ryzen 1600

Και γιαυτο καταληγεις σε 1060 3gb αντι για 1070....

Δημοσ.

Και γιαυτο καταληγεις σε 1060 3gb αντι για 1070....

Δεν σε καταλαβα, σε μενα αναφερεσαι γιατι πηρα GTX 1060 3GB αντι για 1070?

Δημοσ.

Δεν σε καταλαβα, σε μενα αναφερεσαι γιατι πηρα GTX 1060 3GB αντι για 1070?

Καταληγω στο οτι με τη λογικη σου οτι 7700k > R5 1600 καταληγεις να μην σου φτανει το budget για 1070 και ετσι να παιζεις αρκετα χειροτερα απο αυτον που R5 1600 > 7700k γιατι αυτου του βγηκε το budget. 

Και εγω 1060 3gb εγω προς το παρον παντως. Τωρα ψαχνω να κανω τη μεταβαση

Δημοσ.

Μην γράφετε άσχετα πράγματα εκτός θέματος παρακαλώ.

Με μια 21 sammy full hd ειμαι,να κοιταξω για monitor 4k ή 2k 144 hz?

δυστυχώς 1060 είναι κυρίως για 1080p ανάλυση η 1440p 60hz με παραχωρησεις. Μπορείς να αγορασεις ένα 1440p monitor από τώρα υπό την νοοτροπία της άλλης κάρτας αργότερα. Ακόμα όμως ένας λόγος παραπάνω να μην δώσεις πολλά χρήματα για cpu και να πας σε 1600.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...